Mes irgi už Bobas

O aš tiek vaikiškų, tiek savo rūbų skalbimui naudoju skystas Frosch skalbimo priemones.
mažosios rūbelius skalbiu atskirai rankomis(jų ne tiek daug
) spec. vaikų rūbeliams skalbti muiliuku arba skalb. milteliais ,,Dzidzius"

Aš tai Ringuvos drožles ir viską skalbiu rankom...
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 04, 14:43)
O galima jį į automatinę skalbyklę pilti? Juk jis netinka automatinėm
nepradeda tau putot per visus kraštus?

šiaip tai jis visai neputoja

Papildyta:
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 06, 15:01)
Jėzau, mamulės. Jeigu ant etiketės nupieštas lelius, dar nereiškia, kad milteliai tinka
O minkštiklis iš vis tik vienas tinka "Neutral", bet jis brangokas. Jeigu dabar nepasireiškė alergija, tai nereiškia, kad milteliai nedaro poveikio. Vaikas vėliau gali susirgti lėtinėmis alergijomis pvz. šalčio alergija ar pan.
Juk leliukui visai nereikia, kad jo skalbinai kvepėtų. To reikia Jums mielosios...Nerizikuokit leliukų sveikata.
O dėl "Neutral" skalbiklio naudojimo. Kaip ir kitus skalbiklius, jį reikia naudoti saikingai ir pagal instrukciją. Tiesą pasakius aš net mažiau dedu
ir jokių problemų dėl to neturėjau 

Juk leliukui visai nereikia, kad jo skalbinai kvepėtų. To reikia Jums mielosios...Nerizikuokit leliukų sveikata.
O dėl "Neutral" skalbiklio naudojimo. Kaip ir kitus skalbiklius, jį reikia naudoti saikingai ir pagal instrukciją. Tiesą pasakius aš net mažiau dedu

pritariu visom keturiom

Sveikutes
Mes naudojam skalbimo miltelius "Neutral", ir skalbiam automatinej masinoj, liux
Ir alergijos jokios nera, ir kvapo kokio kuris erzintu mazylio nosyte

Aš naudoju Bobas, buvau nupirku Neutral, bet man jie kažkaip nelabai iškalbia gerai.Beto ir aš pati alergiška, tai čia variantas

as naudoju lietuviskus miltelius Ringuva ir Ringuvos muila.
ir tikrai labai geri milteliai. ten yra kaip muilas tarkuotas.skalbiu su tom drozlem automatinej masinoj, pries tai juos uzpilu karstu vandeniu ir palaikau kelias val, istirpsta, o po to supilu i skalbianke ir liuks

persil sensitive milteliai ir silan sensitive minkstiklis
Skalbiu tai su Ringuva
ir pasinaudojau vienos mamytės patarimu perskalauju su LENOR SENSITIVE
minkštikliu tai jokių problemų.Tai į miltelius dėmesio nebekreipiu.