Manishkis irgi nemiega, tik jeigu einu tuo metu i lauka su vezimeliu specialiai arba jeigu vaziuoja masinoj.
labai nebenori miegot. išvargsta iki kokių 8 ir tada užmiega visai nakčiai

Sveikos,
maniskiui 1,10 - labai daznai atsisako pietu miegucio.... vakare gulasi apie 10, ryte keliasi 7
Labai nepergyvenu- jau susitaikiau su tuo kad taip buna- musu dickis nuo metuku pietu nemiegodavo
- net pas gydytoja aiskintis tysiau atsimenu
o po to nuo 4 metuku isleidom i darzeli, tai koki menesi nemiegodavo pietu ir ten, o po to iprato
dabar jam 14- miegotu kad ir visa diena
maniskiui 1,10 - labai daznai atsisako pietu miegucio.... vakare gulasi apie 10, ryte keliasi 7

Labai nepergyvenu- jau susitaikiau su tuo kad taip buna- musu dickis nuo metuku pietu nemiegodavo

o po to nuo 4 metuku isleidom i darzeli, tai koki menesi nemiegodavo pietu ir ten, o po to iprato

dabar jam 14- miegotu kad ir visa diena

Žiūriu otkios nemiegalės kaip mano tai nėra
Mane jau apėmus depresija tuo klausimu
bijau tiesiog to laiko kai ateina pietų miegas
Maniškei tik 1 m ir 2 mėn bet su pietų miegu yra saiubas
Kar ir šiandien migdžiau 1,5 val
patčiai jau suskystėjo smegenys
o jai dzin, tai daba aprengiau vaikšto sau patenkinta žaidžia
Nebesuprantu ką daryti, juk tokiam leliukui pietų miegs būtinas manau
Tiesa naktį miega normaliai kartasi prabunda bet šiaip išmiega nuo 22 iki 8

Mane jau apėmus depresija tuo klausimu

kai as buvau maza, tai nuo metuku laiko nebemiegojau pietu, mama sake tiesiog vos ne ta pacia diena kai suejo metai, nustojau miegoti
is pradziu bande kazkaip dar migdyti, bet nepavykus nusispjove ir uzaugau sveika
o didziausia kancia man budavo darzeli, kai liepdavo miegoti
maniskis miega pietu apie 2val na o jei nutartu nemiegoti, tai ir neversciau
svarbu jam gerai

Mes irgi vargstam su pietu miegu. Mums dabar 1.4 m, tai buvo nustojusi miegoti pietu. Bet tada uzmigusi 20 arba 21 val pabusdavo po kokiu 3 val ir niekaip neuzmigdavo
Todel pietu emiau grieztai guldyti, tai dabar kokia 30 min arba 1 val prarekiam tada uzmiegam (as turiu ja laikyti prie saves, nes bega is lovos). Miegam nuo 1.5 iki 3 val. Bet beda ne tik pietu miegas, bet ir nakciai vargstu. Nakciai liuliuojant neberekia, bet visa val turiu ja migdyti
Kartais jau nebezinau ir ko griebtis
, o iki 1.2 m buvo viskas gerai, per 15 min uzmigdavo.

Musu dukryte irgi ne kiekviena diena nori eiti pietu miegelio,tai dabar galima sakyti,kad pietu miega tik kas antra diena.Kai nenori miegoti vistiek paguldau,kad paguletu ir nors siek tiek pailsetu

musu dukryte nuo 2.5 metuku nebemiega pietu miegelio. ir neverciu

mano visad eina miegoti ,o gal ir nelabai noretu bet as visad apie pietus atsigulu ir apsimetu kad miegu ,tai iskart ateina atsigula truputi pakalbina mato kad miegu ir pats uzmiega ,jei tilu kambary tai ismiega iki 4 valandu
o jei taip kada atsiinka kad nenueitu pietu tai tada istempe iki kokiu 6 vakaro po to atsiseda bet kurgali uzmigt lovoj ant zemes jam nesvarbu
bet nuluzta pats
tada jau pamiega pora val ir prabunda
tad stegiuosi visada pietu pamiegoti

o jei taip kada atsiinka kad nenueitu pietu tai tada istempe iki kokiu 6 vakaro po to atsiseda bet kurgali uzmigt lovoj ant zemes jam nesvarbu

tad stegiuosi visada pietu pamiegoti

QUOTE(Mega13 @ 2008 09 07, 20:43)
Sveikos supermamos
Taiva ištiko mus tokia ,,bėdelė'', kad pana 2,5 metų kategoriškai atsisakė miegot pietų
Ir taip jau 2 mėnesiai.Iš pat pradžių maniau, kad būna toks periodas , kad nebenori vaikas miegot, bet va pavargsta ir nueina prigult....Bet va su manaja reikalai kitokie
O viskas prasidėjo nuo to, kad liepą įtaisėm naują didesnę lovą. Vos tik užklausus ar nenori miegelio, ima šaukti ,,ne ne ne''
, o apie paguldymą prievartos būdu, nėra net kalbos...
Nu ir ką, sakyčiau mergaičiukė tiek nuvargusi ryte ilgiau pamiegotų, bet ne, keliasi 8.00-9.00 val ryto(kaip ir visada), o visą dieną ,,nusikalusi'', net nerodo požymių kad yra pavargusi, tad vakare į lovą drožiam 20.00-21.00 val.(taippogi laikas nesikeičia su tuo laiku, kada miegodvo pietučius)
Nu ir nebežinau ką ir galvot....O kad svarbiausia, mergaitė iš tų aktyviųjų vaikų, nenusėdi vietoje...
Į darželį dar neinam, bet va gavom perspėjimą, kad spalį tikriausiai būsim kviečiamos.Ar nebus vargo vakarienė ir maniškei, ir auklėtojoms ,ir man
?Nes kaip suprantu, dar tokių metų vaikas pilnumoj turėtų miegot pietų miego...Taigi, rašykit mielosios mamytės savo išgyvenimus su savo mažiais...Gal kuri esat turėjusi tokios patirties?

Nu ir ką, sakyčiau mergaičiukė tiek nuvargusi ryte ilgiau pamiegotų, bet ne, keliasi 8.00-9.00 val ryto(kaip ir visada), o visą dieną ,,nusikalusi'', net nerodo požymių kad yra pavargusi, tad vakare į lovą drožiam 20.00-21.00 val.(taippogi laikas nesikeičia su tuo laiku, kada miegodvo pietučius)

Kaip mano mama sake as pati nuo 2metu nemiegojau pietu miego