Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

o tai ką 2 metukų vaikas/nemiegiukas veikia darželyje per pietų miego laiką? unsure.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu sužinoti, ką vaikas nemiegiukas veikia darželyje per pietų miego laiką. Maniškis taip pat nemiegiukas.
Atsakyti
Musu dukrai suejo 2 metai, jei klausytumem jos tai ji isvis neitu miegoti (nebent nuo nuovargio pati nuluztu), bet as vistiek laikausi savo, kad tokie mazi spurgiai dar turi miegoti pietu, tenka ir per pykcius guldyti, bet paisterikuoja 10 min ir uzmiega, o as pasiekiu savo.
O darzelyje ji eina miegoti kuo graziausiai, nes mato, kad visi taip daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciukaslt@: 17 lapkričio 2007 - 20:01
Mano berniukui 2m9mėn ir jau 5d niekaip nebeužmiega pietų miego,dūksta,vartosi,kukuoja ir niekaip neužmiega...Bet naktį išmiega 11val.,gal jam tiek ir užtenka,nes vakare nebūna irzlus,bet vistiek guldau pietų,vis gi,kad ir gulėdamas pailsi mirksiukas.gif
Atsakyti
mūsų mergina darželyje kuo puikiausiai miega, bet savaitgaliais - ne. ir geruoju bandėm, ir piktuoju, bet nuo vasaros nebemiega pietų namuose schmoll.gif tik tiek, kad visą dieną išbūna neirzli, nepavargsta, vadinasi jai to miego užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2007 06 21, 14:36)
Maniskis budamas pusantru metuku eme miegot po karta per diena, po 2-3valandas, o dabar uz poros savaiciu sueis 2m. Miegam vis po karta per diena, po 1-2val. bet kasdien matau, kaip jau sunku eiti to pietu miegelio  doh.gif

Dukryte eina miega karta dienoj. Dazniausiai valanda, kartais ilgiau ir tai ne visuomet noriai eina. nakti ismiega apie 9-10 val.
niekada vaiko nemigdem, nesupom ir pan. ir nesuprantu, kaip ja galima uzmigdyti jei ji nenori visai g.gif ax.gif na kartais pietu kartu atsigulam, bet jau reikia kantrybes ir buna akys, burna, nosis, ausys iskrapstinetos. doh.gif lovytej bent viena stypa issitraukia ir islipa, jei nenori miegot. o kartais buna dienu, kai pati nueina mirksiukas.gif

as uz isiklausyma i vaiko poreikius. 4u.gif
o darziuke jei kiti miegot nori, tai manau ir miega normaliai, o jei sunku islaikyti lovose 3-4 nemiegancius, tai aukletojoms kavageriai digsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2SIA: 28 lapkričio 2007 - 16:55
mano mergaites vis dar eina pietu miegelio- as tai uz ji 4u.gif didzioji gal ir nenoretu miegot, bet as guldau, nes tada neimanoma vakare- nieks netinka ir irzli g.gif stengiuosi guldyti miegelio ta valanda kaip ir darzeli, nes darzeli puikiai pamiega 4u.gif
Atsakyti
Mums jau beveik dveji ir vis dar miegam smile.gif Kartais kai pasakai, kad einam "apapa", tai bėga ir slepiasi. O dabar kai aš prigulu dieną pailsėt ir ji šalia manęs nugriūna, tada paseku pasakėlę trumpą ir abi jau snaudžiam lotuliukas.gif O labiausiai tai mėgsta su tėčiu miegot. Kadangi jis dirba pamainom tai kartais miegą dieną kartu su maže. Tada nereikia nei bėgti, nei slėptis, o ir pasakų neprireikia smile.gif
Atsakyti
mano mergytei irgi 2 metukai bet as uz tai kad vaikas pamiegotu diena. biggrin.gif nes paskui buna katastrofa arbe eina miegoti 8 val ir keliasi 6 ryto. arba pervargsta ir viskas, sunkiai uzmigdau. manau cia nuo vaiko istikruju priklauso ar reikai jam miego ar ne? blush2.gif jei jauciasi vaikas nepamiegojes gerai, neirzlus kodel gi ne. pietu nemikdyti. smile.gif
mano vyras irgi pamainom ein i darba. man gerai kai jis is ryto dirba. grysta apie 3 valanda tada kaip tik ir eina abu miegoti popietuko. ir man laisviau galiu ka nors pasidaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 28 lapkričio 2007 - 20:05
o mes tik vasarą vieną kartą pradėjo miegot (prieš tai miegodavo 2 kartus)
Atsakyti
negasdinkit doh.gif
aspati nuo 1,5metu nemiegu pietu ax.gif
maniske dar miega, jei nemiegotu, pervargciau ir as, ir ji doh.gif
Atsakyti
Ech, net palengvejo rolleyes.gif Ne mano vienos vaiks pries pietu miega nusiteikes. Mano berniukstis nuo 1m ir 8 men nustojo pietu miego miegot. Nes reikdavo po dvi valandas ivairiom priemonem migdyt. Nevisada uzmigdavo, o jei uzmigdavo, tai ismiegodavo kokias 3 ar 3,5 val. Tada tekdavo su juo kukuoti iki kokios 23 ar 23.30 ir irgi su stresu migdyti nakciai. Nes mano manymu tokie pypliai iki 22 jau turetu ciucia liulia daryti. Tai va. Atsisakem migdymu diena, tai dabar vakarais guldau apie 21 val. ir ismiega jis iki kokiu 8 ryto ar ilgiau. Pasitaiko, kad ka susapnaves nakti subludija, bet retai. Kartais diena nuluzta pats, tada pamiega kiek jam norisi. O siaip ir be to pietu miegelio pakankamai zvalus jis laksto ir vargo nemato biggrin.gif Tik pirmas savaites nervijo mane vaiko mociutes sriubaujancios, kad butina migdyti. O is tikro reikia ziuret kaip geriau vaikui beigi jo teveliams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariausMama: 05 gruodžio 2007 - 22:27