Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

O as kaip tik vakar surengiau fotosesija su draugemeis:) Su draugu susirasinejam, sestadieni abieju gimtadienis - jis man sake, kad pastu isisiunte dovanele, o manes paprase nuotrauku - nu, tokiu, ne vaisai kad, bet tokiu...
Taigi, su draugemis visa vakara prakvailiojau, gavosi labai neblogu kadru:))
Dabr liks tik issirnkti, ir pagalvoti - ar tikrai noriu jas nusiusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute2 @ 2005 01 24, 23:47)
Kaip nustebint savo vyrą? 4u.gif O jūs atsiveskit į namus meilužį laugh.gif  megalol.gif  na tikrai nustebs blink.gif  biggrin.gif ...visam gyvenimui liks nustebęs  wacko.gif  megalol.gif

čia tai superinė mintis...
lotuliukas.gif
O dėl kojinių ir nerinių, tai visada suveikia ir pas mus wub.gif pats geriausias siurprizas...

Na iš tokių paprastesnių staigmenų, tai prisimenu kaip saviškiui užsakiau Kalėdų senio laišką prieš užpraeitas Kalėdas. Gavo voką-"geram berniukui tokiam ir tokiam", tai visas kaip slyva vaikščiojo patenkintas. tokio bajerio net iš manęs nesitikėjo...
Atsakyti
na as saviski irgi lepinu kulinariniais sedevrais-mat jis megsta skaniai pavalgyt, o siaip buvo laikas kai pastoviai visom progom dovaneles-smulkmenos buvo, o dabar vos sulaukiu geliu per 3 metu sventes: 02.14- 03.08- ir gimtadieni.... doh.gif o gyvenam susituoke tik 2 m.... schmoll.gif siaip karts nuo karto vonios, masazai..... bet jau iprato, kad skaniai valgyt turi but padaryta, tad sako ka skanaus padarei- o pas mane puodai tusti, nes pinigu maistui nepaliko blush2.gif o pats tai net kavos man i lova nera atneses..... verysad.gif
Atsakyti
Nu mergaitės anekdotų skyrelyje tiek nesijuokiau, kie čia thumbup.gif .Mano vyrui nereikia jokių staigmenų, tik rast mane lovoj nuogą blush2.gif .Bandžiau ir kulinarinius šedevrus ir dar įvairių staigmenėlių, bet kadangi jokios, nei padėkos, nei kažko tokio pat iš jo nesulaukiau, tai nustojau daryt ir aš.Kartais jis mane pribloškia savo pareiškimais kokiais, kai nežinai ar juoktis ar verkti.Va čia tai staigmenos blink.gif
Atsakyti
Vyras stebinamas ne vien valgiais ir kojinių padavimu... lotuliukas.gif Ka jūs čia tauzyjat!
Papildyta:
QUOTE(singarela @ 2006 05 06, 19:03)
Nu mergaitės anekdotų skyrelyje tiek nesijuokiau, kie čia  thumbup.gif .Mano vyrui nereikia jokių staigmenų, tik rast  mane lovoj nuogą  blush2.gif .Bandžiau ir kulinarinius šedevrus ir dar įvairių staigmenėlių, bet kadangi jokios, nei padėkos, nei kažko tokio pat iš jo nesulaukiau, tai nustojau daryt ir aš.Kartais jis mane pribloškia savo pareiškimais kokiais, kai nežinai ar juoktis ar verkti.Va čia tai staigmenos  blink.gif

Va čia jau panašiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darius7 @ 2006 05 08, 22:19)
Vyras stebinamas ne vien valgiais ir kojinių padavimu...  lotuliukas.gif  Ka jūs čia tauzyjat!
Papildyta:

Va čia jau panašiau...  biggrin.gif

Aš ir sakau, tiems vyrams tik vienas galvoj sunglasses2.gif
Atsakyti
As nustojau ji stebinti lotuliukas.gif Aisku, buvo pas mus ir vonia su zvakiu sviesa, ir ledai ant kuno lotuliukas.gif
Noreciau pasigirti, kaip jis mane stebina: kavos i lova nesimas, pusryciai lovoje, prasmatnus pietai (jis puikus kulinaras)-jau manes nestebina, nes tai tapo rutina ir kasdienybe lotuliukas.gif Taciau siandien, kai namuose nebuvo nei salto, nei karsto vandens, o as alpau, kaip kavos norejau-jis sugebejo prilasinti is vonios siaupo puodeli vandens ir isvirti man kavos thumbup.gif Nesvarbu, kad abu nesiprause, nevalge, dantu nevale lotuliukas.gif Va cia tai padare man staigmena thumbup.gif
Atsakyti
istiesu idomu paklausyti ilgamete patirti turinciu moteru..... thumbup.gif saunuoles jus.....
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2006 05 09, 22:23)
Aš ir sakau, tiems vyrams tik vienas galvoj  sunglasses2.gif

Aš ir sakau tos moterys tik vienos nuomonės apie vyrus. Jei nesupratai mano atsakymo tai niekas nekaltas... Aš norėjau pasakyti valgiu nieko perdaug nenustebinsi juk tai kasdienis dalykas, į dieną valgome tris kartus tai ką jau čia bepristebinsi.
Atsakyti
QUOTE(darius7 @ 2006 05 10, 18:31)
Aš ir sakau tos moterys tik vienos nuomonės apie vyrus. Jei nesupratai mano atsakymo tai niekas nekaltas... Aš norėjau pasakyti valgiu nieko perdaug nenustebinsi juk tai kasdienis dalykas, į dieną valgome tris kartus tai ką jau čia bepristebinsi.

Viską aš supratau thumbup.gif . Ir nuomonės aš apie vyrus pačios
geriausios good.gif .Negalvok, kad moterims nerūpi smileysex.gif . Tik moterys tikrai labiau stengiasi paįvairinti intymųjį gyvenimą. Ir viliotinį sušokam, ir vonią įpatingą dviems paruošiam (et, negaliu, gi visų paslapčių aš čia išduot nono.gif ).Bet vyrai tame reikale tai tikrai mažiau, stengiasi. Gerai pasitaisau, o tai vėl įsižeisi doh.gif , norėjau pasakyti mano vyras, nes už kitus tikrai negaliu garantuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pries metus, kai mano vyras sunkiai dirbo, as jam kas diena stengdavausi gamint skirtingus patiekalus ir praktiskai kas antra diena iskepdavau vis skirtingu pyragu ar sausainiu. Jam tai labai patikdavo, bet niekada is manes to nereikalaudavo. Jei tingedavau, tai leisdavo nieko nedaryti rolleyes.gif Taigi ir su maistu galima vyra palepinti ir buti tikrai ivertintai 4u.gif (ir ne visiems vyrams tik smileysex.gif rupi, taip pat vertina ir dziaugiasi kitais dalykais) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darius7 @ 2006 05 10, 18:31)
Aš norėjau pasakyti valgiu nieko perdaug nenustebinsi juk tai kasdienis dalykas, į dieną valgome tris kartus tai ką jau čia bepristebinsi.

Na tokios nuomones gali buti tik vyras turintis gera patirti virtuveje, arba salia labai gera seimininke. Nes jei nebutu nei to nei ano, o skrandis kemsamas tik sumustiniais, makaronais ir kitais greitais patiekalais, tai patikek, kaip gali nustebinti koks kulinarinis sedevriukas lotuliukas.gif
Atsakyti