Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Manau, kad nereikia bandyti pakeisti vaikučio režimo, jeigu jam jis tinka, t.y. pakankamai pailsi, neirzlus, linksmas. Pati žinau, koks košmaras, kai turi miegoti tada, kada nenori ir atvirkščiai unsure.gif
Atsakyti
Manishkis irgi nemiega, tik jeigu einu tuo metu i lauka su vezimeliu specialiai arba jeigu vaziuoja masinoj.
Atsakyti
labai nebenori miegot. išvargsta iki kokių 8 ir tada užmiega visai nakčiai doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
maniskiui 1,10 - labai daznai atsisako pietu miegucio.... vakare gulasi apie 10, ryte keliasi 7 doh.gif doh.gif
Labai nepergyvenu- jau susitaikiau su tuo kad taip buna- musu dickis nuo metuku pietu nemiegodavo schmoll.gif - net pas gydytoja aiskintis tysiau atsimenu smile.gif

o po to nuo 4 metuku isleidom i darzeli, tai koki menesi nemiegodavo pietu ir ten, o po to iprato 4u.gif

dabar jam 14- miegotu kad ir visa diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o musu vyresne nebemiega nuo tada, kai pradejo eiti i pirma klase. didele matai patapo biggrin.gif bet ilgai netruko, vos savaite, nes kruvis yra, o pietu miego ne. tai ivedem taisykle miegoti pietu. nuluzta kaip lapas, o atsikelus dar pasako, kad nemiegojau, tik akis uzmerkus pagulejau...
Atsakyti
Žiūriu otkios nemiegalės kaip mano tai nėra doh.gif doh.gif
Mane jau apėmus depresija tuo klausimu sad.gif bijau tiesiog to laiko kai ateina pietų miegas sad.gif Maniškei tik 1 m ir 2 mėn bet su pietų miegu yra saiubas sad.gif doh.gif Kar ir šiandien migdžiau 1,5 val sad.gif patčiai jau suskystėjo smegenys doh.gif o jai dzin, tai daba aprengiau vaikšto sau patenkinta žaidžia doh.gif doh.gif Nebesuprantu ką daryti, juk tokiam leliukui pietų miegs būtinas manau ax.gif Tiesa naktį miega normaliai kartasi prabunda bet šiaip išmiega nuo 22 iki 8 rolleyes.gif
Atsakyti
kai as buvau maza, tai nuo metuku laiko nebemiegojau pietu, mama sake tiesiog vos ne ta pacia diena kai suejo metai, nustojau miegoti doh.gif is pradziu bande kazkaip dar migdyti, bet nepavykus nusispjove ir uzaugau sveika biggrin.gif o didziausia kancia man budavo darzeli, kai liepdavo miegoti unsure.gif maniskis miega pietu apie 2val na o jei nutartu nemiegoti, tai ir neversciau schmoll.gif svarbu jam gerai wub.gif
Atsakyti
Mes irgi vargstam su pietu miegu. Mums dabar 1.4 m, tai buvo nustojusi miegoti pietu. Bet tada uzmigusi 20 arba 21 val pabusdavo po kokiu 3 val ir niekaip neuzmigdavo doh.gif Todel pietu emiau grieztai guldyti, tai dabar kokia 30 min arba 1 val prarekiam tada uzmiegam (as turiu ja laikyti prie saves, nes bega is lovos). Miegam nuo 1.5 iki 3 val. Bet beda ne tik pietu miegas, bet ir nakciai vargstu. Nakciai liuliuojant neberekia, bet visa val turiu ja migdyti blink.gif Kartais jau nebezinau ir ko griebtis g.gif , o iki 1.2 m buvo viskas gerai, per 15 min uzmigdavo.
Atsakyti
Musu dukryte irgi ne kiekviena diena nori eiti pietu miegelio,tai dabar galima sakyti,kad pietu miega tik kas antra diena.Kai nenori miegoti vistiek paguldau,kad paguletu ir nors siek tiek pailsetu ax.gif
Atsakyti
musu dukryte nuo 2.5 metuku nebemiega pietu miegelio. ir neverciu 4u.gif
Atsakyti
mano visad eina miegoti ,o gal ir nelabai noretu bet as visad apie pietus atsigulu ir apsimetu kad miegu ,tai iskart ateina atsigula truputi pakalbina mato kad miegu ir pats uzmiega ,jei tilu kambary tai ismiega iki 4 valandu thumbup.gif
o jei taip kada atsiinka kad nenueitu pietu tai tada istempe iki kokiu 6 vakaro po to atsiseda bet kurgali uzmigt lovoj ant zemes jam nesvarbu lotuliukas.gif bet nuluzta pats biggrin.gif tada jau pamiega pora val ir prabunda rolleyes.gif
tad stegiuosi visada pietu pamiegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mega13 @ 2008 09 07, 20:43)
Sveikos supermamos 4u.gif Taiva ištiko mus tokia ,,bėdelė'', kad pana 2,5 metų kategoriškai atsisakė miegot pietų blink.gif Ir taip jau 2 mėnesiai.Iš pat pradžių maniau, kad būna toks periodas , kad nebenori vaikas miegot, bet va pavargsta ir nueina prigult....Bet va su manaja reikalai kitokie doh.gif O viskas prasidėjo nuo to, kad liepą įtaisėm naują didesnę  lovą. Vos tik užklausus ar nenori miegelio, ima šaukti ,,ne ne ne'' g.gif , o apie paguldymą prievartos būdu, nėra net kalbos...
Nu ir ką, sakyčiau mergaičiukė tiek nuvargusi ryte ilgiau pamiegotų, bet ne, keliasi 8.00-9.00 val ryto(kaip ir visada), o visą dieną ,,nusikalusi'', net nerodo požymių kad yra pavargusi, tad vakare į lovą drožiam 20.00-21.00 val.(taippogi laikas nesikeičia su tuo laiku, kada miegodvo pietučius) doh.gif Nu ir nebežinau ką ir galvot....O kad svarbiausia, mergaitė iš tų aktyviųjų vaikų, nenusėdi vietoje... doh.gif Į darželį dar neinam, bet va gavom perspėjimą, kad spalį tikriausiai būsim kviečiamos.Ar nebus vargo vakarienė ir maniškei, ir auklėtojoms ,ir man doh.gif ?Nes kaip suprantu, dar tokių metų vaikas pilnumoj turėtų miegot pietų miego...Taigi, rašykit mielosios mamytės savo išgyvenimus su savo mažiais...Gal kuri esat turėjusi tokios patirties?

Kaip mano mama sake as pati nuo 2metu nemiegojau pietu miego tongue.gif o dabar mano dukrele ir jau trumpina laika,nors valandele buna dar pamiega doh.gif bet ir is aktyviuju,kaip MB sako ir kada jai "baterijos nuses" lotuliukas.gif gulasi 21val o keliasi apie 7-8val bet ji zvali isbuna,reiskias vaikui miego pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti