Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Mano dukrai du su puse metuku ir nuo pat gimimo miegam pietu. is pradziu buvo du kartus dienoj, o dabar tik viena, bet 2- 2,5 valandos. O vakare einam 8 val miegoti ir 6 keliames, bet po to dar lovoje pas mus atejus valandike paguli. o toks ritmas buvo nuo pat gimimo, ir ne ktaip. Musiske net nezino, kad gali buti kitaip. o ir del migdimo neturim jokiu problemu. Vakare, jai as nedirbu, yra sudainuojama "Pupa", muzikele ijungiama. Po 5 min vaikas miega. Kitaip net ir nera buna. Mums nepazistami kitu tevu rupesciai, kai vaika reikia migdinti po valanda laiko. Bet svarbiausia laikyti pastovaus ritmo. Vaikai yra jau tokie- kai jie zino, kad galimas ir kitoks variantas, jie tuom ir naudojasi.
Prie viso noriu pridurti, kad musu vaikas tikrai nera is ramiausiuju. Yra pasiutusi kaip velniukstis. Bet butent tokiems vaikams reikalingas pastovumas. thumbup.gif
Atsakyti
nezinau nuo kada vaikai nemiega, bet mes dar miegam dukart, mums 1.9
Atsakyti
Mums jau 2.3 Miegam pietu miegelio po 1-2val. Pastoviai tuo paciu metu. Vienu metu lyg ir buvo pradejes oziuotis del to, bet dabar vel viskas gerai, buna, kad pats pasisako, kad laikas apapa thumbup.gif
Atsakyti
Čia turbūt labai nuo vaiko priklauso. Atrodo abi panašiai auginu, vyresnėlė užmigdavo greit, vidurinėlė ne. Taip ir su pietų miegu. Manau, vaikui bent iki 4 metų reikia pietų miegot, nes pavargsta. Bet turbūt kiekvienas atvejis individualus.
Atsakyti
Mano vyresnysis miega dar ir dabar pokaituką, jam 4,5m. gal kad darželyje miega ir yra įpratęs g.gif , nors per vasara ir neatprato schmoll.gif o mažajam dabar jau metai tai miega dar du kartus ax.gif
Atsakyti
Mano didžioji tik prieš kokį pusmetį atsisakė miegoti popiečio miego (jai 6 metai), o iki tol puikiausiai miegodavo. O mažasis (2,5 m. miega iki šiol) thumbup.gif
Atsakyti
mes tai dar miegam mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes, as turiu kita problema: maniskei beveik 2m. ji, kaip miegancioji grazuole, 19 val eina miegoti, 8 keliasi, ir per pietus nuo 13 iki 16 miega, iseina, kad per para 16 val. miega, ar ne per daug? jei diena nepamiega buna pavargus ir irzli.
Atsakyti
Nelabai gerai, kad nemiega, bet kaip įkalbėti, kad miegotų, tai yra sunkiausia, nes vis tek visiems pietų miegas į naudą. Nežinau pabandyk ką nors pasiūlyti už tai kad nueis miegoti, gal jam labai kas patinka, bet aišku taip kiekvieną dieną nedarysi, bet nors pradžioje.. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsiškis pietų miegelio miega kasdien tuo pačiu metu nuo 14 iki 16 ar net 17val kai užsimano miego pats nulenda į lovytę įsitaiso užsikloja ir jau randi miegantį, nakčiai miegot eina 22-23val ir miega iki 8-9val, jokio režimo neįvedinėju gulasi ir keliasi kada nori, aišku jei matau kad jau per daug įsijautė per pietus tai tenka žadint nes užplaukia, kad ir 4val miega lotuliukas.gif tada dar apsnūdusį bandom išjudint, matyt čia nuo vaiko priklauso mano miegalius atsigimė į mane aš mėgstu pamiegot lotuliukas.gif manau kai ateis laikas į darželį pradės miegot, nors draugė, kuri dirba auklėtoja sakė kad ir darželyje ne visi vaikučiai miega pietukų
Atsakyti
As savo dukryte butinai guldau diena miegoti, nes jai sunku istverti iki vakaro miegelio. Jei ne pamiegos bus labai pikta. Net darzelyje guldo vaikucius miegoti. Manau miegelis pietu tikrai jiems nepakenks, o bus tik i nauda! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2007 10 09, 17:38)
Čia turbūt labai nuo vaiko priklauso. Atrodo abi panašiai auginu, vyresnėlė užmigdavo greit, vidurinėlė ne. Taip ir su pietų miegu. Manau, vaikui bent iki 4 metų reikia pietų miegot, nes pavargsta. Bet turbūt kiekvienas atvejis individualus.

Visiškai drinks_cheers.gif kad kiekvienas vaikas individualus...Maniškė labai aktyvi, dūksta, siaučia...žinoma, kad pavargsta, juk negali būti užsuktas visą dieną...Būna, kad dieną pamiega pora valandų, būna, kad penkiolika minučių...Situacija tokia pati, vakare vos galima nuvaryti miegoti, o ryte anksčiausiai jau čiulba doh.gif , neskaitant to, kad dar ir naktį atsikelia pienuko atisgerti...

QUOTE(Severute @ 2007 11 02, 16:39)
sveikos, mamytes, as turiu kita problema: maniskei beveik 2m. ji, kaip miegancioji grazuole, 19 val eina miegoti, 8 keliasi, ir per pietus nuo 13 iki 16 miega, iseina, kad per para 16 val. miega, ar ne per daug? jei diena nepamiega buna pavargus ir irzli.

Tai čia ir parodo, kad kiekvienas vaikas individualus...Juk poilsis ir miegas tikrai nekenkia...Na nebent vaikas būtų labai vangus g.gif
Atsakyti