Jeigu keliasi ansti, t.y. apie 7 ryto, dienos metu eina miegoti, bet jeigu miega iki 9.00 tai sunku paguldyti, lovoje šokinėja, keliasi, bėga paduoti ką nors ir pan. Na, tikiuosi, sutvarkysime dabar dienos miego režimą ir vėl miegosime tvarkingai diena

Maniskiui irgi pries koki menesi tokia kaip ir miego krize uzejo
Bet pritariu kitoms mamoms, jei anksciau atsikelia tai geriau uzmiega, o jei buna iki 10 val. miega tai paskui pietu paguldau tai jis lovoj dugsta 2 valandas ir niekaip, o miego tai uzsimano kokia 16-18 val. bet jau tada negerai guldyt nes vakare jau ne kas
Tai keliames dabar anksciau ir pietu miegam jau ir vel ir po kokias 2-4 val.

Bet pritariu kitoms mamoms, jei anksciau atsikelia tai geriau uzmiega, o jei buna iki 10 val. miega tai paskui pietu paguldau tai jis lovoj dugsta 2 valandas ir niekaip, o miego tai uzsimano kokia 16-18 val. bet jau tada negerai guldyt nes vakare jau ne kas

Tai keliames dabar anksciau ir pietu miegam jau ir vel ir po kokias 2-4 val.

Manau, kad iki mokyklos vaikas turėtų miegoti kartą dienoje.
Manau ,negerai leisti vaikui dažnai nemiegot, jo organizmas dar per silpnas išbūt visą dieną.. pailsėt būtina.. ypač 2-3-jų metų vaikams
Manau ,negerai leisti vaikui dažnai nemiegot, jo organizmas dar per silpnas išbūt visą dieną.. pailsėt būtina.. ypač 2-3-jų metų vaikams

Kad iki dvieju metuku tai tikrai pietu miegas butinas, mano protu. Nes paskui dienele ir mamoms ir vaikuciui buna sunki.
Maniskes uzmygdymas trunka apie valanda laiko, bet visvien geriau pasikankinti ir uzmigdyti. Nes jei nepamiega, tada likus dienos dalis kazkokia tragedija.
As visai manu, kad gerai butu pitu miegas iki pirmos klases. Gal ir senamadiskai cia pavariau. Bet manu, kad sveika ir naudinga.
Maniskes uzmygdymas trunka apie valanda laiko, bet visvien geriau pasikankinti ir uzmigdyti. Nes jei nepamiega, tada likus dienos dalis kazkokia tragedija.
As visai manu, kad gerai butu pitu miegas iki pirmos klases. Gal ir senamadiskai cia pavariau. Bet manu, kad sveika ir naudinga.
QUOTE(reida @ 2007 06 20, 17:33)
Kad iki dvieju metuku tai tikrai pietu miegas butinas, mano protu. Nes paskui dienele ir mamoms ir vaikuciui buna sunki.
pas mane ir panasiai su miegu, nors pastaruoju metu diena uzmiega greiciau, nei nakty, bet dabar manau kalti yra vasaros vakarai, nes ilgiau sviesu, ir kaimynai labau triuksmauja

Keliames 10h. ,pietu miegoti eina 14-15h keliasi 17h,o vakare miegot einam 23h.,mums toks laikas super
Manau,kad vaikui butina miegot pietu,sveika ir siaip per ta laika speju dar ir namus apsitvarkyti ir nusimaudyti...Ko nedarau vaikui nemiegant

QUOTE(edisada @ 2007 06 19, 19:29)
Manau, kad iki mokyklos vaikas turėtų miegoti kartą dienoje.

Aš irgi tik už tai kad iki mokyklinio amžiaus vaikelis turi miegoti bent kartą per dieną pietų miegelio

Aš irgi esu už pietų miegelį
.O jei manoji metų būdama tik vieną kartą teina miegoti ,kažin ar tai blogai

Maniskis budamas pusantru metuku eme miegot po karta per diena, po 2-3valandas, o dabar uz poros savaiciu sueis 2m. Miegam vis po karta per diena, po 1-2val. bet kasdien matau, kaip jau sunku eiti to pietu miegelio

reikia dar tokiems maziuliams pietu miegelio

QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 15:30)
Aš irgi esu už pietų miegelį
.O jei manoji metų būdama tik vieną kartą teina miegoti ,kažin ar tai blogai 

Manau nera blogai. Manoji irgi nuo metu pradejo miegoti tik viena karta, ir tai dazniausiai apie valanda. Jei ismiega 3 valandas, tai jau svente.

QUOTE(_braskute @ 2007 06 21, 19:51)
Kad reikia, tai ta zinom, o kaip migdyt, jei nemiega