Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

skalbiam ringuvos drozlem arba ukisku muilu ir neutral skalbimo milteliais thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ir daugelis su milteliais "Bobas" Mano Auste bu alergiska kitieks skalbikliams o sitie labai tiko thumbup.gif ir berimai tokie lyg egzema isnyko mirksiukas.gif

Atsakyti
mes nadojam miltelius "bobas", o rakytem t.p su "ringuvos" srozlytem! thumbup.gif
Atsakyti
Skalbiu kolkas Neutral'iu o poto manau Bobas skalbsiu, jau nusipirkusi turiu, taciau iki menesiuko tai tikrai dar Neutral panaudosiu.
Atsakyti
4u.gif Pirma menesi rankom su ukiniu muilu, o dabar skalbimo masinoj miltelias Bobas thumbup.gif
Atsakyti
Vaikiškus rūbelius nuo pat pirmųjų dienų skalbiu skalbimo mašinoje atskirai nuo kitų ir naudoju skystus Frosch skalbiklius bei tos pačios firmos minkštiklį, kuris pagamintas augaliniu pagrindu. Bandžiau ir Silan Sensitiv minkštiklį, tačiau nuo jo dukrytei pradėjo berti žandukus verysad.gif . Grįžus prie Frosch bėrimas baigėsi smile.gif .
Atsakyti
As taip pat skalbiu ringuvos muilo drozlemis, o minkstiklio specialaus nerandu rubeliams skalut. verysad.gif
Atsakyti
Skalbiu su Bobas, dar man rekomendavo Frosch, jie is naturaliu medziagu. Reikes pabandyt.
Atsakyti
bobas,i r tik rankomis
Atsakyti
Skalbiu su "Bobas' ir nepilu jokiu minkstikliu, nes gydytoja sake kad jie alergizuoja kudikius 4u.gif
Atsakyti
skalbiu su neutral milteliais skalbimo masinoj, kartais papildomai nustatau skalavimo rezima. siaip milteliai patinka nes neturi jokio kvapo, ju mazai reikia tai man ilgam uztenka, tik va noretusi kad minkstesni ir svelnesni rubeliai butu, tai bandysiu deti neutral minkstikli (iki siol nezinojau kad toks yra blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(babinka @ 2006 02 04, 13:46)
sveika. as naudoju lietuviskus miltelius Ringuva ir Ringuvos muila. ir tikrai labai geri milteliai. ten yra kaip muilas tarkuotas. tai dar as kaip naudoju palas tai nuostabiai atplauna. plius jie yra neelgirski ir rtinka ypac kudikiams.jie skirti rankom plauti, bet buna imetu ju ir i automatine:)
dar naudoju daba kai jau biski paaugom ariel skystus miltelius. ir gan geri.

bet jie netinka skalbimo masinoms. jei rankomis, tai taip
o as skalbdama skalbimo masina naudoju "tide sensitive"
dabar jau yra specialiu "ukisku" muilu, skirtu vaiku rubeliams
Atsakyti