Kaip su spuogais kovojate p kt metimo?
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 29, 14:39)
nežinau ar rašiau, bet man teks operuoti guziukus krūtyse ir visi santariškėse sako, kad pati kalta, nes kntrcpt vartojau, o juos vartot pradėjau dėl policistinių kiaušidžių 

Pas mane yra cisteles krutyse, tai tikrinuosi kasmet.
Viena gala gydai, o kitam kenki

O kokia kontraceptinė mažiausiai veikia organizmą, turiu omeny ar spiralė, ar pleistras, ir t.t. Ar tai nepriklauso nuo jos formos - vis tiek tie patys hormonai kapsi į moters organizmą?
Ir kodėl gi vyrams nesiūlomos kontraceptinės? Vis moters organizmui tokiu problemu nebutu...
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 05, 12:01)
Ir kodėl gi vyrams nesiūlomos kontraceptinės? Vis moters organizmui tokiu problemu nebutu...
Todel ,kad vyrai ju greiciausiai negertu

QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 04, 10:52)
O kokia kontraceptinė mažiausiai veikia organizmą, turiu omeny ar spiralė, ar pleistras, ir t.t. Ar tai nepriklauso nuo jos formos - vis tiek tie patys hormonai kapsi į moters organizmą?
žvakutės , bet patikimumas jų nėra labai aukštas, o ir erzina tas šlapumas, ta šiluma...
QUOTE(NakedA @ 2013 04 05, 12:30)
Todel ,kad vyrai ju greiciausiai negertu
Nesutiktu i save kisti chemijos . Pasiklausinekit vyru ,ar daug atsiras norinciu gerti KT arba hormonini pleistra klijuotis ?

Va sitas ir mane stebina, daugelis nori, kad zmonos naudotu, o patys ne uz ka nesutiktu.
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 04 05, 21:50)
Va sitas ir mane stebina, daugelis nori, kad zmonos naudotu, o patys ne uz ka nesutiktu.
o zmonos ir naudoja...
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 04 05, 19:50)
Neseniai JK vykdė apklausą dėl vyrų kontracepcijos, tai vyrai ne prieš, užtat moterys norėtų kažkokio įrodymo, kad vyras saugosi (pvz, kad šlapimas būtų kitos spalvos), nepasitiki vyrais. Kai pagalvoji, juk pastoja moteris, jai su tuo tvarkytis, o vyrui kas? Atsiprašau, pamiršau išgerti tabletę?

QUOTE(TerraIncognita @ 2013 01 26, 13:18)

As vartojau 7 metus istisai. Geriau is pradziu tabletes, o paskui pora metu Evra pleistra klijavau. Viskas buvo puiku, jokiu salut. pozymiu, nieko. Nutraukiau, nes nusprendem planuot vaikus. Nutraukus velgi nebuvo jokiu salutiniu pozymiu, atvirksciai, mano ciklas, pries KT buves labai trumpas ir nereguliarus, susireguliavo ir patapo idealus-28 dienos

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 00:22)
Neseniai JK vykdė apklausą dėl vyrų kontracepcijos, tai vyrai ne prieš, užtat moterys norėtų kažkokio įrodymo, kad vyras saugosi (pvz, kad šlapimas būtų kitos spalvos), nepasitiki vyrais. Kai pagalvoji, juk pastoja moteris, jai su tuo tvarkytis, o vyrui kas? Atsiprašau, pamiršau išgerti tabletę? 

Baisus dalykas. Man buvo paskirta del policistiniu kiaušidžių. Geriau kelis metus. Kai nusprendžiau nutraukti, nei iš šio nei iš to pradėjo bėgti priešpienis. Mėmės visiškai nereguliarios, niekada nežinodavau kada uzklups ar po 15 dienu ar po 60. Kai išsityriau hormonus, buvo visiškai viskas issibalansavę, labai didelis prolaktino kiekis (dėl to tekėjo priešpėnis). Pasidariau kaip maitinanti motina, kol bėga priešpienis, tol per mažai progesterono ir nevyksta ovuliacija. Teko gerti kitus vaistus ir finale pastojau. man čia buvo tolygu stebuklui, nes jau nemažai daktarų lingavo galva ir aiškino , kad bus problemų. Po vaiko gimimo dingo cistos, mėmės susireguliavo kaip laikrodis, tiesiog kiekviena mėnesį tobulai jausdavau ovuliaciją