Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Kuo toliau tuo labiau data perkeliu doh.gif , kaip biaju to trecio karto, man kazkaip vis ner pasitikejimo, stresa varo labiau . Tai ka ndaug liko iki egzamino reikia pasiruosti ir moraliskai ir fiziskai. Jei islaikysiu prisigersiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o jei rimtai tai samia skyrelije sauksiu, oi vien pagalvoju-atrodo kad milijona laimeciau(jei islaikysiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 29, 20:14)
gal kas turit ir galite pasiūlyti į až vairavimo bilietus CD formate?? Norėčiau pradėti mokytis vairuoti, o jūs visos jau išsilaikėte egzaminus  ax.gif

na as turiu tik senus bilietus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 29, 18:32)
o manes sikart Poliukas nepavede lotuliukas.gif  thumbup.gif liuks masinyte pasirodo lotuliukas.gif nei kart nei uzgesau, nei trukinejau thumbup.gif

O su kokia mokinaisi?
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 29, 22:03)
O su kokia mokinaisi?

su audi 80 biggrin.gif
Atsakyti
ojej ojej kaip pavydziu islaikusioms, nu negrazu, bet tikrai...
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 27, 23:57)
Geriau nenorek tokios treniruotes lotuliukas.gif Sumoki 83lt ir treniruojiesi tiek kartu,kol viskas buna idealiai 4u.gif Aiksteles variau kaip profe ax.gif Beje is tu kartu papuldavo tik 45 ir soninis.Ir ne karto 90l parkavimas. g.gif

mae jau tos teises baigia nukamuoti verysad.gif pasiemioau papildomus keturis vaziavimus,ir ejau laikyti,tai po dvieju kartu malonaus praktikavimosi regitroje,pasiemiau dar papildomu,bet jau taip norisi greiciau ta kosmara pabaigti,net nora baigiu prarasti vairuoti rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Mėlynakės-mama,2007 05 29, 19:35]
Kuo toliau tuo labiau data perkeliu doh.gif , kaip biaju to trecio karto, man kazkaip vis ner pasitikejimo, stresa varo labiau . Tai ka ndaug liko iki egzamino reikia pasiruosti ir moraliskai ir fiziskai. Jei islaikysiu prisigersiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o jei rimtai tai samia skyrelije sauksiu, oi vien pagalvoju-atrodo kad milijona laimeciau(jei islaikysiu lotuliukas.gif )
[/quote

man nzn ka reiks daryt,kai trecia karta eisiu,tokia jauciuos beviltiska po tu dvieju...
Atsakyti
merginos nepraraskit vilties 4u.gif ne tokie islaiko, o jus dabar rankas nuleidziat - susiimkit i rankas ir bandykit drasiai vel. o kas belieka? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 05 29, 19:35)
Kuo toliau tuo labiau data perkeliu  doh.gif , kaip biaju to trecio karto, man kazkaip vis ner pasitikejimo, stresa varo labiau . Tai ka ndaug liko iki egzamino reikia pasiruosti ir moraliskai ir fiziskai. Jei islaikysiu prisigersiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o jei rimtai tai samia skyrelije sauksiu, oi vien pagalvoju-atrodo kad milijona laimeciau(jei islaikysiu lotuliukas.gif )

Zinok, jei data perkelsi, tai veliau tikrai ne maziau bijosi. As kai du kartus neislaikiau, tai galvojau, kad trecia nebijosiu, nes kaip ir viska zinau, kaip kas vyksta, o va reikejo laikyti, tai koja ant estakados taip drebejo, kad nezinojau, ka daryti. Ir butinai pasivazinek su kuo nors is seimos, nes as tik po antro karto neislaikyto sedau su vyru vairuoti ir pasimokinau tiek, kad islaikiau. SEKMES
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 05 30, 09:18)
Ir butinai pasivazinek su kuo nors is seimos, nes as tik po antro karto neislaikyto sedau su vyru vairuoti ir pasimokinau tiek, kad islaikiau. SEKMES

drinks_cheers.gif As aiksteleje viena pora valandu pasivazinejau,tai parkavimasis tapo daug paprastesnis.Instruktorius moke,bet paciai galvoti neleido.Siandien paskutinis pravaziavimas ir ryt savo "tobulu " vairavimu eisiu kraupinti regitrininku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2007 05 30, 09:18)
Zinok, jei data perkelsi, tai veliau tikrai ne maziau bijosi. As kai du kartus neislaikiau, tai galvojau, kad trecia nebijosiu, nes kaip ir viska zinau, kaip kas vyksta, o va reikejo laikyti, tai koja ant estakados taip drebejo, kad nezinojau, ka daryti. Ir butinai pasivazinek su kuo nors is seimos, nes as tik po antro karto neislaikyto sedau su vyru vairuoti ir pasimokinau tiek, kad islaikiau. SEKMES

tai kad as su vyru 2 menesius mokinuosi vazineti, stengiuosi i savaite nors 2 kartus prie vairo prisesti.
Paprasciausiai po tu nestumu, gimdymu pasidariau labiau isiblaskiusi, tai zenklu nematau, tai sviesaforo doh.gif , darydama viena manevra jam tik koncentruojuosi, todel ir neislaikau blush2.gif
Atsakyti
na aš nukeldinėju savo teisių išlaikymą jau 3 meteliai, su taisyklėmis tai viskas čiki, bet bijau važiavimo. Taisykles tai išlaikyti kaip suprantu nėra sunku. O štai važiavimas.
O buvo taip: mokino mane vyras važiuoti žvirkeliu- duobių daug. Tai vat-priekyje važiuoja mašina iš šono kita. Aš paskui tą mašiną jau įsidrasinusi juk jau gerą mėnesiuką mokinuosi, taigi... o ta bac ir staigiai ant stabdžių... aš iš inercijos vietoi stabdžių gazą paspaudžiau ir kaip senuose geruose filmuose paleidau vairą ir užsidengiau akis lotuliukas.gif . Dėkui Dievui kad mokinausi su savo vyru tas kažkaip (o kaip nemačiau) griebęs vairą išlaviravo. Net neįsivaizduoju kaip tada dar gerus 200m važiavau kol vis tik paprašiau, kad jis persėstų prie vairo. Nuo to laiko praėjo jau virš 3 metelių ir aš tik praeitais metais išdrysau vėl sėsti prie vairo. Na dar nepatekau į tokią pat situaciją ir tikiuosi nepatekti. Taisykles jau gerokai primiršau, bet tai niekis galima juk ir iš naujo pasimokinti. drinks_cheers.gif
Linkiu niekam nepatekti į tokią situaciją.
Papildyta:
O kad po gimdymų suprastėja atmintis ir pasidarai išsiblaškiusi tai normalu, aš tik dabar vėl pradedu įeiti į vėžias.
Atsakyti
Reik nusipirkti vitaminu sau kokiu, kur padeda susikauti ax.gif
zodziu gal kas zinote Kaune gera instruktoriu, jei galite duokit jo mob. tel ax.gif
Jei neislaikysiu sakiau trecia karta eisiu pora pamokeliu pas instruktoriu ax.gif
Klepesova svarbu kad atsirado noras vel vairuoti ir nebijei sesti prie vairo mirksiukas.gif . Man egzamino metu buvo panasi situacija. As rykiavausi nepamatydama kad netoli yra pereja su sviesaforu, tad greit sviesaforas uzsidege-raudona ir vos neisireziau i kita masina, stabdem jau kartu su egzaminatoriu doh.gif blush2.gif
Atsakyti