Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

su skalbimo masina naudoju BOBAS miltelius, jei su rankom tai ta ukini muila vaiku drabuzeliam , bei ringuvos drozles. Kai dukrai suejo 6 men pradejau virsutinius skalbti su paprastais milteliais( Bonux), tik apatinius su BObas, o minkstiklius pradejau naudoti taip pat nuo 6 men. tik tie Surcars man nepatiko..kvapas neskanus blush2.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo perkam Neutral miltelius ir minkštiklį. Ir esam labai patenkinti. Dabar pabandžiai Bobos ir gerai, tai gal vartosim juos, nes jie pigesni biggrin.gif
Atsakyti
Na pabandziau as tuos "Dzidzius" miltelius. Skalbia gal ir neblogai, bet vat kvapas tai aitrokas blink.gif , net minkstiklis nepermuse. O dar skirta kudikiams blink.gif
Atsakyti
Aš skalbiu "Bobas" milteliais ir naudoju "Minirisk" minkštiklį. Tinka puikiausiai thumbup.gif tiesa, mes dabar jau valgom kieta maista ir griaužiam baronkas - tai apsiterliojam kapitaliai blush2.gif todėl labiausiai suteptas vietas pamuilinu ūkiniu muilu. išsiskalbia kuo švariausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2005 02 01, 16:59)
jau pabandžiau su skalbimo mašina Ringuvos drožles  thumbup.gif. Pyliau tiesiai ant skalbinių, skalbiau 60 laipsniu temperatūroje labai gerai ištirpo ir tikrai labai gerai išskalbė, žymiai švariau nei bet kokie milteliai  tongue.gif , o minkštiklį naudoju Lenor Sensitive ir kvapo nėra. O skalbiant rankomis, tai tikrai smirdėjo ūkišku muilu, taip gerai neišeina išskalauti schmoll.gif

as irgi jau pabandziau taip isskalbt thumbup.gif jokio vargo!tik kita kart butinai ipilsiu minkstikli rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tokio dalyko - o tos ringuvos muilo drozles - tai kaip jos atrodo, kaip buna supakuotos ir kur ju buna pirkti? Ar jus cia pacios ta muila tarkuojat? Nors kazkaip abejoju, kad tarkuotumet 4u.gif
Atsakyti
As nuo pat gimimo skalbiu su Bobas ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2005 02 03, 22:04)
Noriu paklausti tokio dalyko - o tos ringuvos muilo drozles - tai kaip jos atrodo, kaip buna supakuotos ir kur ju buna pirkti? Ar jus cia pacios ta muila tarkuojat? Nors kazkaip abejoju, kad tarkuotumet  4u.gif

Yra kaip skalbimo miltelių dėžutė, geltonos spalvos su mėlynu užrašu Ringuva, ten yra sutarkuotas ūkinis muilas. Super geri skalbimo milteliai pati naudoju, tik pirma ištirpinu šiltame vandenyje, poto dedu rūbelius. Nusipirkti galima visuose parduotuvėse, kur yra skalbimo miltelių. Jie kaip tik skirti ir vaikiškiems rūbams skalbti.
Atsakyti
As irgi visom penkiom uz Ringuvos drozles!!! thumbup.gif Tikrai gerai skalbia, kaina super prieinama ir beto Lietuvos versla remiu tongue.gif
Atsakyti
Naudoju NEUTRAL. Man jis išeina pigiau, nes pilu jo žymiai mažiau. Be to, man patinka, kai skalbiniai neturi pašalinių kvapų.
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2005 02 01, 16:59)
jau pabandžiau su skalbimo mašina Ringuvos drožles  thumbup.gif. Pyliau tiesiai ant skalbinių, skalbiau 60 laipsniu temperatūroje labai gerai ištirpo ir tikrai labai gerai išskalbė, žymiai švariau nei bet kokie milteliai  tongue.gif , o minkštiklį naudoju Lenor Sensitive ir kvapo nėra. O skalbiant rankomis, tai tikrai smirdėjo ūkišku muilu, taip gerai neišeina išskalauti schmoll.gif

Ar neberia nuo Lenor Sensitive? As kaip tik turiu, bet niekaip nedristu ipilti, kai vaiko rūbus skalbiu.. g.gif Ir niekur neradau, kad butu užrašyta nuo kokio amžiaus blink.gif Gal kas žinote? Be minkštiklio rūbeliai tokie šiurkštūs, o tas Neutral minkštiklis man nepatiko ir nepasakyčiau, kad labai jautėsi jo poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurinta @ 2005 02 17, 11:20)
Ar neberia nuo Lenor Sensitive? As kaip tik turiu, bet niekaip nedristu ipilti, kai vaiko rūbus skalbiu.. g.gif Ir niekur neradau, kad butu užrašyta nuo kokio amžiaus blink.gif  Gal kas žinote? Be minkštiklio rūbeliai tokie šiurkštūs, o tas Neutral minkštiklis man nepatiko ir nepasakyčiau, kad labai jautėsi jo poveikis g.gif

Na, Neutral minkstiklis man jau vien del to priimtinesnis, kad yra bekvapis. Nenoreciau, kad mano 2.gif drabuziai kvepetu kilometro atstumu smile.gif , be to, zinau, kad tie kvapai maziukams tikrai ne i nauda - alergizuoja ir pan.
Atsakyti