O aš viska skalbiu su NEUTRAL milteliais. Visai neblogi.
QUOTE(gintale @ 2005 07 24, 23:20)
o sakykit, kokie milteliai tiktu perskalbti naujus ka tik gimusiam vaikuciui skirtus rubelius?
(per pamokeles rekomendavo perskalbti ir islyginti, bet nepaklausiau kokias priemones naudoti
). ruosiu kraiteli ir noriu is anksto tai issiaiskinti
aciu 

As tai viska perskalbiau su Bobas milteliais. O dabar pradejau naudoti Surcare, geri, bekvapiai.
QUOTE(neraska @ 2005 07 23, 22:07)
Maždaug nuo triejų metų.
Na jei vaikas nealergiškas tikrai galima anksčiau skalbti kartu. Aš savo šviesius rūbus kartu skalbiu, tik naudoju visai šeimai miltelius, skirtus kūdikiams

Kai ruošiau savo mažulei kraiteli, tai visus rubelius perskalbiau su vaikisku muiliuku Bobas ir islyginau. Dabar naudoju Ringuvos skalbikli skirta mažyliams. Bet lyginu tai visus rubelius.
Jau ruosiant kraiteli, nadojau tuos pacius skalbimo miltelius, kaip ir savo rubams, tik nepildavau jokio minkstiklio, ir du kart ijungdavau skalavimo rezima. Nuo trecio menesio, skalbiu su savais rubais tais paciais skalbimo milteliais, pilu vaikiska minkstikli ir viskas
. Zinoma, jei vaikas alergiskas, taip daryti nepatarciau.

Niu gal aš ir bloga mama, bet dar ruošiant kraitelį - viską skalbiau su normaliais Ariel skalbyklėje ir nieko nelyginau
Ir dabar taip darau - skalbiu su visais savo baltais rūbais, nelyginu
jei vaikučiui pastebėčiau alergiją, aišku, taip nedaryčiau

Islyginau ir isploviau su specialiais milteliais tik pirmus vaiko rubelius, o dabar skelbiu viska su savais ir neperku jokiu specialiu milteliu... Siaip mano mazyte karts nuo karto paberia, bet as pastebejau, kad ne nuo rubeliu, o nuo maistelio...
As ruosdama kraiteli, viska isskalbiau su milteliais Bobas ir islyginau.
dabar skalbiu tik atskirai vaikiskus drabuzius ar pataliukus, ranksluostukus milteliais Bobas. Nors mano mazyle ir nealergiska, bet kazkaip ranka nekyla kartu su savo rubais mesti jos rubelius
Tik skalbiu savo liemenukus uzlietus pieneliu kartu
dabar skalbiu tik atskirai vaikiskus drabuzius ar pataliukus, ranksluostukus milteliais Bobas. Nors mano mazyle ir nealergiska, bet kazkaip ranka nekyla kartu su savo rubais mesti jos rubelius

savo kudikio rubelius skalbiu su milteliais BOBAS, o demes bendziau naikint su VANISH nepadejo, tai ant demiu uzberiau paprastu na BONUX milteliu ir palaikiau per nakti poto isskalbiau skalbenkej ir nuostabu svarut svaruteliai...
Kodėl vaiko drabužėlius reikia iki 3 metų skalbti atskirai
ar taidėl to, jog bijomasi, kad vaika gali alergizuoti ?
Tai kodėl visų kitų šeimos narių rūbus galima kartu skalbti, juk jie ima vaika ant rankų, jis prie jų liečiasi, mamos drabužiai skalbiami kartu su visais...
Pagal tai gautusi, kad kol vaikui nesueina 3 metai visų šeimos narių drabužius reiktu skalbti vaikiškais milteliais
. Kažko aš čia nesuprantu

ar taidėl to, jog bijomasi, kad vaika gali alergizuoti ?
Tai kodėl visų kitų šeimos narių rūbus galima kartu skalbti, juk jie ima vaika ant rankų, jis prie jų liečiasi, mamos drabužiai skalbiami kartu su visais...
Pagal tai gautusi, kad kol vaikui nesueina 3 metai visų šeimos narių drabužius reiktu skalbti vaikiškais milteliais

Anksčiau skalbdavau su milteliais BOBAS, o dabar nusipirkau vaikiškų SURCARE. Kūdikio rūbelius skalbiu atsirai nuo visų, o po to išlyginu. Man išlyginti atrodo labiau tvarkingesni.