Mano dukrytei metai ir devyni mėnesiai. As praktiškai užmigdyt negaliu per pietus, nes kankinamės abi valandą, po to ji pradeda dūkti ir juoktis, o nemiega nors tu ką. O kai darbo dienomis ją migdo auklė, tai užmiega per 10 minučių ir parpia dvi valandas. Gal čia problema manyje? Esu girdėjusi psichologų nuomones, kad vaikai rečiau mato dirbančius tėvus, todėl stengiasi kuo ilgiau būti su jais ir dėl to neužmiega. Nežinau, ar verta taip kankintis. Tokiom dienom nulūžta anksčiau vakare ir naktį išmiega apie 10 - 11 valandų. Matyt, pakanka.

maniske dar miega pietu miegelio,ir manau kad iki3-4 metu vaikui reikia jo.gal cia ir nuo vaikiuko priklauso,vienas labiau pavargsta,kitas ne.buvo pas mane toks metas kai jai buvo11men tai kokiu pora menesi miegodavo po 20-30min o supdavau,kad uzmigtu 30-40min
po bet kai pradejau mikdytsavo lovoj,viskas susitvarke
tfu,tfu,tfu

o maniskis nesenai pats pradejo prasytis pietu migelio
ateina, pasako laikas miegot, pakloju lovyte, atsigula ir graziai pats uzmiega

as ir uz pietu miegeli,nes Eimantukas kai nepamiega buna labai piktas ir neramiai nakti miega,dabar migdau abu kartu vienu laiku pietu miego
tai pramiega po dvi valandas

maniskis sunkiai eina taip pat pietu miegelio bet mes susitariam as jam pazadu kad vaziuosim eisim ir panasiai ir dar butinai pasaka turi pasekti is savo atminties nes is knygu nepatinka kai skaitai, ir seip pietu miega maziausiai 1.5 valandos o nakti po 12 ir daugiau valandu ismiega

QUOTE(lukas 22 @ 2004 12 15, 17:41)
Mano irgi nenori, tai ir neguldau. Nulūžta tada 9 vakaro pats
Iki dvieju metu miegodavo pietu miegelio net po tris valandas. o nuo dvieju apskritai retai diena bemiega. o kai jau uzmiega, tai po pusantros valandos einu zadinti, nes tada nakti labai anksti atsibunda ir saukia "Mama, teti, keltis!!!!!!!!!!".
QUOTE(Maldyve @ 2007 07 22, 00:00)
Iki dvieju metu miegodavo pietu miegelio net po tris valandas. o nuo dvieju apskritai retai diena bemiega. o kai jau uzmiega, tai po pusantros valandos einu zadinti, nes tada nakti labai anksti atsibunda ir saukia "Mama, teti, keltis!!!!!!!!!!".
Žinau ir aš tokių atvejų...

iki 2 metu miegojo 2 kartus dienoje po 2,5 valandos,o dabar miega viena karta ir ismiega 3-4 valandas

Maniškė miega kartą per dieną ir išmiega apie dvi valandas, tik kartais sunku būna nulaužt
, ypatingai kai blogi orai, nes mes kiekvieną dieną einam į lauką, o kai grįžtam tai mazgė pati lipa į lovytę ir kviečia mane , tipo jau mane migdyk

manau mažam vaikui būtinas miegelis per pietučius, mano dukrytė nors jau jau 2,5 m. bet visada miega pietus, ir lopšiuke taip pat, namuose nesu dar neguldžiusi per pietus, nes manau kad jai būtina pailsėti