Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

o as noriu paklausti, gal kas turejot ar turit problemu su vaikucio supimu, kad uzmigtu? Pas mus si problema turbut aktualiausia verysad.gif nezinau ka daryti g.gif jei nesupi jos pagalveje, pati isikabina i pagalves krastus ir supasi. doh.gif pasisupa kelias min ir uzmiega. unsure.gif nezinau kaip atpratint unsure.gif kai buvo mazute, mano mociute, kol as budavau paskaitose, migdydavo mazaja supdama, tai dukryte taip priprato, kad dar dabar be supimo niekaip neuzmiega!!! doh.gif Bet sita problema tik su dienos miegeliu buna. Nakciai kazkaip dazniausiai pati uzmiega, bet irgi buna "sposu" visokiu: pvz praso kad glostytum jai pilvuka ar nugaryte, iesko pienuko blush2.gif o geriausias jos "bajeris" tai kad miega musu lovoj gale koju lotuliukas.gif atsigula ant kaldros ant pilvuko ir miega ten kone visa nakti tongue.gif negerai, bet baisu zadint, nes kai prabunda.... doh.gif gal kas zinot buda, kaip atsikratyti sito iprocio? blush2.gif ACIUKAS
Atsakyti
na mano tik tuoj metukai, bet irgi didziausias vargs uzmigdyti diena. Siaip jis ir nakti atsibudineja daug, bet vistiek diena sunkiai uzmiega verysad.gif Aisku nereikia nei supti, nei nieko, jis toj lovytej duodasi duodai, bet gali ri valanda pradukti ir vis tiek neuzmigs. Nors kartais buna ir stebuklu, kad paguldau ir jis pats per 5 min uzmiega smile.gif zinoma reikia dar atsigerti ko nors tongue.gif
Atsakyti
A mano lelyte tai parpia gerai ir diena ir nakti biggrin.gif del to problemu neturim, na kai nenori diena tai ir nemigdau juk neversi vaiko per prievarta bet tuomet vakare anksciau gulames.
Atsakyti
Neisivaizduoju, kaip vaikiukas gali pats uzmigti lotuliukas.gif as savo mazyle kad uzmigtu pietu turiu "suvynioti" i pagalve, kad is visu pusiu jaustu minkstuma, siluma ir supu supu supu doh.gif nezinau kaip mum atsikratyt sito iprocio... verysad.gif
Atsakyti
Suneliui 1,1 m. pas mus irgi tokia problema yra,jis visada nori miegot prisiglaudes supti jo nereikia,bet vat vistiek yra neramu kaip pripratinti.Paguldai lovyteje tai jis ten duodasi zaidzia su pagalve,su kaldryte vis galvoju prisiduks pats gal uzmigs,bet tada pradeda cipti, rekti,kad paimtume ant ranku ir pats nekaip.Bet dabar pradejom miegot viena karta dienoj,tai galvoju gal pats uzmigs.Ta va siandien pagulziau ant musu pagalves ziurejom telika ir luzo pats,tai gal pripras kaip nors ax.gif
Atsakyti
Gal tiesiog bandyti nebesupti, o paguldyti,paglostyti galvyte ar pan.
praejus truputi laiko turetu atprasti. ax.gif

maniske nemiega pietu visiskai, didziuliai pykciai buna,jei pabandau paguldyti doh.gif
bet nakti po 12 val ismiega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2009 04 05, 19:11)
Gal tiesiog bandyti nebesupti, o paguldyti,paglostyti galvyte ar pan.
praejus truputi laiko turetu atprasti.  ax.gif

maniske nemiega pietu visiskai, didziuliai pykciai buna,jei pabandau paguldyti  doh.gif
bet nakti po 12 val ismiega  ax.gif

drinks_cheers.gif
geriau paglostykit nugaryte, kojyte ar delniuka, mano mazajam kai neramus buna suveikia bigsmile.gif

mano abu vaikuciai nakti ir pietus ismiega kuo puikiausiai thumbup.gif tiesa pietu kartais taip iminga, kad nepazadinsi doh.gif beje, uzmiega patys rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2009 04 03, 14:29)
Suneliui 1,1 m. pas mus irgi tokia problema yra,jis visada nori miegot prisiglaudes supti jo nereikia,bet vat vistiek yra neramu kaip pripratinti.Paguldai lovyteje tai jis ten duodasi zaidzia su pagalve,su kaldryte vis galvoju prisiduks pats gal uzmigs,bet tada pradeda cipti, rekti,kad paimtume ant ranku ir pats nekaip.Bet dabar pradejom miegot viena karta dienoj,tai galvoju gal pats uzmigs.Ta va siandien pagulziau ant musu pagalves ziurejom telika ir luzo pats,tai gal pripras kaip nors  ax.gif

mazdaug tokio amziaus (1,1m.) as savaja dar ant ranku migdydavau. paskui, lygiai kaip jusu, prie televizoriaus tyliai uzmigdavo. visai neseniai, gal pries pora savaiciu buvau nustebusi, kai dukra pavargusi pasieme gertuvele, nusivede mane i miegamaji, pati atsigule i musu lova (pietu miegeli ji visad musu lovoj miega), paprase, kad padeciau nusirengt, ir... parode man ate ate g.gif is pradziu nesupratau, bet isejau is kambario ir uzdariau duris. klausiau prie duru - tyla. po 10min. paziurejau - vaikas miega thumbup.gif ir dabar taip kasdien. pasirodo, MB taip pabande pora kartu ja palikt viena, kai jau mate, kad snaudzia (ate parode iseidamas), ji ir suprato, kad taip reikia.
Atsakyti
mano dukryte pietuku ismiega 1-2val.
Bet va naktim dar ramiai nemiega-keliasi po 2-3 kartus doh.gif laukiu nesulaukiu,kada ramiai naktim miegot prades ax.gif
Atsakyti
mano dukrytei ypac padeda pasivazinejimas, pasivaiksciojimas po lauka, o kai griztam, miega, kaip reikiant;-)
Atsakyti
O mes gerai miegame ax.gif Anksciau budavo problemnu,reikdavo iki metu salia prigulti, o po to perkeldavo i jo lovyte, o db, kuo puikiausiai savoje miega...
Nakti keliasi, ikisam tute, apklostom ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimus sesei didysis pradejo nemiegoti pietu, nuo 2.5metuku doh.gif vakare 9val. luzta
Atsakyti