Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

QUOTE(Elvitute @ 2012 12 05, 16:46)
Atleiskit, gal jau kur ir buvo rašyta apie tai, bet ar gali būti tiesa, kad vartojant kontraceptines tabletes moterims susitvarko oda, nešokinėja spuogai. Klausiu, nes pati šiaip niekada jokių tokio pobūdžio tablečių nevartojau.

Man veidui įtakos neturėjo jokios tabletės.

QUOTE(Diuna @ 2012 11 17, 21:54)
Baisiausias celliulitas ir nepraeinanti pienlige OK gerimo laikotarpiu ir dar pora metu po to, kai nustojau gert.

Po kiek laiko celiulitas apsitvarkė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 gruodžio 2012 - 15:54
nevartojau, nevartoju ir nevartosiu. tik visiskai saves nemylinti moteris gali sitaip nuodyti savo organizma, kasdien ryti sita chemija.
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2012 12 06, 18:16)
nevartojau, nevartoju ir nevartosiu. tik visiskai saves nemylinti moteris gali sitaip nuodyti savo organizma, kasdien ryti sita chemija.

Negalima teigti, kad savęs nemylinti moteris vartoja KT. Man jas paskyrė gydymo tikslais dėl policistinių kiaušidžių, nes kitokio gydymo nėra... Ir aš kaip tik save myliu ir rūpinuos savo svaikata, norėsiu kadanors pastoti... Net pikta pasidarė perskaičius Jūsų nuomonę smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Geriu Cerazette (dėl rūkymo negaliu vartot piliules su estrogenais) jau antrą mėnesį, bet jau noriu mest unsure.gif jaučiuosi pastoviai pms - inė, dar prasidėjo dvigubos mmm doh.gif gyd perspėjo, kad taip gali būti, gali iš viso mmm nebūti... juokas pro ašaras, bet jau jautri oda kenčia nuo įklotų lotuliukas.gif iš dalies gaila išmest, nes vis dėlto pinigai, bet ir nesinori daugiau nuodyti savo organizmo g.gif bet rimtai, tų piliulių šalutiniai poveikiai išties mane nustebino blink.gif kiaušidžių cistos (kurias beje turėjau ir ginė gydė Diane35 rolleyes.gif ), vaginozė, spuogai ir... slenkantys plaukai blink.gif ir taip turiu tik "5 plaukučius", nenoriu ir tų prarasti verysad.gif esu sutrikusi, ar man iki galo juos išgerti dar 1,5 mėn, ar negailėti ir išmest lauk? g.gif
Atsakyti
Sveikos, ką gi susilaukiau pasekmių ir aš smile.gif Po trejetos metų KT vartojimo, jas metus nežinau ar dėl to ar ne, prasidėjo pokštai. Po metimo praėjus gal trims mėnesiams pradėjo slinkti plaukai, padidėjo odos riebalavimasis - niekada neturėjau nei vieno spuogo, o dabar kyla ir kyla. O plaukai ne tik kad slenka, bet ir siaubingai riebaluojasi, netgi neišsiplauna tas riebalas nuo galvos pilnai (plaunu su riebiems plaukams skirtu po keleta kartų) kaip taip gali buti nezinau, teko syki plauti su indu plovikliu tik taip visą dieną plaukai išliko švarūs iki kito ryto lotuliukas.gif kad ir kaip žiauriai ir juokingai tai skamba, bet kito kelio tiesiog neliko.
Pačias KT nutraukiau dėl venų plėtimosi (varikozės), nes pasirodė negalima jų vartoti tokiu atveju.

Kaip jūs manot ar tai hormonų koks disbalansas, ar dar kas? Ir kaip tai spręsti? Spuogai tai dar spuogai, bet ką daryti su plaukais? Kaip juos išvalyti nuo to riebalo nuolatinio ir sureguliuoti apskritai sebumo išssiskirimą? (ampulės išbandyta)

Ar būtų reikalingas hormonų tyrimas koks mano atveju?
Atsakyti
QUOTE(TerraIncognita @ 2012 12 14, 14:09)
Sveikos, ką gi susilaukiau pasekmių ir aš  smile.gif Po trejetos metų KT vartojimo, jas metus nežinau ar dėl to ar ne, prasidėjo pokštai. Po metimo praėjus gal trims mėnesiams pradėjo slinkti plaukai, padidėjo odos riebalavimasis - niekada neturėjau nei vieno spuogo, o dabar kyla ir kyla. O plaukai ne tik kad slenka, bet ir siaubingai riebaluojasi, netgi neišsiplauna tas riebalas nuo galvos pilnai (plaunu su riebiems plaukams skirtu po keleta kartų) kaip taip gali buti nezinau, teko syki plauti su indu plovikliu  tik taip visą dieną plaukai išliko švarūs iki kito ryto lotuliukas.gif kad ir kaip žiauriai ir juokingai tai skamba, bet kito kelio tiesiog neliko.
Pačias KT nutraukiau dėl venų plėtimosi (varikozės), nes pasirodė negalima jų vartoti tokiu atveju.

Kaip jūs manot ar tai hormonų koks disbalansas, ar dar kas? Ir kaip tai spręsti? Spuogai tai dar spuogai, bet ką daryti su plaukais? Kaip juos išvalyti nuo to riebalo nuolatinio ir sureguliuoti apskritai sebumo išssiskirimą? (ampulės išbandyta)

Ar būtų reikalingas hormonų tyrimas koks mano atveju?

Taip, tai hormoninio fono sutrikimas. Tiesiog oragnizmas priprato kasdien gauti tam tikra hormonu doze, o dabar...nieko...
Pries 4 menesius meciau KT. As vartojau KT 2-2,5 metu. Si karta. Pries gimdyma irgi apie 2 metus vartojau. Ir tada ir dabar salutiniai poveikiai tie patys.
Spuogai. Nepasakyciau, kad ziauriai jie mane kankina. Islenda vienas kitas. Bet nera ziauriai pulingi ir pan. Uzmaskuoju ir tiek.
Slenka plaukai. Ziauriai. ZIAURIAI!!! doh.gif Baisiai riebaluojasi gavos oda doh.gif Naudoju sampuna nuo slinkimo, kuris tikrai isplauna visus riebalus (ji reikia palaikyti ant galvos odos kelias minutes). Naudoju purskala su Aminexilu is tos pacios firmos, kaip ir sampunas. Sios priemones padeda butent nuo hormoninio slinkimo, o ne nuo streso. Slinkimas nustojo. Bet kol naudoju tas priemones-naturalu. tai sakau, naudosiu tol, kol reikes. Beje, paciu plauku struktura net pasikeite po tu KT nutraukimo. Tokie sausi, ploni, glezni pasidare verysad.gif doh.gif Bet kovoju toliau. Geriau Pantogar. Ziauriai isbere. Meciau. Nors pirma karta geriau ji visus 6 menesius ir dideliu bedu neturejau. Tikrai padejo - nustojo slinkti plaukai. Ir pats plaukas pasidare storesnis, gyvesnis, blizgus.
Svoris. Priaugau kokius 6-7kg (visa gyvenima sportuodavau po 4-5 krtus per savite). Nors man tie priaugti kg nemaise tongue.gif Nes visada jauciausi per kuda ir svajojau priaugti keleta kg. Metus KT, 7kg nukrito per 3 menesius blink.gif

Tai va... Tikiusi, kad islauksiu kaip nors ta momenta, ir viskas susitvarkys. Kai organizmas issivalys nuo to s... Pirma karta kai meciau KT, plaukai slinko apie metus laiko ir visi negerumai tiek tesesi. Dar metu prireike, kad plaukai ataugtu (biaisia buvi isslinke) ir daugmaz padoriai atrodytu doh.gif Taigi, laiko tikrai prireiks. Bet jei reiks islaukti, tai nieko tokio. Islauksiu. Tik baisu, kad buna variantu, kai taip ir nesusitvarko organizmas. Ir plaukai slenka, slenka, slenka.... Va tada baisu...

Todel manau, kad ir jums reikia tiesiog palaukti. Oda ilgainiui susitvarkys, plaukai. Aisku, galima pasidaryti tyrimus...

Bet baisu, baisu, kad toks s... taip kenkia moters sveikatai. Jei turesiu kada dar ir dukryte, ji is manes tikrai suzinos apie visa KT zala. Bandysiu apsaugoti ja. Nes as asmeniskai, pradejau jas vartoti del nezinojimo. Na, nesidomejau stipriai kokie salutiniai poveikiai buna. Po pirmo KT nutraukimo net i galva nesove, kad tai del ju blink.gif Ir kas mane pastumejo po gimdymo vel jas gerti verysad.gif Buciau naturaliai susitvarkius ir tiek. Tik neseniai supratau, kad tai, kas darosi dabar, ir daresi tada - tai KT salutiniai poveikiai doh.gif

Beje, po pirmo nutraukimo tikrai nelengvai pastojau, tik po 2-ju metu ir tam tikro paskirto gydymo. Dirbtinio apvaisinimo nereikejo, viskas zymiai paprasciau, bet vistiek buvo streso...Ciklas buvo nereguliarus visiskai.
Bet po sio nutraukimo 3 men. mmm ateina kaip laikrodukas thumbup.gif Jei nepasikeis kas veliau g.gif

Labai noretusi apsaugoti moterys nuo tu KT doh.gif Tikiuosi, kazkas perskaites mano posta bent jau susimastys....Tai jau butu daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 17 gruodžio 2012 - 12:29
Buvau parasius apie baisias pasekmes kontraceptiku, bet istryne. Net cia egzistuoja cenzura. Po kontraceptiku mane istiko policistinis kiausidziu sindromas,daug laiko gydziau. Daugiau nei uz ka negerciau ir visas drauges ispeju.
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 17, 19:31)
Buvau parasius apie baisias pasekmes kontraceptiku, bet istryne. Net cia egzistuoja cenzura. Po kontraceptiku mane istiko policistinis kiausidziu sindromas,daug laiko gydziau. Daugiau nei uz ka negerciau ir visas drauges ispeju.

O kokie buvo tos ligos simptomai?
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 12 17, 13:06)
Taip, tai hormoninio fono sutrikimas. Tiesiog oragnizmas priprato kasdien gauti tam tikra hormonu doze, o dabar...nieko...
Pries 4 menesius meciau KT. As vartojau KT 2-2,5 metu. Si karta. Pries gimdyma irgi apie 2 metus vartojau. Ir tada ir dabar salutiniai poveikiai tie patys.
Spuogai. Nepasakyciau, kad ziauriai jie mane kankina. Islenda vienas kitas. Bet nera ziauriai pulingi ir pan. Uzmaskuoju ir tiek.
Slenka plaukai. Ziauriai. ZIAURIAI!!! doh.gif Baisiai riebaluojasi gavos oda doh.gif  Naudoju sampuna nuo slinkimo, kuris tikrai isplauna visus riebalus (ji reikia palaikyti ant galvos odos kelias minutes). Naudoju purskala su Aminexilu is tos pacios firmos, kaip ir sampunas. Sios priemones padeda butent nuo hormoninio slinkimo, o ne nuo streso. Slinkimas nustojo. Bet kol naudoju tas priemones-naturalu. tai sakau, naudosiu tol, kol reikes. Beje, paciu plauku struktura net pasikeite po tu KT nutraukimo. Tokie sausi, ploni, glezni pasidare verysad.gif  doh.gif Bet kovoju toliau. Geriau Pantogar. Ziauriai isbere. Meciau. Nors pirma karta geriau ji visus 6 menesius ir dideliu bedu neturejau. Tikrai padejo - nustojo slinkti plaukai. Ir pats plaukas pasidare storesnis, gyvesnis, blizgus.
Svoris. Priaugau kokius 6-7kg (visa gyvenima sportuodavau po 4-5 krtus per savite). Nors man tie priaugti kg nemaise tongue.gif Nes visada jauciausi per kuda ir svajojau priaugti keleta kg. Metus KT, 7kg nukrito per 3 menesius blink.gif
Tai va... Tikiusi, kad islauksiu kaip nors ta momenta, ir viskas susitvarkys. Kai organizmas issivalys nuo to s...  Pirma karta kai meciau KT, plaukai slinko apie metus laiko ir visi negerumai tiek tesesi. Dar metu prireike, kad plaukai ataugtu (biaisia buvi isslinke) ir daugmaz padoriai atrodytu doh.gif Taigi, laiko tikrai prireiks. Bet jei reiks islaukti, tai nieko tokio. Islauksiu. Tik baisu, kad buna variantu, kai taip ir nesusitvarko organizmas. Ir plaukai slenka, slenka, slenka.... Va tada baisu...

Todel manau, kad ir jums reikia tiesiog palaukti. Oda ilgainiui susitvarkys, plaukai. Aisku, galima pasidaryti tyrimus...

Bet baisu, baisu, kad toks s... taip kenkia moters sveikatai. Jei turesiu kada dar ir dukryte, ji is manes tikrai suzinos apie visa KT zala. Bandysiu apsaugoti ja. Nes as asmeniskai, pradejau jas vartoti del nezinojimo. Na, nesidomejau stipriai kokie salutiniai poveikiai buna. Po pirmo KT nutraukimo net i galva nesove, kad tai del ju blink.gif Ir kas mane pastumejo po gimdymo vel jas gerti verysad.gif Buciau naturaliai susitvarkius ir tiek. Tik neseniai supratau, kad tai, kas darosi dabar, ir daresi tada - tai KT salutiniai poveikiai doh.gif

Beje, po pirmo nutraukimo tikrai nelengvai pastojau, tik po 2-ju metu ir tam tikro paskirto gydymo. Dirbtinio apvaisinimo nereikejo, viskas zymiai paprasciau, bet vistiek buvo streso...Ciklas buvo nereguliarus visiskai.
Bet po sio nutraukimo 3 men. mmm ateina kaip laikrodukas thumbup.gif Jei nepasikeis kas veliau g.gif

Labai noretusi apsaugoti moterys nuo tu KT doh.gif Tikiuosi, kazkas perskaites mano posta bent jau susimastys....Tai jau butu daug...

Kalbant dar apie poveiki plaukams tai tikrai niekas nepadeda, nei ilgiau palaikius sampuna nei dar ka - jie tik isdziuve, bebaigdami dziuti jau riebus buna lotuliukas.gif Jeigu galite parasykite i AZ kokias priemones jus naudojat, gal isigysiu ir as....

O KT daugiau niekada niekada neimsiu i burna schmoll.gif Na manau jeigu labai nenukankins visi salutiniai poveikiai, kentesiu ir lauksiu kol naturaliai susireguliuos tie hormonai.
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 17, 18:31)

drinks_cheers.gif daznas reiskinys. O pries tai viskas buvo gerai? Ciklas reguliarus?
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 12 17, 19:04)
O kokie buvo tos ligos simptomai?

Pirmiausia - nereguliarus ciklas. Padidejes kuno plaukuotumas (bet galvos plaukai slenka), spuogai. Nutukimas ar tiesiog virssvoris, nors sie nebutinai. Be to nebutinai visi sie simptomai gali buti.
Su policistiniu kiausidziu sindromu - sunkumai del pastojimo.
Mano drauge turejo sia beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 17 gruodžio 2012 - 18:36
QUOTE(katee @ 2012 12 17, 18:34)
drinks_cheers.gif daznas reiskinys. O pries tai viskas buvo gerai? Ciklas reguliarus?
Papildyta:

Pirmiausia - nereguliarus ciklas. Padidejes kuno plaukuotumas (bet galvos plaukai slenka), spuogai. Nutukimas ar tiesiog virssvoris, nors sie nebutinai. Be to nebutinai visi sie simptomai gali buti.
Su policistiniu kiausidziu sindromu - sunkumai del pastojimo.
Mano drauge turejo sia beda.

Daznai istrina? Galimai sitas skyrelis remiamas kontraceptiku gamintoju, gali buti del to ir trina. Baisu, jaunos mergaites taip susivilioja meile be pasekmiu. Taip, man buvo plauku slinkimas ir augo svoris be priezasties, apetitas buvo milziniskas, plaukuotumas kuno taip pat, spuogai vargina iki siol, nors jau pagimdyti suspejau po vartojimo ir issigydyti.O dar kur depresija, nuo kurios jau issivadavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbaπti: 17 gruodžio 2012 - 18:47
QUOTE(Agnius05 @ 2012 12 14, 11:10)
Sveikos  4u.gif

Geriu Cerazette (dėl rūkymo negaliu vartot piliules su estrogenais) jau antrą mėnesį, bet jau noriu mest  unsure.gif  jaučiuosi pastoviai pms - inė, dar prasidėjo dvigubos mmm  doh.gif  gyd perspėjo, kad taip gali būti, gali iš viso mmm nebūti... juokas pro ašaras, bet jau jautri oda kenčia nuo įklotų  lotuliukas.gif  iš dalies gaila išmest, nes vis dėlto pinigai, bet ir nesinori daugiau nuodyti savo organizmo  g.gif  bet rimtai, tų piliulių šalutiniai poveikiai išties mane nustebino  blink.gif  kiaušidžių cistos (kurias beje turėjau ir ginė gydė Diane35  rolleyes.gif ), vaginozė, spuogai ir... slenkantys plaukai  blink.gif  ir taip turiu tik "5 plaukučius", nenoriu ir tų prarasti  verysad.gif  esu sutrikusi, ar man iki galo juos išgerti dar 1,5 mėn, ar negailėti ir išmest lauk?  g.gif

Atnaujinimas: velniop, mečiau. Kodėl? Prasidėjo TRIGUBOS mmm fear.gif pradėjo slinkti plaukai!!! Negana to, tapau irzli, pikta, rėkianti ant visų, net šeimoje atkreipė dėmesį, kad tapau nepakenčiama nuo tų KT... Sumažėjo noras, tiksliau dingo... unsure.gif žodžiu, savijauta blogiau nei bloga...
Ir nors gėriau 1,5 mėn, bet pažiūrėkit, kokios pasekmės schmoll.gif KOKS BRUDAS, NET PYKTIS IMA blink.gif tiesiog laukiu, kol organizmas išsivalys, geriu vitaminus, mineralus, biotiną, gal kaip nors... verysad.gif
Ir užjaučiu visom moterim ir merginom, kurios kenčia nuo KT...
Atsakyti