Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE(violete @ 2007 07 09, 08:45)
g.gif Bet juk skaitosi negalima plauti vaikisku rubu su bonux bent iki metu laiko

O kodėl negalima? g.gif Aš manau, jei vaikas nealergiškas, tai galima plauti įvairiais milteliais, nes juk dažnai guldomės į savo lovas, kur patalynė skalbta ne "vaikiškais" milteliais.
Kadangi mano mažylis turėjo problemėlių su subinuku, tai išbandžiau nemažai (Bobas, Neutral) , tačiau apsistojau prie Ringuvos muilo lakštinių. Aišku ne visos dėmės išsiskalbia, tenka prieš tai ar muilu vaikišku, ar ūkišku praplauti, bet ilgai dar kitomis priemonėmis nebandysiu plauti tų drabužėlių, kurie liečiasi prie kūnelio. bigsmile.gif
Atsakyti
as vaiko rubelius skalbiu su bobas milteliais smile.gif
Atsakyti
Naudoju Bobas ir kaina nesikandzioja, o ir kol kas nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
Manau galima skalbti su betkokiais, svarbu kad vaiko nealergizuotų, o jei beria tai patarčiau tik su vaikams skirtu ūkišku muiliuku thumbup.gif
Atsakyti
ir as skalbiu su BOBAS milteliais. Skalbdavau ir su Neutral, visai nieko, bet Bobas geriau demes isskalbe ir pigiau
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 07 17, 21:18)
ir as skalbiu su BOBAS milteliais. Skalbdavau ir su Neutral, visai nieko, bet Bobas geriau demes isskalbe ir pigiau

Mano vaikui jau 6 metai, bet aš tiek jo, tiek visos šeimos skalbinius tebeskalbiu su BOBAS. PLIUSAI, kad labai gerai išima dėmes ir neturi kvapo, kas man asmeniškai labai svarbu - negaliu pakęst to sintetinio "kalnų aromato" ir pan. schmoll.gif. MINUSAS, kad, dažniau skalbiant labai dyla audinys unsure.gif Kadangi pliusai nusveria, renkuosi juos, BOBAS irnesakyk.gif
Atsakyti
na as skalbiu tik su bobas milteliais ir skalbimo masinoj smile.gif
Atsakyti
Kai labai nedaug rubeliu skalbiu rankomis,aisku netaip gerai issiskalbia bet ka darysi blush2.gif O kaip prisikaupia,tai skalbiu su Bobas ir Lenor mikstikliu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladuke @ 2007 05 27, 21:38)
devetus kito vaiko rubelius reika isskalbti, ir islyginti lygintuvu is abieju pusiu,- visa dezinfekcija smile.gif

pačioje pradžioje, iki kol vaikui suėjo 6 mėn, skalbdavau vien ūkišku muilu skirtu vaikiškiem skalbiniam, po to naudojau Dzidzius ir Bobas, dabar Neutral, pastarasis man geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Bobas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 05 25, 12:55)
Aš tai su PERSIL saklbiu vaiko drabužius thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bobas, Ringuva, nes jie skirti kudikiu rubeliams ir nekelia alergijos arba ukisku muilu (skalbiant rankomis). Geriausi turbut Neutral, bet jie labai brangus thumbup.gif
Atsakyti