Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Skalbiam skalbyklej, spec. rezimu vaikiskiems drabuziams, naudojam Bobas skalbimo miltelius. Issiskalbia gerai, aisku po poros skalbimu rubeliai atrodo siaip sau schmoll.gif , bet svarbiausia kad svarus!
Atsakyti
Na as isbandziau turbut visus imanomus budus nuo Ringuvos drozliu ir Neutral'u iki paprastu Omo ir Ariel. Tai visai nieko doro is ju schmoll.gif Dar kol papildomo maisto nedaveme, buvo neblogai, nors ir tai kakiai 40 laipsniu temperaturoje nelabai issiplaudavo. Bet kai pradejome primaitinima, tai puse jau rubu sugadinta visokiomis morkomis ir net Vanish'as ju neisima schmoll.gif

Ukinio muilo tiesa nebandziau, nes negaliu pati, o vyrui toki varga uzkrauti... turbut ir nesutiktu biggrin.gif
Atsakyti
As tai naudoju ''Fairy'' skalbimo miltelius specialius kudikiams ir skalbiu viska tik masinoj.
Atsakyti
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 10 18, 13:49)
manoji irgi kol geria tik pienuka,viskas gerai issiplauna.Bet kas liecia tyreles tai merliukasi visi sugadinti,niekaip neatsiplauna!O ypatingai morkos.Mano mazytei dabar eina astuntas menuo kazin nieko tokio jei jos drabuzelius skalbciau su universaliais?Gal nebertu!

nebandziusi nesuzinosi, as bandziau skalbti pora kartu su persiliu ir skalavau su lenor nieko neatsitiko, juk vistiek dar drabuzelius gerai perlygini, iki tol skalbaiu mazosios atskirai su bobu, o dabar visai seimynai kartu. Morkos, bananas ir kai kurios kosytes neisiplauna tai as nusipirkau neutralu balikli is eivon , kurio reikia tik kamstelio i kibira ir pamerkiu valandeliai demetus drabuzius, tai jis tikrai man padeda, tik brangiai kainuoja, bet apsimoka, nes jo ilgam uztenka.
Atsakyti
Sveikutės.
Aš tai nuo gimimo savo dukrytės2.gif rūbelius skalbiu mašinoje su savais rūbais ir naudoju "Ariel" miltelius, o paskui dar įpilu "Lenor sensitiv" minkštiklio, kad rūbeliai būtų minkštesni (Lietuvoj vanduo kietas).

Kai mano pumpuriukas 2.gif pradėjo valgyti tyreles, tai skalbdama įdedu tarkuoto ūkinio muilo arba vieną samtelį "Vanish" dėmių įšėmėjo. Padeda.

Žinoma, visus skalbinius paskui būtinai lyginu. Nesvarbu, mano ar dukrytės.

Taip ir skalbiu. Ačiū Dievui, mano dukriukas 2.gif yra neelergiškas.
Atsakyti
QUOTE(verzak @ 2006 10 26, 21:20)
Sveikutės.
Aš tai nuo gimimo savo dukrytės2.gif rūbelius skalbiu mašinoje su savais rūbais ir naudoju "Ariel" miltelius, o paskui dar įpilu "Lenor sensitiv" minkštiklio, kad rūbeliai būtų minkštesni (Lietuvoj vanduo kietas).

Kai mano pumpuriukas 2.gif pradėjo valgyti tyreles, tai skalbdama įdedu tarkuoto ūkinio muilo arba vieną samtelį "Vanish" dėmių įšėmėjo. Padeda.

Žinoma, visus skalbinius paskui būtinai lyginu. Nesvarbu, mano ar dukrytės.

Taip ir skalbiu. Ačiū Dievui, mano dukriukas 2.gif yra neelergiškas.

mano mergaiciukei kazko paraude daznai zandukai,kazin ar negali ji buti elergiska? g.gif O kuneliui nieko.Spuogeliu nera!
Atsakyti
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 10 26, 22:14)
mano mergaiciukei kazko paraude daznai zandukai,kazin ar negali ji buti elergiska? g.gif O kuneliui nieko.Spuogeliu nera!

Pazistu viena mergyte kuriai ta pati beda, jos zandukai rausta nuo sauso oro verysad.gif net ir drekintuvas mazai padeda verysad.gif
Atsakyti
Aš tik už Ringuvos muilus thumbup.gif
Kai susirenka daugiau, skalbiu Ringuvos muilo drožlėm su automatine skalbianke ir į pilu šiek tiek minkštiklio. O jei keli rūbukai skalbiu Ringuvos muilu su glicerinu. Beje tie ūkiški Ringuvos muilai man kvepia, ko nepasakyčiau apie kitus. thumbup.gif
Atsakyti
mes skalbiam siu ringuvos laksteliais thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai su Ringuvos lakšteliais thumbup.gif o savo rubus tai su dar minkštikliu perskalauju tai dabar viskas thumb_yello.gif o taip paberdavo
Atsakyti
tai tie lakšteliai ir yra muilo drožlės. Tokioj dėžutėj parduodamos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziausia: 29 spalio 2006 - 15:42
Taip ir labai gerai su mašina plauti,dar ipilu minkštiklį sensitif kūdikiams, rankomis plauti tik ukišką muilą naudoju man dar geriau jei nedaug tereikia.
Atsakyti