Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Mes iki kokiu 4-iu men. naudojom BOBAS,po to pradejau OMO,kaip ir savo drabuz. naudot.Tikrai butu gaila gaist laika prie vaikisku rubeliu kruveles,trinant muilu ir rankomis doh.gif ,kaip daro viena mano drauge jau 7 men.,visi vakarai pasvesti skalbimui wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(daipa @ 2006 02 05, 12:01)
o aš skalbiu vaikučio rūbelius PERSIL sensitive skalbimo milteliais ir naudoju LENOR sensitive minkštiklį mirksiukas.gif skalbiu automatinėje skalbimo mašinoje ax.gif

musu derinukas lygiai toks pat thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju Bobas. Visai normaliai. O buvau pabandzius ir Dzidzius (cia meginau pataupyt blush2.gif ) tai kvapas nekoks. Nors isskalbia abu normaliai, bet juk ir drabuzeliai nebuna jau kazkokie ypatigai purvini biggrin.gif
Pradzioj skalbdavau rankom, nes del poros daikteliu nesinorejo visos masinos (pas mus skirta 5 kg, ir nera pusines programos) varyt. O dabar daugiau drabuzeliu prirenku ir i masina imetu. O minkstikliu nenaudoju. Neutral brangoki, o kiti vaikams is viso nerekomenduojami.
Atsakyti
pradžioje skalbiau rankomis ir su ringuva muilu arba muilo drožlėmis dabar supratau kad nesu vergė ir skalbiu su persil sensitive, nes pabandžius dzizius ar bobas jie išskalbdavo ne taip gerai kaip persil
Atsakyti
Su bobas skalbiu skalbimo masinoje ir perskalauju su lenor thumbup.gif
Atsakyti

Negerai naudoti minkštiklius kūdikėlių drabužiėliams, nes gali alergizuoti odelę, o dar toks stiprus kvapas Lenoro schmoll.gif .
Atsakyti
užpakaliuką prausiamės vaikišku lietuvišku muilu, maudomės su dušo žele leliams skirta, o skalbiu viska su ringuvos muilu arba duru ( čia jei rakomis), o jei skalbenke tai ringuvos muilo drožlės arba Neutral skalbimo milteliai ( mano mažylis alergiškai,o neutral būtent tokių žmogeliukų skalbiniams ir skirtas), aišku nepigus, bet koncentrato nedaug reikia...
Atsakyti
Su skalbimo milteliais Bobas. ax.gif
Atsakyti
wub.gif Su kudikiu rubeliams skirtomis priemonemis.
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2007 01 20, 14:21)
Negerai naudoti minkštiklius kūdikėlių drabužiėliams, nes gali alergizuoti odelę, o dar toks stiprus kvapas Lenoro schmoll.gif .

butent , absurdas, juos kvepinti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dainaut @ 2006 12 08, 12:59)
iki 1 menesio skalbiau su Bobas, o po to su ivairiais, nes odeles neberia, tai kam dar islaidaut.

nu jo doh.gif
Atsakyti
skalbiu su BOBAS, nes jie neturi jokio kvapo thumbup.gif Nenaudoju jokiu minkstikliu kol kas, gal kai paaugs.
Atsakyti
Visokius marliukus skalbiu su ringuvos muilu ar drožlėmis. O drabuželius skalbiu su Bobas, su Arial sensitiv milteliais. Drabužėliams nenaudoju jokiu minkštiklių. Tik Silan minkštiklį naudoti, kai skalbiu vaiko rankšluosčius. Patalyę tik su muilo drožlėmis. Nes pagalvojau, kad vaiko miego neturi blaškyti jokie kvapai.
Atsakyti