Skalbiant bobu man pradejo labai berti rankas Tai pradejau skalbti Ringuvos skalbikliu Svariai isskalbdavo Skalbiau rankomis iki 4 men. po to iki 9 men. pirkau atskirai vaikiskus miltelius jai neklystu "Kroxa" ar kazkas panasaus ir skalbiau atskirai nuo visu su skalbimo masina.Dabar skalbiu su dukros rubais perku Taid su ramunelem [tipo nealergizuoja]
pradzioj skalbiau masinoj su neutral priemonem (milteliais, minkstikliu ir skystas toks ipatingos prieziuros reikalaujanties audiniams), o po to pamaciau, kad jis nealergiskas, tai iprastom pradejau skalbt, kaip ir sau tik atskirai nuo kitu rubu
Iki kokiu 2 men skalbdavo tevelis rankomis rubelius, o dabar skalbimo masinoje Maze nealergiska, tai nematau reikalo kitaip skalbti. Kartais praskalbiam ir su ukisku muiliuku, kad neguletu rubeliai...
Kai rūbelių nedaug ir kai turiu laisvo laiko,skalbiu rankomis "Ringuvos"ūkišku muilu.Jei skalbiu mašina,naudoju "pupsik".Atrodo,kad rusiški ar baltarusiški.Gerai skalbia,neturi stipraus kvapo ir yra pigūs,palyginus su pvz."Bobos" Minštiklių nenaudoju
Pirma menesiuka skalbiau rankomis su ukiniu muilu Poto skalbimo masina su Neutral skystais skalbikliais, o dabar dar ir Silan minkstikli naudoju (kur su vaikuciu mamyte) labai tada gaiviai kvepia rubeliai
o aš tiesiai į būgną pilu Ringuvos skalbiklį, kuris parduodamas smulkintas, užstatau ilgesnei programai ir puikiai išsiplauna net visos košės. minkštiklių nepilu kol kas, lyg ir nereikia
o aš tiesiai į būgną pilu Ringuvos skalbiklį, kuris parduodamas smulkintas, užstatau ilgesnei programai ir puikiai išsiplauna net visos košės. minkštiklių nepilu kol kas, lyg ir nereikia