Aš skalbiu su Neutral milteliais ir naudoju Neautral minkštiklį. Dabar minkštiklis tas baigėsi, tai naudoju Lenor su migdolais ir medumi. Nu man tas kvapas nerealus
.

Kai dar buvo visai mažiukas, skalbdavau milteliais Bobas. Labai patiko-švariai išskalbdavo ir nebuvo jokio kvapo, dirginančio nosį

O aš tai super atradimą padariau - pirkau Chicco minkštiklį kūdikiams, tiesiog pabandyti. Jis yra Kotrynoj, kitur nemačiau. Na ir ką gi - gražiai lygiai pakabinau ir rūbai lygutėliai nuo to minkštumo, netgi neišlyginčiau taip gražiai
. Tiesa, gal panašiai būtų ir su kitais minkštikliais, nebandžiau. Bet negaila kelių litų vien todėl, kad nereikia lyginti.
O skalbiau skystu skalbikliu Frosch kūdikiams. Irgi labai geras, tai gal kartu toks lygus-švarus derinys išėjo
. Ant dėmių užpyliau ir šiek tiek patryniau prieš įdėdama į skalbyklę - išsiskalbė puikiai
.
Skalbiu kartu visus šeimos rūbus, tik kūdikių skalbikliais. Nes kam pirkt atskirai kelis, turiu vieną ir tiek
.

O skalbiau skystu skalbikliu Frosch kūdikiams. Irgi labai geras, tai gal kartu toks lygus-švarus derinys išėjo

Skalbiu kartu visus šeimos rūbus, tik kūdikių skalbikliais. Nes kam pirkt atskirai kelis, turiu vieną ir tiek

kai laukiausi isskalbiau su bobas ir islyginau (neutral siaubinga kaina, beja, bobas norfoj daug pigiau nei maximoj). dabar tik skalbiu su bobas ir nelyginu. kai pabaigsiu bobas maisa, bandysiu persil kur jonukas 1metu gimtadieni svente per reklama. tada skalbsiu viska kartu, na, tik baisiu kai kuriu vyro drabuziu, striukiu ir kojiniu kartu neskalbsiu

Aš pirkau Bobą ir esu patenkinta , tikrai gerai išskalbia
.
Kartais su ūkišku muilu skalbiu
.

Kartais su ūkišku muilu skalbiu

Tik ką gimusio leliuko rūbeliams skalbti naudojome specialius vaikiškus skalbimo miltelius, tačiau dabar (mums šiuo metu 3su puse mėnesio) skalbiame rūbelius įprastiniais skalbimo milteliais.
O dėl dėmių pabandysime Frosch
O dėl dėmių pabandysime Frosch

QUOTE(gabriele @ 2004 09 29, 13:11)
As skalbiau viska, naujus taip pat. Naudoju skalbima Bobas arba Surcare. Bobas geresnis, super isima visas demes 

as irgi visus leliuko rubelius su Bobas isskalbiau, tikrai geri tie Bobas atrodo

Nauji medvilniniai rūbeliai turi labai daug dulkių, kažkada specialiu prietaisu teko matuoti naujų ir skalbtų drabužių dulkėtumą, tai skitrumas siekia tūkstančius vienetų smulkių dalelių. Dar būna toks rūgšties kvapas, susijęs su neišvengiamais gamybos etapais, lieka siuvimo ir audimo, dažymo mašinų tepalų mikropėdsakai. O pačios medvilnės rinkimo metu kai kuriose šalyse naudojami defoliantai ypač kenksmingi net suaugusiems.
Visą šitą bukietą išskalbiam ir užmirštam, kad toks buvo.
Visą šitą bukietą išskalbiam ir užmirštam, kad toks buvo.
Aš plaunu vaiko drabužius kartu su visais kitais skalbiniais, nuo gimimo. Visada lyginu. Jokių alerginių susirgimų neturim
.

Bandžiau skalbti su Bobas milteliais,sušoko man jie guzais,ir blogai išsiskalavo
Iš mečiau lauk
Nusipirkau Tomas Philips skystą skalbimo priemonę Ariel-ir ką,skalbia
nealergizuoja,esu labai patenkinta