Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Aš skalbiu su Neutral milteliais ir naudoju Neautral minkštiklį. Dabar minkštiklis tas baigėsi, tai naudoju Lenor su migdolais ir medumi. Nu man tas kvapas nerealus thumbup.gif .
Atsakyti
Kai dar buvo visai mažiukas, skalbdavau milteliais Bobas. Labai patiko-švariai išskalbdavo ir nebuvo jokio kvapo, dirginančio nosį thumbup.gif
Atsakyti
as ispat pradziu skalbiau su bobas milteliais bet nelabai iskalbia gerai, tad pabandziau viena dukrytes bodikiuka isskalbt su paprastais milteliais ariel ir paziureti ar neisbers mano mazytes, tai va jos neisbere o tai reiskia kad jos nealergizuoja, todel as taip ir skalbiu tiesiog su ariel. thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai super atradimą padariau - pirkau Chicco minkštiklį kūdikiams, tiesiog pabandyti. Jis yra Kotrynoj, kitur nemačiau. Na ir ką gi - gražiai lygiai pakabinau ir rūbai lygutėliai nuo to minkštumo, netgi neišlyginčiau taip gražiai thumbup.gif . Tiesa, gal panašiai būtų ir su kitais minkštikliais, nebandžiau. Bet negaila kelių litų vien todėl, kad nereikia lyginti.
O skalbiau skystu skalbikliu Frosch kūdikiams. Irgi labai geras, tai gal kartu toks lygus-švarus derinys išėjo biggrin.gif. Ant dėmių užpyliau ir šiek tiek patryniau prieš įdėdama į skalbyklę - išsiskalbė puikiai smile.gif.
Skalbiu kartu visus šeimos rūbus, tik kūdikių skalbikliais. Nes kam pirkt atskirai kelis, turiu vieną ir tiek smile.gif.
Atsakyti
kai laukiausi isskalbiau su bobas ir islyginau (neutral siaubinga kaina, beja, bobas norfoj daug pigiau nei maximoj). dabar tik skalbiu su bobas ir nelyginu. kai pabaigsiu bobas maisa, bandysiu persil kur jonukas 1metu gimtadieni svente per reklama. tada skalbsiu viska kartu, na, tik baisiu kai kuriu vyro drabuziu, striukiu ir kojiniu kartu neskalbsiu smile.gif
Atsakyti
Aš pirkau Bobą ir esu patenkinta , tikrai gerai išskalbia thumbup.gif .
Kartais su ūkišku muilu skalbiu tongue.gif .
Atsakyti
Tik ką gimusio leliuko rūbeliams skalbti naudojome specialius vaikiškus skalbimo miltelius, tačiau dabar (mums šiuo metu 3su puse mėnesio) skalbiame rūbelius įprastiniais skalbimo milteliais.
O dėl dėmių pabandysime Frosch 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2004 09 29, 13:11)
As skalbiau viska, naujus taip pat. Naudoju skalbima Bobas arba Surcare. Bobas geresnis, super isima visas demes thumbup.gif

as irgi visus leliuko rubelius su Bobas isskalbiau, tikrai geri tie Bobas atrodo ax.gif
Atsakyti
Kol kas vaiko rūbelius skalbiu tuo pačiu kuo ir vaiką-vaikišku "Tindi" muilu (mums beveik 1 mėnuo).
Atsakyti
Nauji medvilniniai rūbeliai turi labai daug dulkių, kažkada specialiu prietaisu teko matuoti naujų ir skalbtų drabužių dulkėtumą, tai skitrumas siekia tūkstančius vienetų smulkių dalelių. Dar būna toks rūgšties kvapas, susijęs su neišvengiamais gamybos etapais, lieka siuvimo ir audimo, dažymo mašinų tepalų mikropėdsakai. O pačios medvilnės rinkimo metu kai kuriose šalyse naudojami defoliantai ypač kenksmingi net suaugusiems.
Visą šitą bukietą išskalbiam ir užmirštam, kad toks buvo.
Atsakyti
Aš plaunu vaiko drabužius kartu su visais kitais skalbiniais, nuo gimimo. Visada lyginu. Jokių alerginių susirgimų neturim smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 05 rugsėjo 2005 - 20:45
Bandžiau skalbti su Bobas milteliais,sušoko man jie guzais,ir blogai išsiskalavo doh.gif Iš mečiau lauk ax.gif Nusipirkau Tomas Philips skystą skalbimo priemonę Ariel-ir ką,skalbia thumbup.gif nealergizuoja,esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evuška: 05 rugsėjo 2005 - 22:17