Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Aciu Aukseja 4u.gif
na tas reksnys, tai uzsirase ant kazkokio paprasto popiergalio mano klaidas, o jau regitroj, tai nei ka zymejo nieko, tik pasake , kur nueit susimoket uz teises ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 13:00)
Atejo svente tikrai i mano kiema thumbup.gif 
siandien vaziavau drauges lydet i regitra, nuvaziavus pasiklausiau ar turi vietu dar - turejo!!! biggrin.gif ir islaikiau yahoo.gif
egzaminatorius koks piciurna blink.gif  doh.gif bet islaikiau islaikiau bigsmile.gif su keletu klaidu gatveje, bet idealiai aiksteleje!!!
Ale tas poliukas man pradejo patikt lotuliukas.gif

Sekmes visoms laikancioms 4u.gif dabar ir pati isitikinau , kad svarbiausia susikaupt,nesinervuot, nebijot ir vaziuoti kaip moki 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 14:51)
aha stresuot nespejau, issimiegojau lotuliukas.gif gatvej atrodo viskas normaliai, bet tas kaip uzreks " nu vaziuok, ko lauki" doh.gif o gatvej tai  aceit nepraleidau masinos, jis mane sustabde, nors vaziavau letai ir buciau tikrai stabdzius, bet cia aisku nepasiteisinimas... blush2.gif ir sako " nu jau jei taip elgiesi, tai reiks man tave prasyti islipti..." kaip susinervinau, viskas galvoju, baigta doh.gif ir stoviu soke, tas kai uzreke " tai ko stovi vidury sankryzos" doh.gif  doh.gif

Sveikinu 4u.gif O kaip tas reksnys egzaminuotojas atrodo?As ketvirtadieniui uzsiregistravus,bet po tavo posto sirdis i kulnis nusirito blush2.gif Jeigu ant manes bandys rekti,islipsiu viduri gatves ir eisiu namo aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 15:39)
Aciu Aukseja 4u.gif
na tas reksnys, tai uzsirase ant kazkokio paprasto popiergalio mano klaidas, o jau regitroj, tai nei ka zymejo nieko, tik pasake , kur nueit susimoket uz teises ir pan lotuliukas.gif

Dabar teliko tik teisių sulaukt.O šiaip jautiesi drąsiai už vairo?
Ir ką pasakysiu,tai egzaminas ištikro neatspindi realios vairavimo kokybės,nes ta baimė,verčia elgtis kvailai.Aš ,tai vis skubėjau viską darydama,lyg kažkas vijo mane. unsure.gif Svarbiausia išlaikėm mirksiukas.gif O jau važiuot įgusim eigoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 29, 16:58)
Sveikinu  4u.gif O kaip tas reksnys egzaminuotojas atrodo?As ketvirtadieniui uzsiregistravus,bet po tavo posto sirdis i kulnis nusirito. Jeigu ant manes bandys rekti,islipsiu viduri gatves ir eisiu namo 

as tikrai neprisimenu kaip jis atrodo, net neziurejau i ji lotuliukas.gif kai jis kalbejo telefonu tai supratau , kad jis Kestutis lyg biggrin.gif toks pagyvenes atrodo... zinok as irgi paniskai bijau tos emocines reakcijos, galvojau jei reks tai pabegsiu is ten biggrin.gif bet kazkaip, nors drebejau visa, po tu "ispuoliu", bet buvau susikaupus, susikoncenntravus i vairavima... tai kazkaip istveriau mirksiukas.gif Tik pasitikek savimi, dar karta sakau, nes pirma karta neislaikiau per svao baime, nesusikaupima... o va antra karta vaziavau taip kaip moku, atidziai, susikaupus... ax.gif
o siaip nera tie egzaminuotojai pabaisos, jei vaziuosi gerai , tai ir rekt neturetu biggrin.gif va bent pas mus Kaune, tai jau zinau, kad bent trys faini egzaminuotojai tai tikrai yra thumbup.gif vienas maniskis ir kiti du drauge egzaminave thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 29, 17:02)
Dabar teliko tik teisių sulaukt.O šiaip jautiesi drąsiai už vairo?
Ir ką pasakysiu,tai egzaminas ištikro neatspindi realios vairavimo kokybės,nes ta baimė,verčia elgtis kvailai.Aš ,tai vis skubėjau viską darydama,lyg kažkas vijo mane.  Svarbiausia išlaikėm  mirksiukas.gif O jau važiuot įgusim eigoje 

aha lauksiu teisiu bigsmile.gif o jau tevai kaip nustebo , kad islaikiau, nes net nezinojo kur vaziuoju lotuliukas.gif
uz vairo jauciuosi gerai, patogiai,man gatve kaip sakiau - malonumas, o va aikstele tai buvo galvos skausmas... bet pavyko thumbup.gif aj kuo daugiau vaziuoju tuo daugiau visko ismokstu ax.gif visom linkiu nepasiduot ir vaziuot vaziuot, klaust kas neaisku ir viskas bus gerai thumbup.gif
taip man ir neprireike papildomu vaziavimu biggrin.gif bet uztad daug vazinejau su teciu, o tai irgi labai daug duoda good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 29 gegužės 2007 - 15:14
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 16:07)
Tik pasitikek savimi, dar karta sakau, nes pirma karta neislaikiau per svao baime, nesusikaupima... o va antra karta vaziavau taip kaip moku, atidziai, susikaupus... ax.gif

Nebezinau,viena diena pasitikiu,kita diena noriu egzamina atsaukti lotuliukas.gif Kelis kartus su drauges vyru aiksteleje pavazinejau,tai sake kad gerai vairuoju.Ryt dar su instruktorium po miesta pavazinesiu ir beliks tik gerai issimiegoti.Taip norisi teisiu,masiniukas po langu liudnas stovi....
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 29, 17:15)
Nebezinau,viena diena pasitikiu,kita diena noriu egzamina atsaukti  lotuliukas.gif Kelis kartus su drauges vyru aiksteleje pavazinejau,tai sake kad gerai vairuoju.Ryt dar su instruktorium po miesta pavazinesiu ir beliks tik gerai issimiegoti.Taip norisi teisiu,masiniukas po langu liudnas stovi....

man tas pats buvo lotuliukas.gif kai atejo egzamino diena atsaukiau, bet paskui jau pati tykojau, kol kas nors atsauks , kad kuo greiciau viska uzbaigti... man ir dabar buna , nesiseka, lygioj vietoj 2kartus uzgestu lotuliukas.gif igudziai ateina su laiku wink.gif paskutiniai 2 mano vaziavimai su instruktorium buvo tragiski, tik su teciu atgavau pasitikejima bigsmile.gif zodziu pasistenk ir viskas bus ok mirksiukas.gif tuo labiau kai tokia "motyvacija" po langais stovi... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu visas ishlaikiusias teorija regitroj ar praktika 4u.gif as penktadieni pedinsiu teorija regitroj laikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 16:21)
man tas pats buvo  lotuliukas.gif kai atejo egzamino diena atsaukiau, bet paskui jau pati tykojau, kol kas nors atsauks , kad kuo greiciau viska uzbaigti... man ir dabar buna , nesiseka, lygioj vietoj 2kartus uzgestu  lotuliukas.gif igudziai ateina su laiku  wink.gif paskutiniai 2 mano vaziavimai su instruktorium buvo tragiski, tik su teciu atgavau pasitikejima bigsmile.gif zodziu pasistenk ir viskas bus ok mirksiukas.gif tuo labiau kai tokia "motyvacija" po langais stovi...  lotuliukas.gif

Aš ėmiau 1 papildomą važiavimą,nes nerimavau dėl aikštelės,o mieste,tai jau gerai jaučiausi bigsmile.gif O ,kaip gera buvo išgirst,kai instruktorius pasakė,kad viskas liuks ir nėra ko daugiau laukt,kad eičiau laikyt. bigsmile.gif O su tėtė,tai schmoll.gif nemėgau važinėt,todėl,kad kokius 3 kartus po 30 min važiavom .Aš irgi užgisau per egzą,nes ta Astra,tai gazą mėgsta.Gerai,kad ant estakados neužgisau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 29, 16:39)
  as penktadieni pedinsiu teorija regitroj laikyt  ax.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
o manes sikart Poliukas nepavede lotuliukas.gif thumbup.gif liuks masinyte pasirodo lotuliukas.gif nei kart nei uzgesau, nei trukinejau thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit ir galite pasiūlyti į až vairavimo bilietus CD formate?? Norėčiau pradėti mokytis vairuoti, o jūs visos jau išsilaikėte egzaminus ax.gif
Atsakyti