QUOTE(lad @ 2007 05 24, 14:00)
ilgai dvejojau ar pradėt šią temą, dar ilgiau kur ją pradėt, bet...
Visada su vyru žinojom, kad auginsim ne tik savo, bet ir imsim iš vaikų namų... Atrodė savaime suprantama, meilė bus visiems vienoda... Turime dukrytę... dėl kitų prognozės abejotinos, nenoriu plėstis... ir iškilo dilema... Ar meilę vaikams būna vienoda, ar neišskiriama čia savas, o čia paimtas vaikas?
Tikiuo suprantat kas mus kamuoja. Norim ir galim užaugint keletą vaikučių, bet bijom, kad galim jų taip nemylėt kaip savosios...
Žinau, kad reikia laiko subręst visam tam, bet gal tėveliai, kurie tai jau praėjo gali pasidalint savo patirtim.
Labai tikiuos sąžiningumo, o iš kitų tolerancijos ir pakantumo
Visada su vyru žinojom, kad auginsim ne tik savo, bet ir imsim iš vaikų namų... Atrodė savaime suprantama, meilė bus visiems vienoda... Turime dukrytę... dėl kitų prognozės abejotinos, nenoriu plėstis... ir iškilo dilema... Ar meilę vaikams būna vienoda, ar neišskiriama čia savas, o čia paimtas vaikas?
Tikiuo suprantat kas mus kamuoja. Norim ir galim užaugint keletą vaikučių, bet bijom, kad galim jų taip nemylėt kaip savosios...
Žinau, kad reikia laiko subręst visam tam, bet gal tėveliai, kurie tai jau praėjo gali pasidalint savo patirtim.
Labai tikiuos sąžiningumo, o iš kitų tolerancijos ir pakantumo
Vienareikšmiškai-Tau viskas pavyks, tik po kelių gerų metų. Tavo dukrytė per maža.Labai pavargsi viską derindama, turi gerai save paanalizuot. Gal tu stipri kaip Titanas, tada kam delsti. Pvz. Nomeda pasiėmė mergaiyę kai jos berbniukas buvo panašaus amžiaus kaip Tavo mergytė ir pavyko. Aš sveriu savo matais, man būtų nepavykę jei mano mažoji būtų apie 2jų. kai ji buvo 5-erių, į šeimą atėjo 11 metų Eglė, kuri tikrai dėjo pastangas būti gera sesute, o tik vėliau ir mažasis Dainius, tai viskas susinormalizavo per .....metus. Dabar tai puikiai viskas, bet Rugilė sako,kad daugiau nenorėtų tokio vargo( adaptacijos problemas ji suvokia savaip)