Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

QUOTE(kuuzia @ 2005 01 22, 13:14)
Manau didelio skirtumo nera  biggrin.gif

Tik bandziau isivaizduoti.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2005 01 23, 14:55)
nežinau nežinau,tikrai nesupras .pernai metais mes su sunum jam dabar 16 metu,per V alentino švente nupirkom tortuka,po vakarienes paruošem toki gražu stala uždegem žvakute-širdute padarem kavos ir pakvietem teti,is karto nieko nesake o paskui sako kam ta žvake ,labai akina.man per širdi net perejo o sunus sako čia gi tau tete.nežinau pagal mane negražu taip elgtis.esu užgrudinta gyvenimo ,daug ko nebeimu i galva .,gyvenam kartu jau daug metu taciau tokie jo pasisakymai labai pjauna

nu tada gal jei nesupranta deganciu zvakuciu galima kazka kita pabandyti tik dabar taip greit nesumastau ka,bet pamastyt verta
Atsakyti
Kikkaa kokia tu užsispyrusi ,ta geraja prasme.matau kad greit ranku nenueidi.Esi gero charaktero.aš isižeidžiau oji vistiek sako reikia pabandyt.na gerai sugalosiu ka nors
Atsakyti
Kaip nustebint savo vyrą? 4u.gif O jūs atsiveskit į namus meilužį laugh.gif megalol.gif na tikrai nustebs blink.gif biggrin.gif ...visam gyvenimui liks nustebęs wacko.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute2 @ 2005 01 24, 22:48)
Kaip nustebint savo vyrą? 4u.gif O jūs atsiveskit į namus meilužį laugh.gif  megalol.gif  na tikrai nustebs blink.gif  biggrin.gif ...visam gyvenimui liks nustebęs  wacko.gif  megalol.gif

aš šitaip visada galvojau parašyt iš tikruju kaip nustebs tai net stalčius atsidarys ir liks atsidares yess.gif
Atsakyti
o mes buvom ka tik pradeje kartu gyventi.taip norejos ka nors tokio faino brangiausiam padaryt,nustebint.ir aisku galvoju nustebinsiu kaip maciau per kazkoki filma.gryzo mano mylimasis po darbo,pavakarieniavom ir jau miegamajam pasakiau,kad jo laukia staigmena.uzrisiau akis,paguldziau (o jis taip atsipalaidaves,patenkintas guli ir laukia),uzsidegiau zvake ir pradejau lasint vaska jam ant krutines (visai neplaukuota),(nu taip romantiskai filme atrode ir vyras taip kaifavo).tai gerai,kad mano vyras ramesnio charakterio,nes kitas man atsidekojimui butu melyne po akim padovanojes.jus neisivaizduojat,koks skausmas lasant karstam vaskui doh.gif .daugiau staigmenu per sesis tolesnius gyvenimo metus kaip ir nebeprisiruosiau daryt blush2.gif
Atsakyti
Kaip pradėjome gyventi su vyru bandžiau stebinti jį, o tiksliau jo skrandį. Atsikeliu anksti ryte ir kepu pyragą, kad galėčiau į lovą atnešti kavos ir šilto naminio pyrago tongue.gif Jis parbunda ir sako, o kas čia kvepia? Pyragas? Fe, nemėgstu saldumynų... doh.gif
Gerai, bandau romantiška vakarienę. Gaminu pagal kažkokias įmantrias knygas vištieną su riešutų padažu. Mmmm... O jis pareina, kemša ta vištieną ir sako, kam čia patiekalą gadinti su tais nesamoningais padažais...
Žodžiu kulinariniai stebinimai baigėsi labai greitai. Ir gerai

Bet vienas labai paprastas dalykas buvo veiksmingas visada. Prisegamos kojinės su nėriniais. Patikėkit good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite_Maja: 02 balandžio 2005 - 08:41
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 04 02, 08:36)
Bet vienas labai paprastas dalykas buvo veiksmingas visada. Prisegamos  kojinės su nėriniais. Patikėkit    good.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aga.... maniskiui irgi dar veiksmingas tas dalykas blush2.gif o po to tai jau manau tik meiluzi parsivesti, nes pusryciai i lova, vakarienes, vonios, masaziukai ir pan tai jau savaime suprantamas dalykas... kasdienybe... ir vis is to noro gera buti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
vonia su žiedlapiais ir pan. tai malonumas moterims... ax.gif nesakau, kad nemalonu, bet jus geriau pabandykit pagalvoti kas butu maloniau vyrams.. ir darykit... good.gif
Atsakyti
QUOTE(Kandidatas @ 2005 04 18, 16:45)
vonia su žiedlapiais ir pan. tai malonumas moterims...  ax.gif nesakau, kad nemalonu, bet jus geriau pabandykit pagalvoti kas butu maloniau vyrams.. ir darykit... good.gif

Kaip numanau esi vyrukas, tai gal galėtum pasisakyti kas tiem vyras labiau patinka (suprantu draugų kompanija, alus, panelės, traly valy), o iš moters pusės, kas butų malonu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš tai norėčiau paslaugėlės iš jūsų mergaitės. Noriu saviškiui padovanoti keleta savo nuotraukėlių, kur būčiau nevisai apsirengusi. Tik norėčiau kad tai būtų atlikta profesanaliau ( tada ir vaizdas geresnis būtų). Gal žinote kokią moterį fotografę kuri panašiais dalykais užsiima. (Pas vyrą fotografą nelabai norėčiau eiti)
Atsakyti
QUOTE(Viktė @ 2006 05 03, 10:44)
Na aš tai norėčiau paslaugėlės iš jūsų mergaitės. Noriu saviškiui padovanoti keleta savo nuotraukėlių, kur būčiau nevisai apsirengusi. Tik norėčiau kad tai būtų atlikta profesanaliau  ( tada ir vaizdas geresnis būtų). Gal žinote kokią moterį fotografę kuri panašiais dalykais užsiima. (Pas vyrą fotografą nelabai norėčiau eiti)

paskaityk čia, manau rasi atsakymą į savo klausimą mirksiukas.gif
Atsakyti