Įkraunama...
Įkraunama...

Savas ir "svetimas"(paimtas) vaikas

QUOTE(Smaika @ 2007 07 05, 12:50)
Baisu ir liudna...Tikrai,taip irgi pasitaiko ir kam tada imti globoti...Tik jau nejuokinkit,kad masina nusipirko uz globos pinigus,nebent dvirati lotuliukas.gif Kokia tai galetu buti masina? lotuliukas.gif Tai iseina ,kad ir valgyt neduoda ir nuoga buna?Jei jau sitoks nemeiles argumentas,manau sutirstintos spalvos g.gif
O del vienodos meiles globotiniams ir saviems...Na,netikiu ,nors pasiuskit..Juk cia forumas ir mes galim rasyti anonimiskai,kam irodineti ko daugumoje atveju tikrai nebuna?Nors..visko buna..Zodziu,sunkus ir skaudus klausimas.. g.gif

Žadėjau pakomentuoti situaciją,bet manau neverta.Kas to nematė netikės.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2007 07 05, 11:50)
Baisu ir liudna...Tikrai,taip irgi pasitaiko ir kam tada imti globoti...

gal norint uzsidirbt pliusiuka visuomenes akyse? verysad.gif mazdaug kokie mes kilnus, kokie geri....
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 07 05, 14:02)
Žadėjau pakomentuoti situaciją,bet manau neverta.Kas to nematė netikės.

Tikes,kai kas tikes...As asmeniskai tikiu.Pvz.mano pusesere,turedama penktaji vaika,per savo sesers vestuves,nesugebejo pakeisti savo maziukui sauskelniu.Ne,ji nepasigere,tiesiog pirmenybe teike sveciu priemimui.Savo vaika pamirso,kad svetimiems suaugusiems sveciams butu gera pas juos vieseti unsure.gif O kas nezinojo,ja laike labai pavyzdinga ir gera mama blink.gif Tai kas butu,jei paimtu svetima globoti?O siuo atveju gali buti 2 variantai:1)mane globodama uzdirbs, o neisejo,tai pykta pasidare ir kaltas liko mazas ,bejegis vaikas blink.gif 2)gal tikejosi pamilti ir svetima vaika,o neisejo?
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2007 07 05, 14:38)
gal norint uzsidirbt pliusiuka visuomenes akyse? verysad.gif  mazdaug kokie mes kilnus, kokie geri....

Eikit sau lotuliukas.gif Argi globodamas uzsidirbsi pliusiuka visuomenes akyse? blink.gif Greiciau daugiau priekaistu susilauksi,kam globoji,o svarbiausia,kam gauni uz vaika 500..Visa laika argumentas :as auginu savo ir man nieko nemoka,as dirbu-o man mazai moka..Kaip ir globejai turi atsakyti,kad globotiniams moka 500.Jeigu ir iteviams kai kada drista priekaistauti,patys nezinodami del ko..geriau siuo atveju tur but patyleti ir nekreipti demesio,ar ne?
nors del noro pasirodyti geriems-visokiu zmoniu yra,t.y.visokiu keistuoliu blink.gif
Atsakyti
Ne ,ji paėme todėl kad nesupūtų(tiesiogine ta žodžio prasme)pas savo mamą.Nes ji labai gėrė ir savaitėmis nebūdavo namuose,o ta mergaitė dar maža visai buvo.Apie meilę jokios klabos nėra.Vaikas pamaitintas,aprengtas,vežasi į svečius.Bet pamačius situaciją savom akim man plaukai pasistojo.Vaiko užpakaliukas viena žaizda,o ji brūžina kakutį pakibusį šiurkščiu tol popieriumi.Vaikas suklykė tik šast per užpakalį.Tai mano anyta,kai ji išėjo į lauką tą vaiką nuplovė ir patepėme kremu.Ir čia ne vienas toks atvejis.Tik nesinori širdies sau skaudinti.Tik žinau,kad artėja poklabis su ja apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2007 07 05, 09:26)
Jetau baisu, vaikas auga nemylimas, netgi jam nejaučiami švelnūs jausmai. Juk vaikui neužtenka būti tik aprengtam ir pavalgiusiam. Nesuprantu, kam žmonės ima, kam tokiems duoda. O kiek metų ta mergytė įdomu.
Aš kai pasiėmiau savo megytę, naivu sakyti, kad iš karto mylėjau, bet paprasčiausiai jai jaučiau švelnumą, o dabar praėjus metams laiko galiu drąsiai sakyti, kad ją myliu, bet ją myli ir vyras ir sūnus. Ji niekada neišskiriama, globojama ar ne, ji mūsų vaikas ir rūpinuosi ja kiek tik galiu, ir žinot pastebėjau, kad (anksčiau to nebuvo)kai kažkas jai negerai ar serga, ar nesveika, ar darželyje nenori likti, man taip pat blogai, man irgi ,,skauda,,.Aš pradėjau ją jausti savyje, kaip kad jaučiu savo sūnų...

drinks_cheers.gif man pacij pradzioj taip buvo,ramindavau save galvodama , susirgs,nu ir ka isgis,juk jei kas ir atsitiks vaikas tai ne mano,praejo kiek laiko ziuriu,kad jaudinuosi daugiau gal net kaip del saviskiu,kaip mano vyras kai sako, "tik pakyla vaikui temperatura, neaisku niekas ,gal jam paprasciausia angina ,o tau vienas pirstas burnoj ,kitas uzpakaly,nezinai vemt ar viduriuot tiek blusti ".
Papildyta:
QUOTE(Smaika @ 2007 07 05, 16:13)

Eikit sau lotuliukas.gif Argi globodamas uzsidirbsi pliusiuka visuomenes akyse? blink.gif Greiciau daugiau priekaistu susilauksi,kam globoji,o svarbiausia,kam gauni uz vaika 500..Visa laika argumentas :as auginu savo ir man nieko nemoka,as dirbu-o man mazai moka..Kaip ir globejai turi atsakyti,kad globotiniams moka 500.Jeigu ir iteviams kai kada drista priekaistauti,patys nezinodami del ko..geriau siuo atveju tur but patyleti ir nekreipti demesio,ar ne?
nors del noro pasirodyti geriems-visokiu zmoniu yra,t.y.visokiu keistuoliu blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,pirmame plane 500 lt,atrodo,kad tuos vaikus istrauki is spintos pasalpu diena,nusluostai dulkes ir vel atgal pastatai.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 07 05, 16:25)
Ne ,ji paėme todėl kad nesupūtų(tiesiogine ta žodžio prasme)pas savo mamą.Nes ji labai gėrė ir savaitėmis nebūdavo namuose,o ta mergaitė dar maža visai buvo.Apie meilę jokios klabos nėra.Vaikas pamaitintas,aprengtas,vežasi į svečius.Bet pamačius situaciją savom akim man plaukai pasistojo.Vaiko užpakaliukas viena žaizda,o ji brūžina kakutį pakibusį šiurkščiu tol popieriumi.Vaikas suklykė tik šast per užpakalį.Tai mano anyta,kai ji išėjo į lauką tą vaiką nuplovė ir patepėme kremu.Ir čia ne vienas toks atvejis.Tik nesinori širdies sau skaudinti.Tik žinau,kad artėja poklabis su ja apie tai.

Pakalbesit-liksit priesas g.gif Juk tokia "gera" jinai..Argi suaugusi zmogu galima isaukleti? g.gif Tokiu atveju ,man atrodo,geriau maziukei kudikiu namuose..Tegu besikeiciancios moterys,tegu kartais abejingos,bet yra ir saziningu..Be to, issutimu iki zaizdu ,manau,tikrai nebuna...Jei maziuke ir sveika,gal kas ivaikins?kas dabar gali zinoti? g.gif O tai kai paaugs-visa laika sirdi skaudes,kai jaus skirtuma tarp savo vaiko,gal bus net nekenciama...
Atsakyti
bet kaip is tokiu paimsi mergaite? manau jie tikrus jausmus tik prie artimuju parodo, o pries visokias tarnybas gerucius vaidina verysad.gif ir is viso, kaip pasverti kad imanti vaikuti seima tikrai troksta auginti ji kaip savo, o ne tureti atpirkimo ozi savo kompleksams ir pagiezai......
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 07 06, 13:10)
bet kaip is tokiu paimsi mergaite? manau jie tikrus jausmus tik prie artimuju parodo, o pries visokias tarnybas gerucius vaidina  verysad.gif  ir is viso, kaip pasverti kad imanti vaikuti seima tikrai troksta auginti ji kaip savo, o ne tureti atpirkimo ozi savo kompleksams ir pagiezai......

Tai jau taip...Liudna... verysad.gif Tai ir yra saukstas deguto i globeju statine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 07 03, 13:37)
Neturi prasmes sitie zodziai... jie nenusako jausmu gilumo, ir atsakymas nera teisingas... uzduokit si klausima motinoms auginancioms kelis vaikus.
kuria as is savuju gelbeciau jei skestu? -  abi, nesvarbu, kad imanoma tik viena. motinos meile stebuklus padaro, jai nieko nera neimanomo...
Mano senele sako, kad ranka turi penkis pirstus, ji -ranka, pirstai mes. kuri nori nukirsk, skaudes taip pat...

Teisingas pasakymas as pilnia su juo sutinku........

QUOTE(meskule @ 2007 07 04, 08:21)
noriu ir aš prisijungti su tokiom pat abejonėm kaip jūsų.....antram leliukui gimdyt galimybės nebėra...norisi turėt sesę.....pati augau ne su biologiniu tėčiu......ir dar lyg šiol jis man yra Žmogaus idealas.....Jis niekada gyvenime manęs neišskyrė iš kitų....šiemet aš jo paklausiau,kaip jam tai pavyko.....jis neatsakė...apsimetė,kad neišgirdo mano klausimo.....nes nesava manęs nalaiko...ir nelaikė...ir nelaikys....iš kur gaut tiek stiprybės,kad vaikas niekada nepasijustų nėe mūsų?

rolleyes.gif Ech, grazus pavyzdys........
dar manau niekad nesuvoksi meiles tada kai viskas gerai, kai atsitinka nelaime supranti koks tas vaikas tavo ne tavo gimdytas meile jam yra ir ji vienoda. Pati auginu du berniukus ir abu myliu taip pat tik vienas mazesnis jam daugiau nuolaidu, kitas didesnis jam daugiau reikalavimu. mirksiukas.gif Ir niekad nepagalvoju tu o mano o tu ne........ blush2.gif Net neverta tokiu nesamoningu minciu i galva kisti.......... Jei as juos auginu abu jie mano ir neduok Dieve kas paskytu kad jis ne musu.... blink.gif
O mes ir norim mergytes, tik dabar situacija mums sudetingesne, mes uzsienyje, manau jog gautume susnius popieriu pildyt, kad dukruze galetume tureti..... unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 06 liepos 2007 - 15:00
o man iskilo klausimas, ar mociutes taip pat vienodai savo anukelius myli? ta prasme tikrai ir ivaikinta..
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 07 15, 00:33)
o man iskilo klausimas, ar mociutes taip pat vienodai savo anukelius myli? ta prasme tikrai ir ivaikinta..

Mano mama buvo sąžininga ir man sakė- aš labai stengiuosi, tačiau aš myliu vyresnėlį anūką labiau. Vaikai tai labai jaučia. Mano mama pareidavo, tai mažasis sakydavo- Linai, tavo močiutė parėjo. Per širdį, bet geriau negu apsimestinė meilė. Svarbu sąžiningai stengiasi būti žmogiška. O su įvaikintu - nebūtinai mylės mažiau ar daugiau, tai subjektyvu ir asmeninis žmogiškumo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 07 15, 02:33)

Mano mama ir myli ir jei reikia sudraudzia visus vienodai,nera jokiu islygu,kad tu cia mano anukas ,o tu svetimas,na o vyro tevai nei musu tikraji myli,o tuo labiau is vaiku namu paimtuju.Jie is tu zmoniu,kurie i akis sypsosi ,o uz nugaros rankoj gyvate laiko...o katalikai kokie uzkieteje ,kad jus zinotumet doh.gif ...nelabai mus graudina tas ju nusistatymas,paprasciausiai neleidziame laisvai apie savo vaikus jiems pliauksti liezuviais,seniai esame suauge zmones ir nuo ju nepriklausomi,todel pilnai suprantame savo pasirinkimo svarba ir giname savo apsisprendima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 16 liepos 2007 - 20:12