Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Taip, nėra ko nerimauti. Jei vaikas nebemiega, reiškia jam užtenka. Žinau tokių pavyzdžių, kai vaikai nebemiega pokaičio
Atsakyti
Džiaugiuosi,kad maniškis 1m ir 5mėn dar porai valandų nusnūsta dieną,o naktį išmiega 10h thumbup.gif
Atsakyti
Reikes man teti pasodinti prie situ pasisakymu, kad nesakytu kaip as cia vaiko nebemoku uzmikdyti.
Atsakyti
O man susidarė įspūdis, kad dabartiniais laikais namie pietų nemiegančių vaikų dauguma. Aš saviškius (o jiems dabar nuo 1,5m., 3m. ir 6m.) privaloma tvarka po pietų paguldau į lovytes. Tie, kas per valandą neužmiega, gali keltis, bet dažniausiai mano aktyvistai visi suminga. Nebent orai ar kokie reikalai sutrukdė ryte į lauką išeiti, išsidūkti. Anyta už tą guldymą mane pastoviai uja - jos nei vienas vaikas, matote, pietų nuo 2m. nemiegojo, vyresnysis anūkas irgi. Vyresniųjų sūnelių draugų tėvai irgi dažnai nusistebi, kai derindama susitikimo laiką sakau, kad jis mums nelabai tinka, nes vaikai miega pietų. Paskutiniu metu itin dažnai pasijaučiu, lyg mano vienintelės vaikai dieną būtų guldomi pailsėti.
Atsakyti
Tai ir neverskit vaiko miegot pietu jei nenori.
Atsakyti
Mano dukrytė 2m. 1 mėn. pradėjo nebemiegoti diena... g.gif Ką daryti? Gal kas turite tokios patirties ir galite pasidalinti kaip reikia elgtis?
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2007 05 23, 22:26)
Mano dukrytė 2m. 1 mėn. pradėjo nebemiegoti diena...  g.gif Ką daryti? Gal kas turite tokios patirties ir galite pasidalinti kaip reikia elgtis?

Gal daugiau reikia buti lauke, kad pavargtu. Gal Jus rytais ilgai miegate?
Mano manymui, kad geriau butu, kad vaikas megotu iki 6 m., aisku, jei yra tokia galimybe 4u.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis (amžius paraše biggrin.gif ) kartais pietų neužmiega. Bet tik tada, jei aš šalia neprigulu. Tai tiesiog tradicija: atsigulam, paskaitom pasaką ir tada mama sau kažką skaito. O jis užmiega, aš išeinu.
Anksčiau būdavo užmigdavo ir vienas, bet pastaruoju metu kažkodėl nebe. unsure.gif
Atsakyti
Manau dar vis tik reikėtų 2 m vaikutį pamigdyt rolleyes.gif Būna, kad mažiulis niekaip neužmiega, bet tas pagulėjimas vis tiek duoda savo - pailsi, paguli ramiai wink.gif
Atsakyti
Kotrina1, Limcamca, Ambrozija, ačiū už nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Miega kasantrą dieną, deja... verysad.gif Aš ir pati norėčiau, kad diena miegotų, nes kai nemiega - anksti užmiega diena ir aš beveik nematau savo vaiką verysad.gif . Dabar jau dvi dienas pradėjau kelti anksčiau, t.y. 7 ryto, kol kas eina diena miegoti thumbup.gif
Atsakyti
Gal reikia sugalvoti kokį nors pastovų smagų įvykį, po pietų miego. Pvz pas mus tai būdavo: kai pamiegosi, tėtis grįš ir parneš sulčių. Tada bandymas miegoti smagesnis būna biggrin.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, bet mano nuomone vaikas jeigu jauciasi normaliai, nebuna piktas ta ir neversti miegoti tu pietu blush2.gif .
As savaitgaliais labai norecau kad nemiegotu (jam 2,6metu), nes kai geras oras norisi geriau kur lauke pabuti, o jis jeigu nueina miegoti apie antra tai atsikelia tik apie puse 6 doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matomama: 25 gegužės 2007 - 15:01