Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(caprice @ 2009 09 21, 18:49)
Mokėmės toje pačioje mokykloje, keletą metų turėjome vienas kito ISQ kontaktus ir kartą jis man parašė į ieškok.lt. Neilgai trukus susitikome po mokyklos šokių.  biggrin.gif Tą vakarą pirmą kartą pasibučiavome.  blush2.gif Tada pora mėnesių buvo tokia freelove, aš, aišku, norėjau draugauti taip jau... oficialiai  blush-anim-cl.gif, o jis, berniokas jaunas, laisvu paukščiu norėjo būti.  rolleyes.gif Tai aš taip lioviausi būti lipšni, dar papasakojau, kad štai eisiu į šokius (vėl mokyklos  biggrin.gif), rasiu, su kuo pasibūti, pasišokti, tai užvirė jam kraujas - savaitės vidury, šaltą žiemos vakarą pakvietė mane pasivaikščioti ir tą kartą kaip "sulipom", kad štai jau beveik ketverius metus esame kartu...  ax.gif

wow kaip grazu siaip labai romantiska
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 09 21, 21:26)
wow kaip grazu siaip labai romantiska

Ačiū. wink.gif Nemaniau net, ko gero, kad viskas taip išeis. rolleyes.gif Jaunutė buvau, tai kur ta rimtis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 22 rugsėjo 2009 - 21:40
4u.gif o mes su mylimuoju siaip neturejom susipazinti, bet viena vasaros vakara su drauge vaziavome pavakarieniauti i macdonalda biggrin.gif ir bevaziuojant mane nufotkino fotikas uz greicio virsijima, rudeni gavau siuntima i policija doh.gif tai va ateinu, (pirma kart bauda mokejau) ir kol laukiau savo eiles praejo pora policininku na as ju isviso bijojau tai net apsimeciau kad nematau kad jie i mane ziuri. veliau jau kai man israsinejo protokola , tas matytas policininkas uzsuko i svecius pas ta kuris israsinejo man protokola, ir pradejo su manim flirtuoti. bet tuom viskas ir baigesi, kad pazadejau juos pakviesti i macdonalda lotuliukas.gif (cia aisku juokais) o taip kai protokole parasytas tel. numeris, man pradejo rasineti tas , kuris surase protokola, o veliau paskambino ir TAS matytas policininkas ir pakviete i pasimatima, labai nenorejau eiti bet mama doh.gif priverte lotuliukas.gif sako gerai turet draugu tokiu , gal kada pades biggrin.gif tai va per pasimatima dar suzinojau , kad tas protokolo rasynetojas JAM ispradziu dave ne mano numeri, tai jis turejo pavogt mano numeri is protokolo doh.gif lotuliukas.gif na ir aciu greicio virsijimui mes jau metai esam kartu ir gal net greit busim seima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 25, 16:09)
4u.gif  o mes su mylimuoju siaip neturejom susipazinti, bet viena vasaros vakara su drauge vaziavome pavakarieniauti i macdonalda  biggrin.gif  ir bevaziuojant mane nufotkino fotikas uz greicio virsijima, rudeni gavau siuntima i policija doh.gif  tai va ateinu, (pirma kart bauda mokejau) ir kol laukiau savo eiles praejo pora policininku na as ju isviso bijojau tai net apsimeciau kad nematau kad jie i mane ziuri. veliau jau kai man israsinejo protokola , tas matytas policininkas uzsuko i svecius pas ta kuris israsinejo man protokola, ir pradejo su manim flirtuoti. bet tuom viskas ir baigesi, kad pazadejau juos pakviesti i macdonalda  lotuliukas.gif  (cia aisku juokais) o taip kai protokole parasytas tel. numeris, man pradejo rasineti tas , kuris surase protokola, o veliau paskambino ir TAS matytas policininkas ir pakviete i pasimatima, labai nenorejau eiti bet mama  doh.gif  priverte lotuliukas.gif  sako gerai turet draugu tokiu , gal kada pades biggrin.gif  tai va per pasimatima dar suzinojau , kad tas protokolo rasynetojas JAM ispradziu dave ne mano numeri, tai jis turejo pavogt mano numeri is protokolo  doh.gif  lotuliukas.gif  na ir aciu greicio virsijimui mes jau metai esam kartu ir gal net greit busim seima biggrin.gif

o cia tai nerialiai grazi istorija biggrin.gif super! nzn zmogel kur sutiksi savo likima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 25, 16:09)
4u.gif  o mes su mylimuoju siaip neturejom susipazinti, bet viena vasaros vakara su drauge vaziavome pavakarieniauti i macdonalda  biggrin.gif  ir bevaziuojant mane nufotkino fotikas uz greicio virsijima, rudeni gavau siuntima i policija doh.gif  tai va ateinu, (pirma kart bauda mokejau) ir kol laukiau savo eiles praejo pora policininku na as ju isviso bijojau tai net apsimeciau kad nematau kad jie i mane ziuri. veliau jau kai man israsinejo protokola , tas matytas policininkas uzsuko i svecius pas ta kuris israsinejo man protokola, ir pradejo su manim flirtuoti. bet tuom viskas ir baigesi, kad pazadejau juos pakviesti i macdonalda  lotuliukas.gif  (cia aisku juokais) o taip kai protokole parasytas tel. numeris, man pradejo rasineti tas , kuris surase protokola, o veliau paskambino ir TAS matytas policininkas ir pakviete i pasimatima, labai nenorejau eiti bet mama  doh.gif  priverte lotuliukas.gif  sako gerai turet draugu tokiu , gal kada pades biggrin.gif  tai va per pasimatima dar suzinojau , kad tas protokolo rasynetojas JAM ispradziu dave ne mano numeri, tai jis turejo pavogt mano numeri is protokolo  doh.gif  lotuliukas.gif  na ir aciu greicio virsijimui mes jau metai esam kartu ir gal net greit busim seima biggrin.gif

nu geras biggrin.gif labai linksma istorija lotuliukas.gif ir mama kokia prikolna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manęs čia nėra @ 2009 09 25, 16:16)
o cia tai nerialiai grazi istorija biggrin.gif super! nzn zmogel kur sutiksi savo likima bigsmile.gif

taip nekada negalvojau kad taip galeciau susipazinti su savo mylimuoju, beje dar pas mus daug sutapimu , abu esam zyvys ax.gif beje jis gime kovo 13 o susipazinom spalio 13 biggrin.gif
Atsakyti
o as saviski atmusiau nuo buvusios klasiokes ax.gif
Atsakyti
Mes mokemes vienoje mokykloje, pradejome draugauti kai man buvo 13-ka, o jam 15-ka, draugavom 7 metus, paskui sukurem seima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 25, 17:09)

Jetckau, kaip gražu! thumbup.gif Labai už Tave džiaugiuosi! Daug daug sėkmės! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sk@ja @ 2009 09 28, 07:02)
Jetckau, kaip gražu!  thumbup.gif  Labai už Tave džiaugiuosi! Daug daug sėkmės!  mirksiukas.gif

4u.gif aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
O as savo vyra nusiziurejau baznycioj biggrin.gif Na ir taip kuo toliau tuo labiau jis man patikdavo. Jei mieste kur praeidavom vienas pro kita tai taip sirdele suvirpedavo ax.gif O kazkada pamaciau parduotuvej viena sedinti ant suoliuko ir priejau susipazint. biggrin.gif Galvoju ai, kas bus tas bus, nenores tai nenores. Ir ka, susipazinom, ilgai siaip bendravom, o dabar jau antri metai kaip susituoke ir laaabai laimingi wub.gif
Atsakyti
Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti