QUOTE(mercedes @ 2007 05 29, 16:58)
Sveikinu

O kaip tas reksnys egzaminuotojas atrodo?As ketvirtadieniui uzsiregistravus,bet po tavo posto sirdis i kulnis nusirito. Jeigu ant manes bandys rekti,islipsiu viduri gatves ir eisiu namo
as tikrai neprisimenu kaip jis atrodo, net neziurejau i ji

kai jis kalbejo telefonu tai supratau , kad jis Kestutis lyg

toks pagyvenes atrodo... zinok as irgi paniskai bijau tos emocines reakcijos, galvojau jei reks tai pabegsiu is ten

bet kazkaip, nors drebejau visa, po tu "ispuoliu", bet buvau susikaupus, susikoncenntravus i vairavima... tai kazkaip istveriau

Tik pasitikek savimi, dar karta sakau, nes pirma karta neislaikiau per svao baime, nesusikaupima... o va antra karta vaziavau taip kaip moku, atidziai, susikaupus...
o siaip nera tie egzaminuotojai pabaisos, jei vaziuosi gerai , tai ir rekt neturetu

va bent pas mus Kaune, tai jau zinau, kad bent trys faini egzaminuotojai tai tikrai yra

vienas maniskis ir kiti du drauge egzaminave
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 29, 17:02)
Dabar teliko tik teisių sulaukt.O šiaip jautiesi drąsiai už vairo?
Ir ką pasakysiu,tai egzaminas ištikro neatspindi realios vairavimo kokybės,nes ta baimė,verčia elgtis kvailai.Aš ,tai vis skubėjau viską darydama,lyg kažkas vijo mane. Svarbiausia išlaikėm

O jau važiuot įgusim eigoje
aha lauksiu teisiu

o jau tevai kaip nustebo , kad islaikiau, nes net nezinojo kur vaziuoju
uz vairo jauciuosi gerai, patogiai,man gatve kaip sakiau - malonumas, o va aikstele tai buvo galvos skausmas... bet pavyko

aj kuo daugiau vaziuoju tuo daugiau visko ismokstu

visom linkiu nepasiduot ir vaziuot vaziuot, klaust kas neaisku ir viskas bus gerai
taip man ir neprireike papildomu vaziavimu

bet uztad daug vazinejau su teciu, o tai irgi labai daug duoda