Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

QUOTE(delfiuke @ 2005 01 12, 16:04)
sveikos paneles,noreciau jusu paklausti kaip jus nustebinat savo vyrus,vaikinus?kas jiems patinka ir panasiai. smile.gif man patinka savaji stebinti,bet as siaip paprastai,tai valgyt pagaminu,tai siaip ka nors padarau uz ji.man malonu kazka daryti kitiem gera,ir pati tada gerai jauciuos,kai zinau,kad kazkam kazka malonaus padariau tongue.gif

Na as tai biski kitoki buda pasirinkau stebinti biggrin.gif nei as gaminu del jo (na nebent retkarciais, kai labai jau noriu pabut su juo zvakiu svesoj ir ramantiska nuotaika pasigaunu) tongue.gif o siaip dazniausiai atnesu jam obuoliuka (jis labai jau juos megsta) arba koki sokoladuka (nes nerealus smalizius yra) na su tokiom smulkmenom dazniausiai sukiojuos ax.gif manau cia daug maloniau nei kasdien vakariene, kaskart vis kazkas naujo, o svarbiausia kad jam tai labai patinka o is manes nereikalauja daug pastangu mirksiukas.gif

QUOTE(Lotose @ 2005 01 12, 17:40)
Ir as kazkada vyra taip stebinau.Ka nors gero jam padarydama pvz.:atnesdavau ledu prie teliko,pusrycius i lova ir t.t.Jis taip dekingai sypsodavos.O po kiek laiko jis pradejo stebetis kodel dar kazko tai nepadariau.Paslaugos eme darytis i privalomus darbus.Pamirses buvo kur virtuve ir kur saukstai.Jei buciau sriuba atnesus su sakute tai taip ir valgytu.Bet nieko,po keliu nekalbadieniu,burbadieniu pradejo vel rasti kas kur padeta thumbup.gif .Taigi prie gero greit priprantama. doh.gif

Vat todel as taip ir nedarau rolleyes.gif na gal ne tik todel, yra ir tinginuko biski manyje blush2.gif bet pagrinde, tai nesinori ji islepint, tai visad mokinu, kad darbus turime darytis kartu biggrin.gif

QUOTE(bru @ 2005 01 12, 17:50)
O as saviski ir po tiek metu dar megstu stebinti tongue.gif
Tai valgyt nebedarau,tai kojiniu nebepaduodu blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia sauniausias stebinimo budas, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2005 01 12, 17:50)

Va cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gimtadienio proga padariau erotine fotosesija ir po to pati sumaketavau ir padariau kalendoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapetr @ 2008 10 15, 22:49)
gimtadienio proga padariau erotine fotosesija ir po to pati sumaketavau ir padariau kalendoriu  smile.gif

labai faina ideja wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
bet zinant mano MB pirmas klausimas butu kas fotografavo doh.gif
pavyduoliukas jis doh.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapetr @ 2008 10 15, 22:49)
gimtadienio proga padariau erotine fotosesija ir po to pati sumaketavau ir padariau kalendoriu  smile.gif

Aš tai žmonos gimtadienio proga nusipirkau žūklės įrankių už tūkstantį litų. Ir pasakiau, kad visas žuvis, kurias pagausiu parnešiu ir atiduosiu jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 spalio 2008 - 17:55
QUOTE(Medinis @ 2008 10 16, 19:46)
Aš tai žmonos gimtadienio proga nusipirkau žūklės įrankių už tūkstantį litų. Ir pasakiau, kad visas žuvis, kurias pagausiu parnešiu ir atiduosiu jai.

MB manau ir taip galetu bet geriau likciau be dovanos as ...
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2008 10 16, 19:05)
MB manau ir taip galetu bet geriau likciau be dovanos as ...

Aš plikų bobų, beje daug gražesnių galiu Playboy'juje arba internete pasižiūrėti. Iš gražiausių net kalendorių galiu pasidaryti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 16, 20:07)
Aš plikų bobų, beje daug gražesnių galiu Playboy'juje arba internete pasižiūrėti. Iš gražiausių net kalendorių galiu pasidaryti...

As tai apie zuvy kalbejau...labai jos nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 16, 18:46)

Na ir dovanėlė...parneštų man žuvies...su ta pačia gautų per ausį, nemėgstu net žiūrėti į žuvį, tokią dovaną galėtų š..knon susikišt biggrin.gif
Geriau jau tą tūkstantį į rankas duotų, bent jau vakarą gerai praleistume.
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2008 10 16, 19:12)
As tai apie zuvy kalbejau...labai jos nemegstu schmoll.gif

Tuomet jums blogiau. Aš gražias moteris mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 16, 20:14)
Tuomet jums blogiau. Aš gražias moteris mėgstu.

Visi megsta grazias moteris.
Tai gal vyrui gimtadienio proga parvest grazia motery reiktu...manau tikrai nustebtu. lotuliukas.gif
Atsakyti