Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

oj kokios grazios istorijos na maniske irgi idomi mes susipazinom bulviu lauke "labai romantiskai " pirma susitikimas buvo. Vaziavom pas mano brolio panele bulves kast ir ji pasikviete savo kaimyna dar patalkint taip ir ivyko pirma pazintis bulviu lauke, o nuo tos pazinties sesi metukai kaip kartu ir greitai bus metukai kaip santuokoje. Va tokia istorija musu smile.gif
Atsakyti
Pirma karta susimateme kelioneje i Slovenija, Liublijana smile.gif o po 4 pazinties metu pradejome draugauti smile.gif
Atsakyti
O buvo taip.
Vienas vaikinas mane paliko, nes susitaikė su savo ex. Tiesą pasakius, labai neaimanavau, nes su juo prasitampiau pora menesių. Buvo liūdna, nes man labai nesiseke su bernais. Prieš tai daugkartų skyriausi, ir pan, nu galvoju, viskas, būsiu sušikta senmergė, nes nu nerandu aš to savojo nė pro kur cry.gif

Ir susigalvojau sau pramogą. Sukviečiau daug draugų į meet'ą, ir šovė į galvą mintis, kad reik padaryt netikras vestuves. Tuo metu mane kabino toks labai fainas vaikinukas (bet jis buvo negražu slabai, niekaip nesugebjau peržengt to barjero) ir jis man namiokais bando pasakyt, kad va, aš būsiu tavo jaunikis.
O aš ant smūgio, sakau reik tokiam ir tokiam parašyt, jis bus mano vyras biggrin.gif (mačiau jį tik kartą, bet jis prikolnas toks, ir labai labai laisvas, todel galvoju, pasiūlysiu tam saviakui).
Na, ka ir rašau.
-Mes darom vestuves, būsi jaunikis?
-Nu... gerai.
-Tai Vilniuj, ok?
-Ok.
a, ir ką, kitam forume sukūrėm temą, kad ženyjamės, buvo klebonas (tikrą sutaną rado! ), pamergės, pabroliai buvo, mama su tėvu, svečiai, piršliai, kelis menesius organizavom gamtos, o aš kaip tikra jaunoji, isterijas kėliau pvz pamerges nepriskynė alyvų, tai aš kad supykau, sakau, nu va pasitikėjau, o jūs, man viskas griūna lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Buvo samanė, didelė naminė duona, žiauriai smagu super super thumbup.gif

bet pamiršom mano jaunikį biggrin.gif Susirašinėjom, susirašinėjom, staiga atsirado ryšys, nu toks nepaaiškinamas (jei pasakyčiau keletą faktų iš mūsų gyvenimų, suprastumėt, kad kirvis atitiko kotą), ir staiga likus menesiui iki "vestuviu" šovė į galvą mintis, kad reik man dumt į Klaipėdą su juo susitikt biggrin.gif ir nors abiems kitą dieną reikėjo į darbą, susipakavau savo manatkes, be pinigų biggrin.gif išvariau tranzuot biggrin.gif Buvau KLP apie 18-19 val. Mobilus nusėdo, šalta (KLP šalčiau buvo negu Vilniuj, akivaizdžiai), šiaip ne taip jam parašiau sms, nors telefonas jau buvo numiręs, klaipedos nepazistu, siaip ne taip suradau mūsų susitikimo tašką ir susipažinom artimiau biggrin.gif

Na, ka rytą skubėjau į darbą, nepavėlavau, šeštą berods išvažiavau, ir pamenu matau aš jį tokia apsimiegojusi, ir kažkas širdy virpt, kad tai mano žmogus wub.gif

Po dieneles jis išvažiavo į tikras vestuves savo pusbrolio, neišbuvęs jų, atvažiavo pas mane į Vilnių, pabuvom pas mane, išvažiavom į KLP, ir t.t. biggrin.gif Kokį mėnesį mes taip važinėjom lotuliukas.gif Gal pusantro. Pamenu, šokau vienam renginy, baigsi 22 val, kur tau namo, reik važiuot pas savo jaunikį biggrin.gif Stoviu vidury kryžkalnio, paukštukai čiulba, atvažiuoja pienovėžis, sustoja, paryčiais aš KLP, o kelių valandų į Vilnių biggrin.gif

Ilgai nevažinėjom, taip atsitikokad po ilgų svarstymų, abejonių ir pan, aš apsigyvenau KLP. ir jau tris metus wub.gif

taigi, ištekėjau mylėdama biggrin.gif Nesvarbu, kad tai buvo tik repeticija tongue.gif tai tikrai mnao žmogus, keista, jei ne internetas, kur jau mes būtume susitikę, šitoks atstumas.

user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2007 02 23, 23:21)
Pastebejau, kad visos, kurios susipazino internetu, tai "netycia, tikrai tokiu pazinciu neieskojo"  ax.gif Bet netycia gavosi, nu ir ka tu padarysi 
Manau kad truputuka vis tiek tycia  blush2.gif

Nu ple, negi internete sėdi ir su niekuo nebendrauji? Bendrauji, taip kad kaip ir visur užsikabini už kazko
Papildyta:
QUOTE(nitta @ 2007 01 24, 16:26)
Negalėjau nelaukti, nes žinojau, kad jis- mano žmogus. Juk būna taip, kad kai pamatai, iš kart supranti, kad tai- tavo. Būtent mums taip ir atsitiko  thumbup.gif . Ir dabar tuo be galo džiaugiuosi. Jis džiaugiasi taip pat  thumbup.gif

Vat būtent, su kitais būna pasvajojji, nori kažko, bet kai jau tavo žmogus supranti tai, ir kas svarbiausiai ramiai žinai, kad tu su juo būsi biggrin.gif t.y. kad nebus problemų, kai su kitais, kazkas ni to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 19 kovo 2007 - 17:08
sveiki,

kazkada buvau nusiteikusi pries internetines pazintis, bet pati nepajutau kaip jau ne i pirma pasimatyma lekiau su vaikinu is interneto smile.gif budavo ivairiu tu pasymatymu, bet dazniausiai ties pirmu ir baigdavosi, tik kelios pazintys isaugo i rimtesne draugyste... Taciau, kai paskutinis internetinis vaikinas mane po keliu menesiu draugystes paliko del neva is kazkur atsiradusios pirmosios meiles, nusprendziau i tai nebesivelti... schmoll.gif
praejo mazdaug menuo ir gaunu i telefona sms is nezinomo numerio, kadangi tai ne pirmas per ta savaite nezinomas asmuo ir dar neprisistato, atsakiau kazka pikto.. Tuomet vaikinas issigandes paskambino man, ta vakara prakalbejom daugiau nei valanda, o kalbejom kaip jau seni pazystami smile.gif ta vakara ir issiaiskinau, kad numeri pasieme is savo pusbrolio telefono, o jo pusbroli as jau pazinojau daug anksciau, buvome geri pazystami... ta vakara spejau ne tik issiaiskinti is kur numeri gavo, bet ir prisizadeti su juo susitikti smile.gif Kadangi jis gyvena uz 250km nuo manes, pamaniau, kad nei mes susitiksim, nei mes aplamai kada dar bendrausim...
taciau manes atakavimas zinutemis ir skambuciais (kalbedavom valandu valandas) tesesi 2 savaites, kol galu gale jis atvaziavo smile.gif praleidom kelias labai grazias dienas, bet net ir po ju netikejau tolimesne pazintim rolleyes.gif bet jo atkaklumas ir abipuse simpatija sudeliojo viska i savo vietas... stai mes nuo to laiko jau 10 menesiuku esam laiminga pora, nors ir susitinkam tik savaitgaliais wub.gif
va tokia mano ne internetine, bet telefonine pazintis ax.gif
Atsakyti
Prie ko cia telefonine ar internetine pazintis kalta, jei pvz sugrizo pas pirmaja meile. mano pora ex sugrizo pas buvusias, nors jie jokie ne internetiniai biggrin.gif
Visur susipazint gali, ir nebent tik bobutes gali nesuprast kaip imanoma ir virtualioj erdvej. Nematau skirtumo, juk nedraugauji virtualiai biggrin.gif
Atsakyti
mudu susipazinom forume,bendraudavom mIRC,geriause tema buvo,as bandziau yrodyti,kad jam reik merginos,dar mestelejau fraze" vat praleistum su manim savaitgali tai isimyletum ir jau noretum merginos"...juokas juokais,bet kai pirma karta susitikom,buvom su kitais forumieciais,tai tik vis zvilgteledavom vienas i kita ir tiek.O va per antra susitikima,taip gavos ,kad pas ji nakvojau(jokiu nepadoriu minciu nebuvo,kazkaip po pirmo susitikimo,nusprendem,kad nieko gero)...Susitikom kavinej,jis pasiule mane pavaisinti firminiu patiekalu(deja,man nepatiko,fui astrumas koks buvo)...O astsitiko viskas netiketai,sedom i mikriuka varyt pas ji(uz musu dar mama su dukra snekejo,as dukrele paseme prezervatyvu vaziuodama susitikti su uzsienieciais),taip bevaziuojant padejau galva jam ant peties,man buvo nuobodu...bet tada ir pajutau,ta neapsakomai svaigu jausma...jis gamino valgyt,as ji stebejau ir paklausiau per irc(jis namie 2kompus turejo,prie vieno as sedejau kitas jam buvo(zinau logiska butu sneketis gyvai,bet nedrisau to gyvai palkausti),tai vat emiau ir internetu paklausiau ar jis mane pabuciuos lotuliukas.gif deja,atrase,kad ne,nes nedrista...teko man ziurint filma ji pabuciuoti ax.gif o tada nemiegojom visa nakti blush2.gif (pirma rimta naktisa buvo tik po 2savaiciu tongue.gif )

nezinau,bet prisimenu ir juokas ima.buvau ir uzsienyje,keista bet jis manes lauke...o dabar gyvenam kartu turim maza zuiki,kuriuo begalo didziuojames.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 28 kovo 2007 - 09:49
Ir viskas prasidėjo nuo vieno paršyvo laiškelio lotuliukas.gif

Tiksliau, taip: landžiojau po anketas, kurių kriterijus buvo "nerūkau, negeriu, ieškau žmogaus rimtai draugystei, ir (čia tik šiaip buvo uždėta) Vandenis". Tai va, suradau vieną tokią anketą, be nuotraukos, bet palyginti kukliai, nepasikėlusiai ir tvarkingai užpildytą. Parašiau, aišku, nieko nesitikėdamas, po kiek laiko atėjo atsakymas, na, ir t.t.

O vestuvės jau LABAI greitai biggrin.gif
Atsakyti
susipazinom Danijoj, cia atvaziavau uzdarbiiauti, ir lenkes vienos bovo gimtadienis, tai ji ji pakviete , taip ir susipazinom
Atsakyti
as saviski pirma kart pamaciau pas savo teti darbe maniskis ten atlikinejo praktika smile.gif kai pamaciau jis iskart man patiko toks tamsus toks grazus bet viskas taip ir butu pasibaige bet pasirodo as jam ir kritau i aki doh.gif tai rugpjucio 31 dar dabar atsimenu bigsmile.gif as islipau is vonios katik issimaudzius su tokiu senovisku mociutes chalatu, ir kaip tik grizdinejo tetis po darbu. atsisuko tevelis i mane ir sako;aik apsireng pas tave sveciu atvaziavo. as pasimeciau truputi bet gi ziu maniskis stovi su sampanu ir su draugu kad drasiau butu lotuliukas.gif tai nuo tos dienos jis kasdien atvaziuodavo pas mane kol apsizenijom ir kartu gyvent pradejom thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kokiu graziu istoriju prisiskaiciau. Siek tiek gal prasisklaide mano pesimizmas. Jau buvau beveik tikra - liksiu senmerge: mokausi visa laika, kompaniju siela neesu, ir isvaizda mano ne siu laiku standartas:) Ai, galvoju, kam man reikia tu vaikinu, galu gale vyro - gerai ir taip.
Bet pastebejau pasiskaicius, kad daug atsitiktinumu... Galbut tikrai yra likimas...
Gal man dar irgi nepadeti tasko...
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2007 04 12, 21:36)
Oi, kokiu graziu istoriju prisiskaiciau. Siek tiek gal prasisklaide mano pesimizmas. Jau buvau beveik tikra - liksiu senmerge: mokausi visa laika, kompaniju siela neesu, ir isvaizda mano ne siu laiku standartas:) Ai, galvoju, kam man reikia tu vaikinu, galu gale vyro - gerai ir taip.
Bet pastebejau pasiskaicius, kad daug atsitiktinumu... Galbut tikrai yra likimas...
Gal man dar irgi nepadeti tasko...

tai zinoma nedek tasko, meile dazniausiai ateina netiketai wub.gif
Atsakyti
tai buvo diena kai visiskai neturejau nuotaikos, ka tik buvau palikusi vaikina su kuriuo praleidau beveik tris metus. Kankino tustumo ir pasimetimo jausmas, nes meiles nebuvo like ne laso. Draugei pasakiau "jokiu ilgalaikiu santykiu! pakaks!" drauge pasiule mano sprendima atsvesti klube. laaaaaabai nenorejau ten eiti, bet drauges ikalbejo. sedziu prie staliuko gurksnoju kokteili, pamatau vaikina kuris nenuleidzia nuo manes akiu blush2.gif iseinu pasokti, jis prieina ir..... viskas aplink ima plaukti blush2.gif nuo tos dienos vienas be kito nebegalejome, drauge dar ilgai trauke per danti kad be "ilgalaikiu santykiu" neistempiau net 24 valandu lotuliukas.gif
Papildyta:
o MB sake kad ta vakara jaute kad turi kazkas nutikti blush2.gif o kad meile ateina netiketai ir nelauktai tai gryniausia tiesa, ji ima ir ateina ir net neklausia ar galima lotuliukas.gif
Atsakyti