Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

o mums miegas dešimtoje vietoje doh.gif
Atsakyti
Kazkas uzejo maniskiui,jau antra diena nenori eit miegot. Vakar per prievarta guldziau,tai valanda reke,bet uzmigo, siandien vel nenorejo, tai leidau nemiegot, isejo i lauka,ten paleido dudas,nebezinojo ko nori pats, isterijos prasidejo, vel per prievarta i lova paguldziau, paglosciau ir uzmigo. Vis del to,be miego dar negali isbuti, bet kodel pats nebeuzmiega,kas atsitiko?
Atsakyti
Be zyzaliojimu niekaip, nebent buna labai nusikalusi doh.gif
Atsakyti
Nuo metuku diena miegam tik karta...Kai uzsimano,pati eina,atsigula,kartais paguliu su ja,kol uzmiega,bet dazniausiai uzmiega pati smile.gif
Atsakyti
mes keliames septinta kasryt, ir turime du miegelius per diena
abu trunka mazdaug po dvi valandites......
thumbup.gif
zinoma jai niekas nesutrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske irgi kartais nebemiega nuo 1metu ir 8menesiu kazkur, bet tada greiciau vakare nusminga, nes siaip tai nemegsta anksti eiti gult, pvz. 8-9h. ax.gif
Atsakyti
na ir pas mus probelma atsirado, jau savaite nenori miegoti pietu miego. Kartais isbuna normaliai visa diena, o vakar pvz toks piktas buvo, bet nemiega. Zinoma anksciau vakare guldau, bet kad nakti labai gerai miegotu nepasakyciau. Nebesuprantu kas darosi.
Atsakyti
maniskis jau irgi pradejo nenoret miegot pietu bigsmile.gif anksciau eidavo normaliai,o dabar jau trecia diena neuzmiega doh.gif
Atsakyti
Dukrytei 2.6 metuku ir jau nuo 2 metu atsisako miegoti pietu.
jei paguldydavau, tai tik po 2-3 valandu uzmigdavo doh.gif
siaip jei vaikas vakare nebuna irzlus ir pavarges, vadinasi to pietu miego nereikia.
mergaite nakti puikiai ismiega ir mums problemu nekyla smile.gif
Atsakyti
Nusiraminkit, manau, kad nieko cia blogo. Mano mama pasakojo kad as nuo 1.5 metu nebemiegu ir darzhelyje jokiu bedu neturejau, kol visi miegojo mane uzimdavo kokia nors veikla, ir iki siol diena nu niekaip negaliu uzmigt, kad ir kokia pavargusi esu. Tiesiog toks zmogutis pas Jus auga smile.gif
Atsakyti
mano mergyte jau dvieju metuku ir vis dar miega pietu miegucio ir tai tik i gera 4u.gif nera suirzusi ...viskas tiesiog puiku tik retkartciais atsikelia blogos nuotaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 11 24, 15:55)
uzmiega atejus 13 val. be problemu, keliames 7-7.30, vakare 22 val jau sapnuoja  lotuliukas.gif  net nebandziau nemigdyt, nors progu buvo , tik va kazkaip ir galvoju jei miegam gal miegam

Visa gyvenima taip galima pramiegoti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Uz dvieju savaiciu sukaks 2 metukai. Pietuku miegas labai mazei svarbus. 12valanda jau luzta prie stalo blink.gif miega pietuku visada lauke 1.5-3 valandas thumbup.gif )valanda vel net pati paseema meskiukus mane uz rankos ir i savo kambari.
Atsakyti