Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

o manoji istorija stai kokia: susitikome viename bendrame vakarelyje, siek tiek pabendavome, taciau mano demesio jis nepatrauke 4u.gif o vaziuojant namo pateko musu masina i avarija doh.gif gavau randa virs antakio, bet tai buvo ivykis, kurio deka mums buvo lemta susitikti dar karta, o po to ir dar ir dar ir dar daug kartu biggrin.gif mes kartu jau 4 metukai, esam susizadeje, o nuotrauka daryta pirmaja pazinties diena puikuojasi lentynoje ir jau joje atrodo, lyg butume 100 metu pazistami ir be galo laimingi wub.gif
Atsakyti
MB - buvęs mano klasiokas tongue.gif . Esame kartu 8 m., iš jų 3 vedę
Atsakyti
Palangoje, pries 3,5 metu wub.gif
Atsakyti
universitete susipazinom
Atsakyti
internete 4u.gif
Atsakyti
Mano istorija labai paprasta...

Pirmą kartą gyvenime man vaikinas apsuko galvą. Bet jis buvo toks nesuprantamas, sudėtingas ir nesugyvenamas, kad išsiskyrėm. Po jo, man buvo labai labai sunku, bet... Būtent dėl mano padėties ir ieškojimo aš susidūriau su savo dabartine meile. 4u.gif Tai įvyko paprastai, vakarėlyje. Pradžioje jis man nepatiko, bet, netyčiniai prisilietimai, o po to ir žinutės. blush2.gif
Mes abu linkę į paprastumą, todėl nieko įspūdingo papasakoti negaliu, bet dažniausiai toks variantas yra pats puikiausias. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pazinciu svetainej.... 4u.gif

Nuo pirmo pasimatymo likome kartu ir jau daugaiu kaip metai...
....Na dar pries tai bendravome 3 men tik Skype pagalba mirksiukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VetraXI @ 2009 08 27, 17:16)
Mano istorija labai paprasta...

Pirmą kartą gyvenime man vaikinas apsuko galvą. Bet jis buvo toks nesuprantamas, sudėtingas ir nesugyvenamas, kad išsiskyrėm. Po jo, man buvo labai labai sunku, bet... Būtent dėl mano padėties ir ieškojimo aš susidūriau su savo dabartine meile.  4u.gif Tai įvyko paprastai, vakarėlyje. Pradžioje jis man nepatiko, bet, netyčiniai prisilietimai, o po to ir žinutės.  blush2.gif 
      Mes abu linkę į paprastumą, todėl nieko įspūdingo papasakoti negaliu, bet dažniausiai toks variantas yra pats puikiausias. mirksiukas.gif

biggrin.gif ir man panasi situacija buvo... apsuko galva, patikejau, jis su mano drauge susidejo, nekenciau jo... is nevilties nuejau i draugu 'plota", depresavau ir pastebejau ji! sedejo ant laiptu, depresavo... kazkaip isikalbejom, pasokom, uzsnudom kartu, ryte galvojau, kad viskas baigta bus, bet ne... biggrin.gif
Atsakyti
Ir kiek jau laiko kartu esate, jei ne paslaptis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Susipažinome klube. Šito aš niekada nepamiršiu ir iki šiol negaliu suvokti blink.gif
Niekad nebuvau savo vyro mačiusi, juolab nepažinojau jo, ir vieną sykį aš pamatau jį įžengiant pro duris (patalpos), ir girdžiu savo vidinį balsą man sakant "Jisai bus mano vyras", tas vidinis balsas buvo pats pirmiausias nes aš net nebuvau spėjusi savo busima vyrą tuo metu įvertinti (ar simpatiškas jis ir t.t.) Ir ką jus galvojat, tą patį vakarą jis priėjo prie manęs, užkalbino, taip susipažinom, draugavom virš 3-jų metų ir susituokėm mirksiukas.gif

Atsakyti
Vakarelyje,kuriame med.sesele dainavo pageidavimu koncerto dainas is lapelio,Amerikos lietuvis verke,kad nepaskambino mociutei ir nepranese,kad nenakvos namie,o like vakarelio dalyviai be sustojimo ruke "zole" lotuliukas.gif(beja rimtai,jeigu ka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 31 rugpjūčio 2009 - 00:21
Studentų atstovybėj smile.gif
Atsakyti