Na o mana vaikas iki šiol mieg a2 kartus į dieną nors mums 1 ir 3 mėn, bandžiau viena karta tik migdyt tai tada vaikutis be nuotaikos ,irzlus
Mano dukryte miega viena karta. Pradejo miegoti viena karta gal nuo 9 menesiu. Pati taip nusprende
Niekaip napavykdavo antra karta uzmigdyti. O ismiega 2-2,5 val.

Mazgė miega vieną kartą, be jokių problemų: ateina laikas, atsigula ir užmiega. Miega apie 1 h 30 min . Retas atvejis daugiau

mano mazylis tai visada numiega pietu miegelio, kitaip buna labai nepatenkintas ir irzlus.
O mano panelyte vis dar miega du pietu miegelius

Mano maziui 1,5m.Gal jau kokias dvi savaites diena is dienos po pusvalandzio (minuciu tikslumu) kai uzmiega, pradeda klykti. Ir uzmikti pasidare labai sunku.
Gal kam taip buvo? Gal zinote pas kokius gydytojus reikia kreiptis?
Gal kam taip buvo? Gal zinote pas kokius gydytojus reikia kreiptis?
pabandyk eit pas neurologa. tik neaisku, ar kuo pades, nes maniskei nieks nepadeda, ir diena ir nakti prabunda klykdama.
mano dukraiu irgi taip būna,ne iš šio nei šito kai užmiega po kurio laiko pabunda ir klykia.buvom mes ir pas neurologą prirašė raminamųjų vonelių ir melisos sirupiuką,nieko nepadėjo.
o klykimas gali būti dėl to kad prieš miega vaikas dūksta ,pavargsta ir todėl sunkiai užmiega.Tai mes vakarais stengiamės ramiai pabūti,paskaityti knygutes ir t.t,gal čia ir sutapimas ,bet vis rečiau pasitaiko tie klykimai
o klykimas gali būti dėl to kad prieš miega vaikas dūksta ,pavargsta ir todėl sunkiai užmiega.Tai mes vakarais stengiamės ramiai pabūti,paskaityti knygutes ir t.t,gal čia ir sutapimas ,bet vis rečiau pasitaiko tie klykimai
Perskaiciau ir apsiraminau, nes galvojau, kad tik man vienai nesiseka uzmigdyti...