as nuo mazens tarp vaiku - mano mama vaiku aukletoja. visa savo laisva laika leisdavau darzelyje su vaikais iki mokyklos baigimo.
Vaiku yra skirtingu, ir aukleti juos yra sunku. Buna kad motinos su savo biologiniais vaikais susitvarkyt negali, o yra seimu, kurios ivaikino mazyli ir puikiai susitvarko. Va dabar negriukas lanko mamos grupe - ivaikintas. Labai smagus vaikutis, taciau kaip bus toliau nieks negali spet.
Del vaiku tarpusavio santykiu: turiu vyresne sese (2.5 metais), tai visa laika kol gyvenom kartu pykdavomes, musdavomes, menesiais nesikalbedavom
kai sese istekejo (as buvau 12 klasej) ir iskeliavo gyvent pas vyra, musu santykiai tapo idealus
o ir abidvi tevus mylim. nors mane labai retai uzstodavo mama, bet as ja labai labai myliu ir zinau, kad ji gyvenima uz mane atiduos. o kai augau, tai galvojau, kad manes ji nemyli, o ir seske sake, kad as is globos namu, ivaikinta ir niekam nereikalinga
va kas buna ir tarp savu vaiku.. kartais ivaikinti taip nesielgia, kaip saviski
ir dar..yra toks filmas - Dirbtinis intelektas. paziurekit - ten "ivaikinto" ir savo vaiko auklejimo problemos..