QUOTE(Dar @ 2007 07 05, 09:26)
Jetau baisu, vaikas auga nemylimas, netgi jam nejaučiami švelnūs jausmai. Juk vaikui neužtenka būti tik aprengtam ir pavalgiusiam. Nesuprantu, kam žmonės ima, kam tokiems duoda. O kiek metų ta mergytė įdomu.
Aš kai pasiėmiau savo megytę, naivu sakyti, kad iš karto mylėjau, bet paprasčiausiai jai jaučiau švelnumą, o dabar praėjus metams laiko galiu drąsiai sakyti, kad ją myliu, bet ją myli ir vyras ir sūnus. Ji niekada neišskiriama, globojama ar ne, ji mūsų vaikas ir rūpinuosi ja kiek tik galiu, ir žinot pastebėjau, kad (anksčiau to nebuvo)kai kažkas jai negerai ar serga, ar nesveika, ar darželyje nenori likti, man taip pat blogai, man irgi ,,skauda,,.Aš pradėjau ją jausti savyje, kaip kad jaučiu savo sūnų...

man pacij pradzioj taip buvo,ramindavau save galvodama , susirgs,nu ir ka isgis,juk jei kas ir atsitiks vaikas tai ne mano,praejo kiek laiko ziuriu,kad jaudinuosi daugiau gal net kaip del saviskiu,kaip mano vyras kai sako, "tik pakyla vaikui temperatura, neaisku niekas ,gal jam paprasciausia angina ,o tau vienas pirstas burnoj ,kitas uzpakaly,nezinai vemt ar viduriuot tiek blusti ".
Papildyta:
QUOTE(Smaika @ 2007 07 05, 16:13)
Eikit sau

Argi globodamas uzsidirbsi pliusiuka visuomenes akyse?

Greiciau daugiau priekaistu susilauksi,kam globoji,o svarbiausia,kam gauni uz vaika 500..Visa laika argumentas :as auginu savo ir man nieko nemoka,as dirbu-o man mazai moka..Kaip ir globejai turi atsakyti,kad globotiniams moka 500.Jeigu ir iteviams kai kada drista priekaistauti,patys nezinodami del ko..geriau siuo atveju tur but patyleti ir nekreipti demesio,ar ne?
nors del noro pasirodyti geriems-visokiu zmoniu yra,t.y.visokiu keistuoliu

,pirmame plane 500 lt,atrodo,kad tuos vaikus istrauki is spintos pasalpu diena,nusluostai dulkes ir vel atgal pastatai.