Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE(drieziukas @ 2005 02 28, 09:03)
O gal kas bandėt Persil sensitive, vakar baisiai pardėj reklamavo, kad tinka vaikams nuo 6 mėn g.gif ?

Nusipirkau skystą Persil sensitive savo ir kūdikio drabužiams skalbti, alergijos tai jokios, bet jis blogai išskalbia sad.gif . Tai labai džiaugiuos, kad pagaliau pasibaigė biggrin.gif.
Atsakyti
Skalbiu tais paciais milteliaism kaip ir visus skalbinius ir viskas thumbup.gif . Tiesa pirma meneasi skalbdavau su Dzidzius, bet paskui kazkaip pasibaige ir tingejau eiti i parduotuve pabandziau su Tide ir nieko .
Atsakyti
O aš naudoju Frosch skystą koncentruotą skalbiklį su ramunėlių ekstraktu ax.gif . Labai puikiai skalbia net vaisiais išterliotas vietas thumbup.gif . Vienu žodžiu - patariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokias skalbimo priemones naudojate vaikų rubeliams skalbti? Ar galima dėmių valimui iš vaikiškų drabužėlių naudoti Vanish ir panašius baliklius? Kaip lengviau pašalinti vaisių ir košių dėmes iš rūbelių?
Parašykit kaip jus darot ax.gif .
Atsakyti
Kai tik sūnelį pradėjau maitinti košytėmis ir tyrelėmis irgi iškilo toks klausymas.
Aš jokiais skailbimo milteliais neišplaudavau pirktinių tyrelių dėmių, tai išbandžiau ACE spalvotiems rūbams ir man padėjo panaikinti dėmes thumbup.gif .
Atsakyti
Aš pakankamai lengvai išųplaunu dėmes su Ringuvos ūkišku muilu su tulžimi, arba EXI muilu (dėmių išėmėju) - ir nereikia baimintis, kad 2.gif sualergizuos. rolleyes.gif
Atsakyti
aš taip pat ūkišku muilu su tulžimi kol kas tik pienuko dėmes išiminėju rolleyes.gif
Atsakyti
Aš drabužėlius skalbiu su Bobas arba Dzidzius vaikiškais milteliais, o dėmeles, kurios neišsiplauna- Ringuvos ūkišku muilu su tulžimi. Dažniausiai išsitepa seilinukai, merliukai- tai juos dar pavirinu.
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 07 21, 18:18)
Aš drabužėlius skalbiu su Bobas arba Dzidzius vaikiškais milteliais, o dėmeles, kurios neišsiplauna-  Ringuvos ūkišku muilu su tulžimi. Dažniausiai išsitepa seilinukai, merliukai- tai juos dar pavirinu.

As irgi taip pat: Bobas arba Dzidzius, Ringuvos ukiskas muilas. tik dar virint neteko smile.gif
Atsakyti
Kažin nuo kada galima skalbti vaiko drabužėlius kartu su visais kitais g.gif
Atsakyti
Kažin nuo kada galima skalbti vaiko drabužėlius kartu su visais kitais

Maždaug nuo triejų metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neraska: 23 liepos 2005 - 22:10
o sakykit, kokie milteliai tiktu perskalbti naujus ka tik gimusiam vaikuciui skirtus rubelius? g.gif (per pamokeles rekomendavo perskalbti ir islyginti, bet nepaklausiau kokias priemones naudoti doh.gif ). ruosiu kraiteli ir noriu is anksto tai issiaiskinti biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti