Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Mes irgi už Bobas thumbup.gif
Atsakyti
O aš tiek vaikiškų, tiek savo rūbų skalbimui naudoju skystas Frosch skalbimo priemones.
Atsakyti
mažosios rūbelius skalbiu atskirai rankomis(jų ne tiek daug biggrin.gif ) spec. vaikų rūbeliams skalbti muiliuku arba skalb. milteliais ,,Dzidzius" thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam Bobas. Tikrai gerai skalbia net ir labai demetus rubus thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai Ringuvos drožles ir viską skalbiu rankom...
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 04, 14:43)
O  galima jį į automatinę skalbyklę pilti? Juk jis netinka automatinėm  g.gif nepradeda tau putot per visus kraštus?

šiaip tai jis visai neputoja g.gif aš jau seniai jį naudoju, nes ir savo daugumą rūbų juo skalbiu. tik reikia į būgną pilti, o ne ten, kur miltelius pilam. ir programą ilgesnę užstatyti, kad gerai ištirptų ir išsiskalautų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 06, 15:01)
Jėzau, mamulės. Jeigu ant etiketės nupieštas lelius, dar nereiškia, kad milteliai tinka  schmoll.gif  O minkštiklis iš vis tik vienas tinka "Neutral", bet jis brangokas. Jeigu dabar nepasireiškė alergija, tai nereiškia, kad milteliai nedaro poveikio. Vaikas vėliau gali susirgti lėtinėmis alergijomis pvz. šalčio alergija ar pan.
Juk leliukui visai nereikia, kad jo skalbinai kvepėtų. To reikia Jums mielosios...Nerizikuokit leliukų sveikata.
O dėl "Neutral" skalbiklio naudojimo. Kaip ir kitus skalbiklius, jį reikia naudoti saikingai ir pagal instrukciją. Tiesą pasakius aš net mažiau dedu  ax.gif  ir jokių problemų dėl to neturėjau  mirksiukas.gif

pritariu visom keturiom thumbup.gif , nes pati nuo skalbimo miltelių turiu alergiją šalčiui. ir žiauriai skamba - "skalbiu su ariel ir thumbup.gif ". "super" bus alerginės reakcijos, kurios išsivystys vėliau ir kai nežinosi kuriuos "super" vaistus naudoti, nes atrodo,kad doh.gif niekas nepadeda
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mes naudojam skalbimo miltelius "Neutral", ir skalbiam automatinej masinoj, liux thumbup.gif Ir alergijos jokios nera, ir kvapo kokio kuris erzintu mazylio nosyte tongue.gif
Atsakyti
Aš naudoju Bobas, buvau nupirku Neutral, bet man jie kažkaip nelabai iškalbia gerai.Beto ir aš pati alergiška, tai čia variantas thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju lietuviskus miltelius Ringuva ir Ringuvos muila. thumbup.gif ir tikrai labai geri milteliai. ten yra kaip muilas tarkuotas.skalbiu su tom drozlem automatinej masinoj, pries tai juos uzpilu karstu vandeniu ir palaikau kelias val, istirpsta, o po to supilu i skalbianke ir liuks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
persil sensitive milteliai ir silan sensitive minkstiklis
Atsakyti
Skalbiu tai su Ringuva thumbup.gif ir pasinaudojau vienos mamytės patarimu perskalauju su LENOR SENSITIVE thumb_yello.gif minkštikliu tai jokių problemų.Tai į miltelius dėmesio nebekreipiu.
Atsakyti
mes naudojama Bobas, bet kai kada ir bendrai isskalbiu su musu drabuziais, kol kas alergijos nepastebejau rolleyes.gif
Atsakyti