Įkraunama...
Įkraunama...

Savas ir "svetimas"(paimtas) vaikas

QUOTE(mazylis7 @ 2008 05 15, 08:50)
Taip palyginti negali, nes net savo vaikus myli skirtingai, taip jau yra. Tai todėl teiginys "mylėsiu kaip savo" yra visiška nesąmonė, juo labiau, kai žmogus dar iš viso neturi vaikų biggrin.gif

kaip galima matuoti meile is anksto g.gif
Atsakyti
Taip palyginti negali, nes net savo vaikus myli skirtingai, taip jau yra. Tai todėl teiginys "mylėsiu kaip savo" yra visiška nesąmonė, juo labiau, kai žmogus dar iš viso neturi vaikų biggrin.gif

Kiekviena normali moteris ( jei ne kokia asociali) myli savo vaikus labiau už viską. Manau tuo teiginiu ir norima pasakyti, apie tokią meilę.
Žaviuosiu šeimom, kurios paima vaikučius ir suteikia jiems naują gyvenimą. Ir stebiuosi tarnautojom, kurias stebina nepaklota lova. Geriau pasirūpintų tomis šeimomis, kuriose nei lovos, nei duonos iš viso nerasta
Atsakyti
Na nežinau mano mama yra biologinė bet kad mane ar seserį mylėtų labiau už viską tai tikrai kad ne ,aišku ji mus myli bet tikrai jos poreikiai eina lygiai su mumis (paskutinį kartą prieš kokį mėnesį kai reikėjo pagalbos ji man pasakė kapstykis kaip nori nes tai nėra mirtinas atvejis aš einu į šokius vyro ieškotis - va kai susirasiu tai namuose tupėsiu ir gal motina terese patapsiu )o kartais ir yra svarbesni už mus. Mano nėra asocialė bet savo meilė tikrai neuždusindavo mus, kaip tai daro uošvienė ji man skambina per diena 3 kartus ir vis klausinėja kaip mergytė gyvena, sakysite gerai bet aš jau telefoną bijau kelti kiek gi galima .

Atsakyti
o man normalu, kad mama paskambina per dieną po kelis kartus g.gif aš ir pati jai paskambinu... bet, kad įpratus esu tai ir nesistebiu, tuo tarpu sesė tik išvažiavus gyventi į užsienį pradėjo skambint į savaitę kartą, kai buvo čia Lietuvoj, būdavo, kad ir mėnesį neskambindavo ir neparvažiuodavo pas tėvus, bet jai tai norma būdavo, nes gyvenom vienam mieste ir aš jai vis tiek nors kas antrą dieną skambindavau cool.gif o ir dabar būna, kad sakykim nepaskambina tą dieną kaip kad visada skambina, mama nervinasi, aš ją turiu ramint, o sesė paskui nustebus klausia ko čia nervinasi g.gif ji toks žmgus, net jos draugas jai sako tą patį, nežinau gal laikui bėgant pasikeis, bet dabar ji kaip tas katinas iš multiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 15 gegužės 2008 - 14:28
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 05 15, 15:14)
Na nežinau mano mama yra biologinė bet kad mane  ar seserį mylėtų labiau už viską tai tikrai kad ne ,aišku ji mus myli bet tikrai jos poreikiai eina lygiai su mumis (paskutinį kartą prieš kokį mėnesį kai reikėjo pagalbos ji man pasakė kapstykis kaip nori nes tai nėra mirtinas atvejis aš einu į šokius vyro ieškotis - va kai susirasiu tai namuose tupėsiu ir gal motina terese patapsiu )o kartais ir yra svarbesni už mus. Mano nėra asocialė bet savo meilė tikrai neuždusindavo mus, kaip tai daro uošvienė ji man skambina per diena 3 kartus ir vis klausinėja kaip mergytė gyvena, sakysite gerai bet aš jau telefoną bijau kelti kiek gi galima .

labai nuosirdziai pasijuokiau.
Atsakyti

na ir kas , kad kiekvieną vaiką myli skirtingai, nuo to jie "ne savi" nepasidaro. O tu nežinojai, kad mylėsi savo vaikus, aš lėles supdama puikiai supratau, kad mylėsiu savo vaikus, kūriau planus kaip juos auklėsiu biggrin.gif , ir tai normalu. Nesuprantu, ko tu prisikabinai prie žmogaus g.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 05 15, 15:29)
[size=1][/size]
labai nuosirdziai pasijuokiau.

ir ką tu čia juokingo perskaitei bigsmile.gif . Ar gerai jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 05 15, 17:13)
ir ką tu čia juokingo perskaitei bigsmile.gif . Ar gerai jautiesi?

kuo puikiausiai jauciuos.
tai kiek gi galima skambineti ir klausineti per diena apie vaika? as su viena moteriskaite darbe dirbau, tai jos dukra, tikrai nesuskaiciuosiu, kiek akrtu per diena skambindavo savo motinai ir pasakodavao apie savo sunu. o ji dirbo buhaltere. as kiek kartu uzeidavau, ji sneka ir sneka.
Atsakyti
Va būtent kiek gi galima skambinti ir klausinėti maža to jei vyras jei nepaskambina porą dienų tai ji jau verkia aš niekam nereikalinga man tik mirti reikia ir viskas žodžiu tai irgi meilės išraiška bet atleiskite gal geriau meilės mažiau bet laisvės ir proto tame daugiau.
Papildyta:
dar buvau klausiusi laidą kurioje buvo aiškiai pasakyta jei vaikai atsidurs Jūsų gyvenimo viršūnėje vyras ilgai neištvers ir tada jau sudie normalus gyvenimas ir normalūs pilnaverčiai vaikai.
Papildyta:
Čia aš apie tas situacijas kai mamos meldžiasi prie vaikelių lovos ir pučia dulkes nuo savo brangenybių
Atsakyti
Juk suauge vaikai turi tureti ir savo asmenini gyvenima. Jeigu man skambinetu po kelis kartus i diena kas nors i darba asmeniniais tikslais, tai tiksliai gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 15 gegužės 2008 - 22:08
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 05 15, 20:37)
Čia aš apie tas situacijas kai mamos meldžiasi prie vaikelių lovos ir pučia dulkes nuo savo brangenybių

dulkių tikrai nepučiu, bet kiekvieną vakarą pasimeldžiu prie vaiko lovelės, prieš jam užmiegant ir užmigus.
Kažkaip mano normalus gyvenimas sudie man dar nepasakė.
Tiesa, mamai skambinu kartą į savaitę. Vyras saviškei taip pat.

Manau ne tai norėjai pasakyti tais žodžiais , kuriuos paryškinau. Bet žinok kiek žeidžia... Jei skaitai tiesiog tavąjį pasisakymą, neskaičius nieko kito.
Atsakyti
Na kažkaip aš visada rašau labai jau apibendrintai ir tas pasakymas "meldžiasi prie vaiko lovos" tikrai nebuvo tiesioginis tiesiog čia galima priraštyti daug visokių situacijų .
Na o jei jau kalbant apie tikrą (religija) pasimeldimą tai tikrai čia nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 15, 23:00)
Juk suauge vaikai turi tureti ir savo asmenini gyvenima. Jeigu man skambinetu po kelis kartus i diena kas nors i darba asmeniniais tikslais, tai tiksliai  gun_bandana.gif

apie skambinimą į darbą nepagalvojau g.gif
Atsakyti