Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Mano sunus kartais meiga pietu,dazniausiai nemiega,tada vakare anksti eina miegoti
Atsakyti
Maniškis nuo 2,5 m. atsisakė pietų miego visiškai ir -turbūt - galutinai. Pradžioj buvau lengvai šokiruota, nes iki tol jis miegodavo dieną 2-3 val. pietų. Užtat naktys... 7 val., ne daugiau, su prabudimais, o mano būklė - amžino ufonauto.

Iš pradžių buvo sunku tuo dienos laiku, kai jis anksčiau paprastai miegodavo, nes tapdavo irzlus, priešgina, tačiau miegoti - jokiu būdu. Jis tai nusprendė taip kategoriškai ir dar tai išaiškino žodžiais biggrin.gif man beliko pasiduoti smile.gif tai truko apie savaitę tas tampymasis - kas ką...
kita vertus, labai dabar pagerėjo jo nakties miegas, miega 10 val. naktį visada, visada ramiai, gulasi apie 10 ar net anksčiau, užmiega greit, ir būtinai reikia pasakų smile.gif (man, tai, beje, labai patinka), keliasi 8... o dieną tikrai nebėra "bjauresnis", nei būdavo anksčiau, kai miegodavo. Žodžiu, man tam tikra prasme tapo lengviau. Atrodo, jam irgi smile.gif

Beje, kaip pamenu, su visai miegais buvo ta pati istorija. nebuvo jokių pereinamų etapų nuo trijų prie dviejų miegų, paskui prie vieno... man tiesiog nepavykdavo jo reguliuoti, jis taip aiškiai nuspręsdavo, kad net imdavo juokas, ir užsispyrusiai laikydavosi savo, maždaug: "nuo šios dienos TO miego nebemiegosiu" - ir nebemiegodavo, o dabar atsisakė ir paskutinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 14 spalio 2008 - 21:44
Mano princesei pries savaitele suejo 2metukai.Bet pietuku nemiega ja gera menes.Apie 1.7 mete soske ir po gero menesio "mete"pietu miega lotuliukas.gif Mano mama pasakojo,kad as elgiausi lygiai taippat.Obuolys nuo obels.......
Atsakyti
Musiske tai pamiega po kelias valandas per diena. Bet uztat ryte sesta ant koju doh.gif
sakiau isvesiu i kaima pas mociute, galesi karves milst tongue.gif Kartais isigudrina ir penkta, cia kaip jai susviecia...

Atsakyti
Siaubas kažkoks mano kleckui tik metukai, o jis pietų nebemiega nuo pusmečio doh.gif . Atsisėda ramiai, prisiglaudžia, po penkių minučių vėl kaip uraganas siaučia smile.gif . Galvojau, kad čia gal kokia problema g.gif , o nervų gydytoja nuramino, kad charakteris toks - išaugs. doh.gif user posted image
Atsakyti
As tai manau, kad pietu miegas vaikams reikalingas iki 6 metu. Juk reikia pailseti ir atgauti jegas po aktyvios veiklos mirksiukas.gif Nors namuose retas 5-metis miega diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 05 09, 17:10)
dukryte 2,2 m karta niekaip neuzmio pietu miegelio tai apie 18 val nuluzo bevalgydama lotuliukas.gif

mums 2,5 metukai,bet jau seniai ji nenori pietu miego miegoti,darzelyje tai be vargo uzmiega su vaikais,o namuose reikia kariauti,buna daznai ,kad lieka be miego.O siaip dazniausiai jos pietu miegas buna 4-5 val. doh.gifi rmeginu kartu gultis ir visaip,jei as guliu,o ji trinasi,zaidzia atokiau kur,net neziuri i mane doh.gif arba vercia is lovos ir rekia nemiegosianti g.gif Tokia jau mano mergina,matyt i mane,visai nemegstu miegoti schmoll.gif nors ir isvargusi,visvien negulu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 14 lapkričio 2008 - 18:05
mano dukrytei nera dar dvieju, taciau pastaruosius kelis menesius ne visda miega pietu miegelio, o jei miega - max pora val. kai miego nenori, neu geruoju, nei rimtuoju neina sustitarti, kad numigtu, todėl jei miego noro pozymiu nerodo, tai ir nekankinam vaiko, tada vakare vietoj 10-11 uzmiega 9-puse 10.
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2008 05 16, 12:48)
Manau, kad 2-4 metų vaikui dar būtinas pietų miegas.

mes miegame pietu miegelio ir tikiuosi, kad iki kokiu 5 metuku miegos. manau, kad tada jie nebuna tokie irzlus smile.gif
Atsakyti
Na mes tai dar miegam popietuką. smile.gif Tik labai jau nedaug... doh.gif Vos valandą ištempia. Kartais net trumpiau.
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2008 11 14, 13:34)
As tai manau, kad pietu miegas vaikams reikalingas iki 6 metu. Juk reikia pailseti ir atgauti jegas po aktyvios veiklos  mirksiukas.gif  Nors namuose retas 5-metis miega diena  ax.gif

Skaičiau, kad vaikams nuo 4 m. pietų miegas nėbėra būtinas, nebent vaikas labai judrus. Mano dičkis (4.8 m.) dienomis nebemiega nuo 3 m. ar truputėlį anksčiau. Jaučiasi puikiai, vakare lengvai užmiega, nebūna jokio irzlumo. Kai būdamas 3.5 m pradėjo eiti į darželį, sunkiai priprato prie pokaičio. Darželyje miega, bet po to vakarais yra didžiulių problemų užmiegant. Tik 23.30- 24.00 val. šiaip ne taip "nulūžta", nors paguldome daug anksčiau. Savaitgaliais dienomis niekada nemiega.
Atsakyti
maniškis beveik nuo metų pradėjo nemiegot pietų, visaip bandydavau mikdytis ir gražiuoju ir piktuoju, niekas nepadėjo, bet vakarais anksti lūždavo, o kai pradėjo eiti į darželi, auklėtoja sako pats pirmas pietų užmiega, savaitgaliais namuose nemiega ir nežinau kur padariau klaida. g.gif
Atsakyti