Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Viesulas @ 2008 01 10, 14:20)
Ar zinote atveju, kaip pora susipazysta supermamoje, susituokia ir laimingai gyvena?Ar as busiu cia pirmas eksponatas toks?

Na, jei būsi toks pirmas eksponatas, reikės tavo istoriją didelėmis raidėmis su nuotraukomis pačiame viršuje paskelbti tongue.gif
Atsakyti
Mes tai susipazhinom per draugas.lt. Maniskis net uzhsiregistraves nebuvo, sake neturejo ka veikt, uzhejo, pamate mane pachia pirma ir parashe... nu vos ne pirmai pasitaikiusiai unsure.gif ;]]]]] susirashinejom meilais (ankschiau draugas.lt meilais vykdavo susirashinejimas), poto mirc'e, susitikom po geru 2 metu pirma karta ir dar po keliu menesiu intensyvaus bendravimo pradejom draugaut wink.gif beveik 4 metai kartu smile.gif
Atsakyti
Mes buvome studentai ir vazinejome tuo paciu autiku i mokslus, pirma karta atsisedau salia jo, nes toks buvo mano bilietas, tarpmiestiniuose autikuose nurodytos vietos kur sedet, nes anksciau budavo pilni autikai penktadieniais, ir kazkaip jis mane uzkalbino, bet kalbejom trumpai ir apie nieka lotuliukas.gif , o nuo to karto vis pastebedavome viens kita tame paciame autike, tuo paciu metu ax.gif taip ir issirutuliojo draugyste i santuoka ax.gif
Atsakyti
susipazinom tuse.buvau katik atvaziavusi i londona,ten viena pazistama pakviete pas savo draugus pabaliavoti.na va....ten ir sutikau savo branguji smile.gif dabar kartu jau 4 metai 4u.gif
Atsakyti
mes susipazinome gatveje! kartu su drauge vaikstinejom, stumem vasaros dieneles po mokyklos baigimo. O jie irgi panasiai.
nors apskirtai labai skeptiskai ziuriu i tokias pazintis ir net nesileidzu i kalbas kai kas uzkalbina dazniausiai. Bet vat ta karta kazkodel bendravau, normalus pasirode smile.gif.
Tiesa sakant nelabai tikejaus kad kas is musu iseis. Po dvieju metu draugystes issiskyrem. Dar po dvieju metu susitikom ir vel pradejom draugaut smile.gif. Ir dar po dvieju metu draugystes susituokem. blush2.gif .
Niekada negali zinoti kaip likimas pasisuks, kazkada buciau galejus susideret kad netaps vyru biggrin.gif
Atsakyti
Susipazinom dirbdami kruiziniuose laivuose ("tarnybinis romanas" tongue.gif ), taigi kaip ir nieko romantisko unsure.gif , pikantisku detaliu taipogi nelabai galeciau papasakoti, nes ju musu pazintyje beveik ir nera. Jis -ne lietuvis, grazus ir protingas vyras wub.gif , iskart atkreipiau i ji demesi, tik ginkdie niekad nemaniau, kad kada nors uz jo istekesiu. Va tau, zmogau, ir posakis "niekada nesakyk niekada", bandziau "plautis" nuo jo kuri laika, nepasiseke blink.gif , esame laimingai susituoke penkti metai ax.gif
Atsakyti
Baigiau univerą, atėjau dirbti į nedidelį miestelį. Jauna, graži, netekėjusi. Tai ir pastebėjo.
Atsakyti
Mudu susipazinom internetu, tiksliau- pokalbiu svetaineje. I pasimatyma nuejau is smalsumo ir ziurejau i tai kaip i nuotyki..O kas is to isejo rodo mano parasas blush2.gif
Atsakyti
O musu istorija gali atrodyti ir romantiska ir kartu neromantiska. smile.gif Neromantiska - nes susipazinome naktiniame autobuse. Ilipau i autobusa po naktinio pasisedejimo su draugemis, ejau pirkti bilieciuko ir turejau prasibrauti pro viena jaunuoli. Kol broviausi-susizvalgem, veliau netycia atsisedom salia, siek tiek paplepejom apie studiju uzsienyje ispudzius apie draugus is uzsienio ir tiek. Net vardo mano nepaklause, nei telefono. (kaip veliau prisipazino - pabijojo buti banalus ir klausti iprastai, o nieko "mandro" staigiai nesugalvojo). Taip ir islipau savo stotelej. blush2.gif
Romantiska dalis - kaip jis manes ieskojo. 4u.gif Kaip veliau MB prisipazino - man islipus pagalvojo, kad jeigu lemta, tai likimas mus vel suves. Taciau is kart pagalvojo, jog "koks cia likimas - viska turiu pats padaryti" smile.gif Neturedamas mano duomenu, (zinojo tik universiteta, studiju krypti ir apytiksliai kursa ir tai, kad studijavau pagal Erasmus), skambuciais uzverte mano universiteto tarptautiniu rysiu skyriu, prase padeti pagal apibudinima atsirinkti apie kokia cia mergaitye kalba eina (sake cia tokia su riesta nosyte blush2.gif ). O dar kokia istorija sukure, kad itikintu, kad jam reikia butent mano kontaktu!! Ir kai jau sekancia diena man parase zinute i e-pasta - as visa diena vaiksciojau apstulbusi. Na, visiskai apstulbusi bigsmile.gif
Uztat dabar mes jau beveik 2 metai kartu ir kai ivyks musu vestuves - butinai uzsuksim i universiteta - padekoti, kad mus "suvede" smile.gif))) kazkam juk nuo to turetu buti gera smile.gif)
Tai vat. Man visada gera prisiminti sia istorija ir matyti, kaip maniskis zibanciom akim ja pasakoja kitiems thumbup.gif
Atsakyti
darbe
Atsakyti
as dirbau firmoj vienoj.Jis atejo darbintis,bet persigalvojo ir pasiulymo dirbt neprieme.Tiesa,as jo tada net nemaciau.Po poros metu as keiciau darba ir nuejau i firma,kur (nezinau atsitiktinai ar ne) jau keleta menesiu dirbo jis.Ir kaip sako"vot tut ta karta i pasla"
Atsakyti
Susipažinome oro uoste. Mano geriausia draugė turėjo jį pasitikti atskrendančio į Vilnių, o mane pasikvietė dėl kompanijos, mat labai bijojo viena stypčioti. Žiauriai nenorėjau važiuoti, šeštadienį anksti keltis... Bet kažkaip dėl draugystės pasiaukojau. Taigi įėjo jis toks žavingas į laukiamąją salę ir nuo tos akimirkos mes kartu jau penki metai. Vat kaip buvo.
Atsakyti