Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 05 28, 23:00)
MAN TAI KEISTA, KAD IS MUSU 15 LAIKIUSIU TIK 5 ISLAIKE...  g.gif ISVADA TINGI PASIMOKYTI, JEIGU IS TRECIO KARTO NEILAIKO smile.gif

Aš,tai gerai pasimokiau ,tik užsiregistravus kelis kartus atidžiai perskaičiau pasibraukdama,kas dar kliūna.O kaip išlaikė kiti nžn,nes antra išėjau.O kaip aš bijojau atsimenu,sakiau argi įmanoma mokėt tiek daug taisyklių biggrin.gif
Iš techninės dalies pakliuvo labai lengvi klausimai:
Kas kiek laiko daroma lengvųjų automobilų techninė apžiūra,ir ką daryt,kai stabdant mašina pradėjo slysti.
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 05 28, 22:52)
as vis besimokydama pasimaudavau ant klausimu sankryzose su pagrindiniu keliu ir sviesaforu hihihi.gif man pagrindinis tai pagrindinis, o sviesaforas ji gi nunulina, plius del lankscios vilkties buvo neaiskumu autostradoj. ale logiskai ismasciau ir su intruktorium dar pasikonsultavau

Mane neatidumas irgi labai kamavo doh.gif ,bet tėtė per egzą liepė neskubėt,tai aš taip padariau,gana greit visus išsprendžiau ir paskui peržiūrėjau ar tikrai pažymėjau,tai ko prašo klausimas ir kad tą ką norėjau pažymėt. rolleyes.gif

QUOTE(Dasha @ 2007 05 28, 23:02)
hihihi.gif saunuole
ale jei teveliu pinigu negaila, ir jam dzin kiek kartu eit tai irnesakyk.gif

4u.gif Ačiū mirksiukas.gif Aš jau laukiau egzamino ir viena panelė šone sėdėjo,tai ji antrą kartą ėjo laikyt,nes padarė 7 klaidas.Tai aš per egzą sprendžiu ir galvoju,na va tas dar neiašku,gal šitas dar,o gal dar kurių nors net nžn ,kad blogai gali būti ,tai sakau ir man bus viena klaida per daug,tai net užsimerkiau,kai paspaudziau mygtuką klausiantį ar tikrai noriu baigti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 22:09)
Aš,tai gerai pasimokiau ,tik užsiregistravus kelis kartus atidžiai perskaičiau pasibraukdama,kas dar kliūna.O kaip išlaikė kiti nžn,nes antra išėjau.O kaip aš bijojau atsimenu,sakiau argi įmanoma mokėt tiek daug taisyklių  biggrin.gif
Iš techninės dalies pakliuvo labai lengvi klausimai:
Kas kiek laiko daroma lengvųjų automobilų techninė apžiūra,ir ką daryt,kai stabdant mašina pradėjo slysti.
Papildyta:

Mane neatidumas irgi labai kamavo  doh.gif ,bet tėtė per egzą liepė neskubėt,tai aš taip padariau,gana greit visus išsprendžiau ir paskui peržiūrėjau ar tikrai pažymėjau,tai ko prašo klausimas ir kad tą ką norėjau pažymėt. rolleyes.gif
4u.gif Ačiū  mirksiukas.gif Aš jau laukiau egzamino ir viena panelė šone sėdėjo,tai ji antrą kartą ėjo laikyt,nes padarė 7 klaidas.Tai aš per egzą sprendžiu ir galvoju,na va tas dar neiašku,gal šitas dar,o gal dar kurių nors net nžn ,kad blogai gali būti ,tai sakau ir man bus viena klaida per daug,tai net užsimerkiau,kai paspaudziau mygtuką klausiantį ar tikrai noriu baigti  lotuliukas.gif

oj zinok as irgi perziurejau neaiskius ir ziuriu nu blin 7 gavos blink.gif nu sakes, manau, ale ka jau primastysi, kaip bus taip ir spaudziu... ziuriu raso 29% - zinok jauciu perbalau permelynavau... ne nemaciau to uzraso "sveikinam islaikius egzamina" paskui tik ziuriu kad zaliai raso, manau jei but blogai raudonai rasytu hihihi.gif pasiziuriu, kad ne 29% o 29 atsakymai geri... tai taaaaip gera paliko karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 28, 23:12)
oj zinok as irgi perziurejau neaiskius ir ziuriu nu blin 7 gavos  blink.gif  nu sakes, manau, ale ka jau primastysi, kaip bus taip ir spaudziu... ziuriu raso 29% - zinok jauciu perbalau permelynavau... ne nemaciau to uzraso "sveikinam islaikius egzamina" paskui tik ziuriu kad zaliai raso, manau jei but blogai raudonai rasytu hihihi.gif pasiziuriu, kad ne 29% o 29 atsakymai geri... tai taaaaip gera paliko karsta.gif

Rimtai rašė,kad sveikinam išlaikius egzaminą??? doh.gif Nemačiau tik pamačiau,kad žaliai užrašyta 30 iš 30 ir šone 100%. lotuliukas.gif
Šaunuolė ir tu 4u.gif .Aš eidama laikyt galvojau,kad tik išlaikyt,o apie gerus rezultatus net nemasčiau,nes ištikrųjų,taigi jie ne esmė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 28, 22:16)
Rimtai rašė,kad sveikinam išlaikius egzaminą???  doh.gif Nemačiau tik pamačiau,kad žaliai užrašyta 30 iš 30 ir šone 100%. lotuliukas.gif
Šaunuolė ir tu  4u.gif .Aš eidama laikyt galvojau,kad tik išlaikyt,o apie gerus rezultatus net nemasčiau,nes ištikrųjų,taigi jie ne esmė. mirksiukas.gif

jo jo kazkaip ten sveikinam islaikius egzamina, paskui procentai ir kiek ten teisingu. as namie kiek momkiaus, tai jauciu, kad moku gerai, bet nuejus , vistiek itampa savo dare, plius nu ka gali zinot , a vdrugg koks durnas suktas klausimas. be to kiek girdejau klausimai skirias biski nuo mokyklos testu.. tai ivertinau tai ir leidau sau blaiviu protu 4ias klaidas padaryt (nors aisku norejau ju nepadaryt hihihi.gif) ale vistiek viena islindo, ir zinau, kad durna toka.. ale dzin irnesakyk.gif reik pamirst ta dalyka jau smoke.gif svarbu nebijot, zinot ka reikia, ko nezinai - ishsiaiskint ir tiek.
Atsakyti
aj nu ta teorija man kaip isganymas pries praktika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 28 gegužės 2007 - 22:28
QUOTE(Mayami @ 2007 05 28, 22:27)
aj nu ta teorija man kaip isganymas pries praktika biggrin.gif

mjooooooo biggrin.gif
kada panos einat praktika laikyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 27, 23:15)
man reik papildomu, o mano istruktorius neturi laiko  schmoll.gif gal zinot kur galeciau kreiptis dle papildomu? verysad.gif butu gerai su polo pavaziuot, o tai as su juo nesusidraugauju...

sveikinu d-oncek 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif pagaliau thumbup.gif

Aciu.Ateis svente ir i tavo kiema-pamatysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atejo svente tikrai i mano kiema thumbup.gif
siandien vaziavau drauges lydet i regitra, nuvaziavus pasiklausiau ar turi vietu dar - turejo!!! biggrin.gif ir islaikiau yahoo.gif
egzaminatorius koks piciurna blink.gif doh.gif bet islaikiau islaikiau bigsmile.gif su keletu klaidu gatveje, bet idealiai aiksteleje!!!
Ale tas poliukas man pradejo patikt lotuliukas.gif

Sekmes visoms laikancioms 4u.gif dabar ir pati isitikinau , kad svarbiausia susikaupt,nesinervuot, nebijot ir vaziuoti kaip moki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 29 gegužės 2007 - 13:01
Sveikinu Mayami thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladislava: 29 gegužės 2007 - 13:12
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 13:00)
Atejo svente tikrai i mano kiema thumbup.gif 
siandien vaziavau drauges lydet i regitra, nuvaziavus pasiklausiau ar turi vietu dar - turejo!!! biggrin.gif ir islaikiau yahoo.gif
egzaminatorius koks piciurna blink.gif  doh.gif bet islaikiau islaikiau bigsmile.gif su keletu klaidu gatveje, bet idealiai aiksteleje!!!
Ale tas poliukas man pradejo patikt lotuliukas.gif

Sekmes visoms laikancioms 4u.gif dabar ir pati isitikinau , kad svarbiausia susikaupt,nesinervuot, nebijot ir vaziuoti kaip moki 4u.gif

nu saaakes bigsmile.gif nu saunuole, ir turbut net pastresuot kaip reikalas nespejai hihihi.gif sveikinu labai 4u.gif kokios klaidos gatvej buvo?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 29, 15:16)
nu saaakes  bigsmile.gif  nu saunuole, ir turbut net pastresuot kaip reikalas nespejai hihihi.gif sveikinu labai  4u.gif  kokios klaidos gatvej buvo?

aha stresuot nespejau, issimiegojau lotuliukas.gif gatvej atrodo viskas normaliai, bet tas kaip uzreks " nu vaziuok, ko lauki" doh.gif o gatvej tai aceit nepraleidau masinos, jis mane sustabde, nors vaziavau letai ir buciau tikrai stabdzius, bet cia aisku nepasiteisinimas... blush2.gif ir sako " nu jau jei taip elgiesi, tai reiks man tave prasyti islipti..." kaip susinervinau, viskas galvoju, baigta doh.gif ir stoviu soke, tas kai uzreke " tai ko stovi vidury sankryzos" doh.gif doh.gif tai va cia didziausia klaida, turbut kritine buvo... ir paskui jis dar pasizymejo, kad begiu nemetau, nu cia jis reke 2kartus , kad 4imesciau, bet dar nereikejo lotuliukas.gif ir dar nesilaikiau eismo juostos biggrin.gif kai grizau i regitra, isdeste, kad labai silpnai dar vaziuoju, visas tas klaidas isdeste, issityciojo visaip zodziu lotuliukas.gif paklause kelinta karta laikau, pasakiau, kad antra, nu tai sako pasirasysiu lotuliukas.gif o drebejau islipus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 29 gegužės 2007 - 13:53
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 14:51)
aha stresuot nespejau, issimiegojau gatvej atrodo viskas normaliai, bet tas kaip uzreks " nu vaziuok, ko lauki" doh.gif o gatvej tai  aceit nepraleidau masinos, jis mane sustabde, nors vaziavau letai ir buciau tikrai stabdzius, bet cia aisku nepasiteisinimas...ir sako " nu jau jei taip elgiesi, tai reiks man tave prasyti islipti..." kaip susinervinau, viskas galvoju, baigta doh.gif ir stoviu soke, tas kai uzreke " tai ko stovi vidury sankryzos"  tai va cia didziausia klaida, turbut kritine buvo... ir paskui jis dar pasizymejo, kad begiu nemetau, nu cia jis reke 2kartus , kad 4imesciau, bet dar nereikejo lotuliukas.gif ir dar nesilaikiau eismo juostos biggrin.gif kai grizau i regitra, isdeste, kad labai silpnai dar vaziuoju, visas tas klaidas isdeste, issityciojo visaip zodziu lotuliukas.gif paklause kelinta karta laikau, pasakiau, kad antra, nu tai sako pasirasysiu lotuliukas.gif o drebejau islipus... 

Pirmiausia,tai noriu pasveikinti ir palinkėti kelyje sėkmės 4u.gif
Ant manęs nerėkė,bet,kai pravažiavau degant geltonam šviesoforo signalui,tai jis man sako,čia kritinė klaida,tada,tai norėjau paklaust,ar jau važiuot atgal į regitrą verysad.gif doh.gif Man pasakė,kad mašiną valdau gerai,o per sankryžas važiuot nemoku doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif g.gif Nes turbūt,dėl to geltono šviesoforo,nors,kai važiavau dar degė žalias,tikliau mirksėjo,bet gi,kai jau užsidegė geltonas aš jau sankryžoj buvau,negalėjau sustot,tai aš jam ir taip pasakiau,tai sakė aj nu.... biggrin.gif ir pažymėjo 3 NK.Ir dar kartą sukiau į pagrindinį kelią,tai instruktoriu irgi pamanė,kad turbūt nemačiau mašinos,nors aš ją mačiau,todėl ir pradėjau lėtai judėt,nes jau nebetoli buvo,tai sako,nu ,kai atsitrenks į šoną,tai bus linksma unsure.gif Jis man aiškina mašinoj,jau grįžus klaidas,o aš sėdžiu ir jau galvoju,kaip ir paverkt norėčiau,ogi žiūriu jis X kur ant išlaikytas egzaminas,ir žiūriu rašo,egzaminas išlaikytas rolleyes.gif
Atsakyti