Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

Tokiu straipsniu galima paskaityti apie belekokius vaistus, kuriuos geria zmones, kuriems jie netinka. Taip ir su KT.
Atsakyti
Nemanau kad sios visos kalbos musu salyje yra is pirsto lauztos, juk buvo atlikti tyrimai ir tik po to skleidziama ziniasklaidoje, ir tai nenustebciau jei mes dar daug ko nezinome.. Paprasciausai viskam yra ribos, jeigu yra faktas tam turi buti ir priezastis, juk mokslas pazenges, atliekami detalesni tyrimai, kurie ir parodo ka daro KT musu organizmui, kaip ir visi kiti vaistai, kuriu ne vienas yra uzdraustas vartoti.
Nebukim naivios kad gerdamos chemija kekviena diena busim sveikos kaip ridikai, ir kad tai neatsiliems vaikams tongue.gif keleta menesiu ar metus pavartojus gal ir nenumirsime, bet ilgai vartojant nemanau jog tapsime sveikos.. juk kepenys ir kiti organai saibom eina! Tabletes nera stebuklingos kad naturaliai naikintu spuogus, idomu o kodel jas metus jie vel atsiranda a? nes juos kuri laika veike chemija, kai jos nebegeriame jie vel dygsta biggrin.gif doh.gif As del visu siu priezasciu ir meciau KT po 1,5metu, bei dziaugiuosi tuo LABAI! visai kita savijauta, jau buvau jos pasiilgusi blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man mamologas sake,kad jau irodyta, jog hormoniniai kontraceptikai didina kruties vezio susirgimo tikimybe.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 03 07, 11:59)
Manau, jei yra rizika susirgti varikoze, KT geriau negerti. Kadaise apie 3 m. gėriau KT. Mano tėvą ir jo mamą kankino varikozė. Tėvui buvo išoperuotos venos. Vadinasi ir man buvo rizika. Tuomet apie tai nepagalvojau. Kai pradėjau gerti KT, netrukus ir man atsirado ši bėda. Pasakiau apie tai ginei, bet ji garantavo, kad KT negalėjo to įtakoti doh.gif Dabar mano ateitis- venų operacija. Neteigiu, kad varikozę įsitaisiau tik dėl KT, bet kad jos tai paspartino- faktas. Kvailai pasielgiau, kad nepagalvojau apie tai prieš pradėdama gerti hormonus. Labai neatsakingai pasielgė ir tuometinė mano ginė.

Jei varikoze kankino jusu teva, reiskia didele tikimybe, kad paveldejote. KT gali buti trombu priezastimi, jog kraujas tirsteja, taciau labai abejociau del varikozes. As sia problema paveldejau is mamos puses ir man teko darytis venu operacija, buvau vos 22, jokiu KT nebuvau vartojusi.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2009 04 27, 14:55)
Jei varikoze kankino jusu teva, reiskia didele tikimybe, kad paveldejote. KT gali buti trombu priezastimi, jog kraujas tirsteja, taciau labai abejociau del varikozes. As sia problema paveldejau is mamos puses ir man teko darytis venu operacija, buvau vos 22, jokiu KT nebuvau vartojusi.

Sveikos, mielosios. Esu cia naujoke, taciau jusu pasisakymus karts nuo karto pasiskaitineju. Dbar net pasimeciau...vienos sako, kad tai kenkia ir pakenks kudikeliui, kitos, kad gime sveikas vaikutis ir pastojo nesunkiai...net nzn ka pasakyti ar daryti paciai.. KT vartoju apie 2-3m, noriu ateityje vaikuciu ir zinoma sveiku, tai dabar jau kuris laikas mastau ar nutraukti KT, ar ir toliau vartoti... Ka galetumete patarti? Turiu nemazai problemeliu su sveikata, tai net nzn ar KT gali dar labiau itakoti mano sveikatos bukle. Patarkite kas turite daugiau patirties, galbut ir pacios su tuo susidurusios esate. Labai aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrinaster @ 2009 04 27, 19:22)
Sveikos, mielosios. Esu cia naujoke, taciau jusu pasisakymus karts nuo karto pasiskaitineju. Dbar net pasimeciau...vienos sako, kad tai kenkia ir pakenks kudikeliui, kitos, kad gime sveikas vaikutis ir pastojo nesunkiai...net nzn ka pasakyti ar daryti paciai.. KT vartoju apie 2-3m, noriu ateityje vaikuciu ir zinoma sveiku, tai dabar jau kuris laikas mastau ar nutraukti KT, ar ir toliau vartoti... Ka galetumete patarti? Turiu nemazai problemeliu su sveikata, tai net nzn ar KT gali dar labiau itakoti mano sveikatos bukle. Patarkite kas turite daugiau patirties, galbut ir pacios su tuo susidurusios esate. Labai aciu.  smile.gif

Labutis,jeigu ta ateitis nebetoli(del vaikuciu),patariu nutraukt.Juk bet kuriuo atveju tai chemija kuria save pumpuojame.As jau 2 menesiai nebegeriu ir jau pastebejau savijautos pagerejima(geriau 6 m.)Saugomes kitokiais budais,bet KT jau nieks nebeisiulys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrinaster @ 2009 04 27, 18:22)
Dbar net pasimeciau...vienos sako, kad tai kenkia ir pakenks kudikeliui, kitos, kad gime sveikas vaikutis ir pastojo nesunkiai...net nzn ka pasakyti ar daryti paciai..

Ar nori patikrinti kurios buvo teisesnės savo bei savo vaikų sveikata?
Atsakyti
[/QUOTE][quote=kauke26,2009 03 05, 12:44]
Paskaityk tas temutes, kur merginos po KT metimo po 1men pastojo ir susilauke svieku vaikuciu. Manau nereikai cia per daug saves gasdintis. Jeigu jau tos KT butu toks brudas, ju nepardavinetu. Musu mamos naudodavo dar senos kartos tabletes, o gimem va ir uzaugom ir anuku pridovanojom, taip kad... Isimciu visada yra bet kokius vaistus geriant galima numirti ir pan.[QUOTE]

teneisižeidža autorė bet negaliu nepacituoti ir nenusistebėti merginų/ moterų naivumu.
Gal jūs manote kad KT pardavinėja kad mums geriau būtų? mielosios, viskas yra verslas paremtas principu - yra poreikis - bus produktas. Patikrintas, minimaliai pratirtas, bet niekas negarantuoja kaip būtent jūsų organizmas jį priims ir kaip paskui pašalins. O gal pasiliks ir kaups kol galės, pavyzdžiui vienoje vietoje, skatindamas nepageidaujamus darinius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beer: 28 balandžio 2009 - 07:13
prieš pirmą nėštumą gėriau KT. po gimdymo gėriau KT. jas nutraukus pastojau pirmą mėnesį. po antro gimdymo gėriau gal 2 metus, kai prietą mėnesį nei iš šio nei iš to pradėjo svaigti galva. svaigimas buvo toks, kad rytais iki pykinimo susvaigdavo; naktim keliantis prie vaikų, porą kartų vos iš lovos neiškritau; mėtydavo į šonus.... aš naivuolė puoliau kraują tikrintis - gal hemoglobinas nusėdo g.gif su krauju buvo viskas gerai. pradėjau skaityti KT anotaciją ir radau - jei prasidėjo svaigimas nedelsiant nustokit jas vartoti. tą pačią dieną nubėgau pas gydytoją - ji mane užtikrino kad viskas nuo KT. mėnesinių pirmą dieną svaigimas liovėsi.
dabar man uždrausta tabletės, žiedas, pleistras. paprasta spiralė man netinka, o Mirena - man per brangi.
va jums kad ir nori - KT nekenkia doh.gif žinoma aš galbūt ta vienintelė iš daugumos, bet kas užtikrintas kad ir jums taip neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaly @ 2009 03 28, 09:33)
sutinku,kad siais laikais daug kas kenkia musu sveikatai.bet cia mes pacios samoningai save nuodijame kazkokiomis tabletemis,kuriu poveikis pasireiskia ivairiais sveikatos sutrikimais ir gana greitai.rasau is savo patirties.geriau 6 m,dar pries 2 metus buvau uz KT visomis keturiomis,dabar po ju metimo praejo tik menuo  su trupuciu,o as visai kitaip jauciuos ir gailiuosi,kad tiek ilgai vartojau...

sutinku, kad musu organizmui nieko gero neduoda KT tabletes,bet kaip raso mamaly, tai nzn,manau, kiekvienam organizmui kitaip. As meciau gert pries tris menesius, bet nepasakyciau, kad pastebejau kazkokiu labai jau pakitimu. Tik tiek,kad spuogai pradejo kankint, ko nebudavo pries tai
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 04 30, 13:50)
dabar man uždrausta tabletės, žiedas, pleistras. paprasta spiralė man netinka, o Mirena - man per brangi.

Turbūt netiktų ir Mirena. Juk tai tie patys hormonai, tik kita forma.
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2009 04 30, 14:58)
sutinku, kad musu organizmui nieko gero neduoda KT tabletes,bet kaip raso mamaly, tai nzn,manau, kiekvienam organizmui kitaip. As meciau gert pries tris menesius, bet nepasakyciau, kad pastebejau kazkokiu labai jau pakitimu. Tik tiek,kad spuogai pradejo kankint, ko nebudavo pries tai

Taip ,pasirode keli spuogeliai ir pas mane,bet man jie visai "dzin"ir del ju tikrai nepulsiu atgal gerti tableciu.o savijauta pasikeite tuo,kad gal paskutinius pora metu pati sau buvau panasi i kazkoki zombi,nezinau kas man daresi ,bet buvau kazkokia flegma,amzinai norinti miego,amzinai pavargus ir panasiai.viso to dabar jau nebera smile.gif galbut tai sutapimas,bet as dziaugiuos,kad jis sutapo su laiku po KT metimo.juokiuos,kad is naujo savo vyra isimylejau,nes buvau pasidariusi salta kaip ledas. doh.gif Na,o pabaigai,draugei mamologas pasake,kad jau nustatyta,kad kontraceptikai turi ytakos onkologiniams krutu susirgimams blink.gif
Atsakyti