Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

QUOTE(Individualistė @ 2008 06 07, 09:19)
nors kitos rašo atvirkščiai - kad naktį oda turi natūraliai atsinaujinti ir ten gaminti visokiausius dalykus, okremai kaip tik tą funkciją iš odos atima..

pagal Hauschka oda nakti turi nebuti apkrauta kremais, bet galima pabandyti ju ampules, kurios turi buti naudojamos kursais 4 kartus per metus po 28 d. - sake (turincios rauksleliu), kad odos bukle labai pagerejo ir apmazejo rauksleliu
dar butu galima vos tik grizus is darbo nusivalyti makiaza ir karts nuo karto veida pasitepti erzketuogiu aliejum - ir turi priesraukslini poveiki - taip gausis ne visai nakciai ax.gif
Kita vertus -manau, kad ir naktini krema galima butu naudoti diena, tik vasarai jis butu per riebus g.gif
Atsakyti
jau galvojau dėl ampulių.. einu paknisiu internetą apie tas ampules..
O grįžus iš darbo taip ir darau.. ypač kai kolkas viena gyvenu, tai nėr prieš ką mozotis makiažais blink.gif tik aš pasitepu avokadų, makadamijų arba migdolų aliejumi g.gif
Papildyta:
Tai kad nelebai ką randu būtent apie tas ampules, jų Lietuvos galima įsigyt ar tik per e-bay?
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2008 06 11, 15:50)
jau galvojau dėl ampulių.. einu paknisiu internetą apie tas ampules..
O grįžus iš darbo taip ir darau.. ypač kai kolkas viena gyvenu, tai nėr prieš ką mozotis makiažais blink.gif tik aš pasitepu avokadų, makadamijų arba migdolų aliejumi g.gif
Papildyta:
Tai kad nelebai ką randu būtent apie tas ampules, jų Lietuvos galima įsigyt ar tik per e-bay?

Vilniuje yra Sv. Stepono 6 ju pirkti, tik brangoka cia, Hauschkos temoje dabar merginos organizuojasi is cia http://www.natractiv...html?store_ID=2 siuntimasi, labiau apsimoka ax.gif , nes LT vienos ampules kaina apie 7 lt.
Aliejai gerai, bet juos geriau retai naudoti
Atsakyti
Pries kelias dienas teko pabuvoti Bulgarijoje, tai ten tos rozes pas juos kaip ir nacionalinis simbolis - vioskiu kremu, losjonu, muilu su roziu aliejumi pridaryta. Tai nusipirkau lupu balzama, ranku krema, nu ir ka galiu pasakyti - PASAKA!!! thumbup.gif Nezinau nuo ko to priemones tokios fainos, ar nuo tu roziu ar ko, bet tikrai vertos savo kainos. Na, o dabar i tema blush2.gif Taigi, vienoje vietoje uzmaciau ir to jusu isgirto roziu vandens, nusipirkau ir jau viesbutyje isbandziau. Na tiesiog nerelus daiktas, jis man ir kaip tonikas ir pienelis makiazui valyti ir kaip kremas. wub.gif Labai svelniai nuvalo oda, tonizuoja, atgavina ir netgi sudrekina oda. Tikrai nuostabus dalykelis, ypac uz juokinga kaina - vos 10lt kainavo... Nezinau ar cia toks geras ir Lietuvoj ar tik Bulgarijoje, bet kai baigsiu isbandysiu ir Lietuvoje pirkta... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes:)

Zinau kur gauti 100% naturalaus ir kokybisko roziu vandens is prancuzijos.Buteliukai su purkstuvais,patogus.50ml kaina 37Lt.
Poveikis is tiesu jauciamas,bent jau man smile.gif
Dirbu masaziste,naudoju eterinius ir augalinius aliejus,taip pat hidrolatus (geliu vandenius-levandu,roziu,karciavaisio apelsino ziedu) ir perku tik ekstra klases gaminius.Siulau ir Jums;)
Atsakyti
QUOTE(Gugu_tia @ 2008 06 30, 21:55)
Sveikos mergytes:)

Zinau kur gauti 100% naturalaus ir kokybisko roziu vandens is prancuzijos.Buteliukai su purkstuvais,patogus.50ml kaina 37Lt.
Poveikis is tiesu jauciamas,bent jau man smile.gif
Dirbu masaziste,naudoju eterinius ir augalinius aliejus,taip pat hidrolatus (geliu vandenius-levandu,roziu,karciavaisio apelsino ziedu) ir perku tik ekstra klases gaminius.Siulau ir Jums;)

mes ir zinom kur ju gauti -tik siek tiek pigiau lotuliukas.gif - o tai butu Kvapu namuose ax.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif noreciau ir as to roziu vandenuko,kur jo galeciau isigyti klipedoje? rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas, naudoju nuostabu roziu vandenuka Prancuzu gamintoju ,,Corine De Farme'' firma, numan begalo patinka ir kaina labai puiki, apie 17-18 litu. Jis be barabenu, be koncervantu, nu sudetis tikrai puiki ir efektas man patinka. Pabandykit ir Jus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kur perkate tą rožių vandenuką??????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 07 16, 18:46)
Tai kur perkate tą rožių vandenuką??????? bigsmile.gif

Vilniuje yra Kvapu namuose Cirlionio g., taip pat VCUP'e Bioboutique, cia Florame firmos geliu vandenys
Atsakyti
O Kaune? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 07 16, 20:05)

nezinau blush2.gif
Atsakyti