Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

maniskiai miega kuo puikiausiai nera problemu su miegeliu ir ismiega po 2-3 val
Atsakyti
Mano dicke nuo 3metu nebemiegojo pietu.
Atsakyti
Mum 1,5 m. Pietų miegą miegam ne visada- kartais snusteli žįsdamas ir vėl ant kojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene* @ 2009 04 21, 15:25)
Mum 1,5 m. Pietų miegą miegam ne visada- kartais snusteli žįsdamas ir vėl ant kojų biggrin.gif

labai panasiai buna smile.gif
Atsakyti
Mano vaikui dveji ir menuo, bet pietu dazniausiai nebemiega, labai retai uzmiega diena, jei nakti blogai miegojo ar anksti atsikele, be jei visakas normaliai , tai nemiega
Atsakyti
vyresnioji dukryte kazkur nuo pusantru metuku nemiega pietu miego, mazajai pusantru ir kolkas miega, tik nezinia ar dar ilgai miegos... ax.gif , panasu, kad jau ir jai pietu miego nereikia
Atsakyti
mums dar išeina per du kartus apie 2,5-4 val išmiegot.
Atsakyti
Mes miegame viena karta nuo 1 iki 2 val., o kartais visai miegoti neeina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2009 04 06, 09:49)
mano dukrytei ypac padeda pasivazinejimas, pasivaiksciojimas po lauka, o kai griztam, miega, kaip reikiant;-)

Ir mano maziukui padeda tik kiemas smile.gif
Jei i kiema neiseinam, tai pietukai ir prapuola biggrin.gif
Tik va, galvoju kaip bus su darzeliu, kai prades lankyti verysad.gif
Atsakyti
Kai pasakau, kad jau einam pietų miegelio, tai nubėga ir atkloja mūsų lovą. Padedu įlipti, atsigula, palaukia kol mama duos savo papulį su MP, tada užmiega 2-2,5 val. Mama tyliai išlipa iš lovos. Va tokios ir problemos smile.gif
Atsakyti
jei neuzmigdyciau pietu miegelio,tai ne tik vaikas kankintusi bet ir man vargas butu doh.gif nes nepamiegojes maniskis buna laaabai piktas ir nervingas,niekas tada nepadeda jy nuraminti,ir nepamigdinus laiku po to labai sunku tai padaryti doh.gif todel visada stengiuosi 2-3valanda paguldyti pietu miegelio rolleyes.gif kartais ir didysis brolis uzmiega perpietes miego thumbup.gif
Atsakyti
Mes uzmiegame tik su " papuku" nezinau, kas bus kai nustosiu matimti g.gif
Atsakyti