Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

QUOTE(Linikė @ 2012 09 18, 08:31)
Profilaktiškai tikrinuosi kas 2 metai, kaip tik buvau žiemą, db sakiau vėl skambinsiu gydytojai ir paklausiu ar tai laikina, ar verta jai pasirodyti. Dėkui 4u.gif

Tikiuos viskas greitai susitvarkys 4u.gif Uzsuk pasipasakt kaip viskas baigesi, gal kam kitam pravers info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 18, 09:46)
Tikiuos viskas greitai susitvarkys  4u.gif  Uzsuk pasipasakt kaip viskas baigesi, gal kam kitam pravers info  mirksiukas.gif

Gerai būtinai 4u.gif Būtų įdomu jei dar kas kokios panašios bėdelėm pasidalintų.. 4u.gif
Atsakyti
Esu gerusi ir Yarina, ir kontraceptini zieda vartojus, taciau budavo sleikstulys ir migrena.
Tada meciau visus gerimus..
Bet nuejus po keliu metu issitirti pas ginekologe del nereguliaraus ciklo (toks nuo paauglystes) ir neradus pagr.hormonu nukrypimu (nes turbut tyrimu tiek daug, kad juos darytis reiktu nemazai laiko, bet daug ir kainuotu..), gydytoja paskyre kontraceptines.
Taigi, geriu YAZ (24+4) kontr.tabletes - ir jos man is tikruju tinka rolleyes.gif
Labai nustebau, nes jauciuos gerai, ir svorio siek tiek numeciau ax.gif
Mano atveju, as taip manau, KT netgi i nauda, nes hormoninis disbalansas organizmui nera gerai.
Na, o kam buna migrena, reiktu rinktis gerti tablees su mazesne pertrauka tarp pakuociu (arba isvis jos nedaryti), kad nesokinetu hormonai.
Atsakyti
QUOTE(juustulka @ 2012 08 30, 18:26)
Sveikos visos,

Soriukas jei klausimas kartosis , peržiūrėjau daug temų bet konkrečiai to apie ką noriu pakalbėti neradau ...
Metus laiko naudojiu KT , naudojiu , kad susinormalizuotų menesinės ir galėčiau pastoti , nes taip jos pasirodo kada nori ir kitos išeities ginekologė tuo metu nerado , padariusi visus reikiamus tyrimus.  Per šiuos metus ne tik , kad atsirado celiulitas kurio seniau išvis neturėjau , tačiau ir plika akimi tapo matomas, dabar nejuokais susirūpinau , nes jei jį gydysiu turiu nutraukti KT vartojimą. Gal kuri esate su tuo susidūrusi ar nuo KT padaryto poveikio galima jį pašalinti ir padaryti vėl nematomą? nes tas padidintas hormonų kiekis padarė savo.
Tiesiog norėčiau sulaukti jūsų nuomonės , galbūt patarimų iš patirties , ar gal kaikuriai taip pat buvo nutikę. Kas liečia maistą ir sportą , tas pas mane jau sutvarkyta .
                                                                  P.S. labai ačiū už jūsų nuomonę. 4u.gif

Man nuo kt tas pats... rolleyes.gif ir seniau esu pastebėjusi, kai gėriau, nustojus dingo...
Atsakyti
Man taip pat atsirado padidėjusio celiulito požymių nuo KT. Padėjo kavos tirščių pylingas, be abejo dažnesnis judėjimas gryname ore, kadangi intensyviai sportuoti laiko vis neatsiranda, taigi tiesiog žiūrėjimas ką valgau visada didžiulis pliusas ir be abejo judėjimas.

Didžiausias kontraceptikų šalutinis poveikis man atsiradęs ir nepraeinantis jau daugiau nei metai yra didelis bėrimas, spuogai. Anksčiau esu turėjusi problematišką odą, bet iki KT vartojimo ji nebuvo tokia tragiška kaip po. Gėriau Qlaira, kurios labai tiko, bet po to dėl jauno amžiaus buvo išrašyta Azalia, kaip supratau, kad būtų ne tokia didelė hormonų dozė 20 metei. Galvoju,galbūt toks netvarkingas naudojimas iššaukė tokias odos problemas, kurios niekaip nesusinormalizuoja. Jokios priemonės nepadeda, net žolelių preparatai iš Sveikų produktų. Dabar turiu recepta Belara kontraceptikams ir esu pasiruošusi pirkti, nes spuogai vargina.

Gal kurioms taip pat yra taip buvę ? Suprantu, jog čia yra hormonų disbalansas, tačiau tokiu atveju atrodo, jog jie niekada jau ir nebesusibalansuos, nes kažkaip negerėja.ir ta kantrybė ne geležinė.

Ačiū iš anksto !
Atsakyti
Siandien kaip ir paskutine tablete isgeriau rolleyes.gif
Atsakyti
Baisiausias celliulitas ir nepraeinanti pienlige OK gerimo laikotarpiu ir dar pora metu po to, kai nustojau gert.
Atsakyti
Čia turbūt irgi prie pasekmių. Gal akis prieš pradedant vartoti neužkliūva už tokio sakinio: "Tyrimai rodo, jog kiekvienais metais potencialiai pavojingi krešuliai susidaro 15 – 30 moterų iš 100 tūkst., vartojančių hormoninius kontraceptikus." Arba procentas per mažas atrodo, kol asmeniškai nepaliečia.

Atsakyti
Oi kiek prisiskaičiau visokių baisumų g.gif Bijau KT kaip velnio. Esu iš draugių prisiklausiusi nusiskundimų, kad visiškai dingsta seksualinis potraukis, jau nekalbu apie ciklo išbalansavimą.
Mes tai senamadiškai naudojamės prezervatyvais. 4u.gif Primityviai, bet užtat aš sveika.
Atsakyti
Atleiskit, gal jau kur ir buvo rašyta apie tai, bet ar gali būti tiesa, kad vartojant kontraceptines tabletes moterims susitvarko oda, nešokinėja spuogai. Klausiu, nes pati šiaip niekada jokių tokio pobūdžio tablečių nevartojau.
Atsakyti
QUOTE(Elvitute @ 2012 12 05, 15:46)
Atleiskit, gal jau kur ir buvo rašyta apie tai, bet ar gali būti tiesa, kad vartojant kontraceptines tabletes moterims susitvarko oda, nešokinėja spuogai. Klausiu, nes pati šiaip niekada jokių tokio pobūdžio tablečių nevartojau.

Tiesa, KAI KURIOMS nuo KAI KURIŲ tablečių pagražėja oda. Tačiau KT nėra priemonė nuo spuogų.
Atsakyti
O man veidą pabėrė spuogais nuo kontraceptinių ir dar krūtyse guziukų rado du mamologas tai dabar teks stebėt ir jei didės ar skaudės teks ant operacinio stalo pagulėt...
Atsakyti