bendrabucio virtuveje
buvau sveciuose pas sesery ir visi sedejome virtuveje, MB buvo jos kaimynas.vat ir susizavejom iskart viens kitu

Jis buvo mano drauges vaikinas

Mes, kaip neturintys laiko ir gal noro lakstyti po klubus susirašėm po vieną žinutę internetinėje pažinčių svetainėje. Tiesiog susitarėm susitikti. Visai nebendravome internete. Susitarėm , kitą dieną susitikom mieste, praleidom gražų vakarą kartu. Po dienos aš jau jį kviečiausi į kitą pasimatymą, o dar po dienos jis jau važiavo pas mane į svečius...taip ir prasidėjo mūsų graži draugystė
Netikėtai, arba kaip aš sakau "nukrito MB iš dangaus"

Su pirmuoju internete susipažinom, daug bendravom, bet realiai, skant, viskas kitaip pasirodė, tai ilgai neužsibuvom kartu, o su antruoju autobuse ir vis tiek ilgai nebuvom kartu.

visaip yra buve... ir mokykloj, ir universitete, ir klube, ir internete...
su dabartine simpatija internete susipazinom... ziuresim, kas is sitos pazinties iseis..

su dabartine simpatija internete susipazinom... ziuresim, kas is sitos pazinties iseis..

Aš manau čia klausia ne apie buvusias simpatijas, o apie esamus vaikinus arba vyrus

Um.... Susipažinom per kompiuterinį žaidimą

klube susipazinom prie baro:))
Mokėmės toje pačioje mokykloje, keletą metų turėjome vienas kito ISQ kontaktus ir kartą jis man parašė į ieškok.lt. Neilgai trukus susitikome po mokyklos šokių.
Tą vakarą pirmą kartą pasibučiavome.
Tada pora mėnesių buvo tokia freelove, aš, aišku, norėjau draugauti taip jau... oficialiai
, o jis, berniokas jaunas, laisvu paukščiu norėjo būti.
Tai aš taip lioviausi būti lipšni, dar papasakojau, kad štai eisiu į šokius (vėl mokyklos
), rasiu, su kuo pasibūti, pasišokti, tai užvirė jam kraujas - savaitės vidury, šaltą žiemos vakarą pakvietė mane pasivaikščioti ir tą kartą kaip "sulipom", kad štai jau beveik ketverius metus esame kartu...