Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 12, 09:00)
Manau su tėvais supažindinti reikia, tačiau visa gimine, kam? Pristatyti močiutėms, seneliams, dėdėms ir tetoms? Net nežinau. Ar tikrai to reikia. Manau artimiausi žmonės yra tėvai. Na, bent jau man jie labai artimi ir aš nieko nuo jų neslepiu. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Mano gimines mano sugyventinio dar nera mate (na isimtis viena tetule, kuri tokia cekauna, kad atsigrudo net neyspejus), nors gyvename kartu jau virs 6m ir turime dukryte. As pati jau koks 10m nesu maciusi kaikuriu gimines nariu. Visi dejo viltis y mano tevuko jubilieju, bet as ir ten nepasirodziau lotuliukas.gif Na nemegstu gimines... ax.gif

QUOTE(*dew* @ 2009 07 13, 15:21)
manau tada, kai jau busit nusprende tuoktis, nbes jei issiskirsit, gali gimines sakyt va keicia "bernus" kaip kojines(juk visokiu zmoniu buna)

Lai kalba. Zmones juk visada suranda prie ko butu galima prisikabinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tėvų, ypač mamos nuomone, supažindinti specialiai reikia tada, kai tikrai rimtai planuojama ateitis. Pasak jos, jai tikrai nėra noro su visais supi**** pažindintis.

O kai pradedama per anksti lįsti į svetimą šeimą, kažkas neisgauna, va tada būna bėdų: prasideda lyginimas ir spaudimas.

nekalbu apie paauglystės meiles, kada tėvai turi žinoti, su kuo jų nepilnametė dukra leidžia laiką smile.gif

Atsakyti
po puses metu manau jau pats laikas biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip visad tie susipazinimai gaudavosi savaime. Uzsuki i svecius, arba kazkokia proga rimta ir eina visi su antrom pusem..MB tevus pazinau pacioj draugystes pradzioj. Ir nemanau kad buvo anksti. Tiesiog kai viskas isplaukia savaime pagalvoji kad taip ir turejo buti, isvengi dirbtinumo ir prisitaikai rolleyes.gif
Atsakyti
o ka daryt kai gyveni toli, tevai nezino kad susitineji su kazkuo, nors tarpusavy kalbama apie seimos kurima, tada kaip besuksi supazindinimas tampa priverstinai dirbtinis, - turi ispet, atsivezt, apnakvindinti. g.gif tada baisiausiai viskas sureiksminta gaunasi, nors norisi kuo naturaliau ir "neskausmingiau" doh.gif
Atsakyti
hm, pas mus gavosi per laika naturaliai susipazindinimai...mano mociute ir dede bei teta, tevai pazistami su MB, o as su jo tevais dede, teta ir pusbroliu bei pusesere...bet,kad specialiai pazindinti tai neeeeee... smile.gif
Atsakyti
o mes kazkaip labai greitai visa sita reikala praejom ax.gif gal ir gerai biggrin.gif uztad daba ramu mirksiukas.gif ir niekas nebeklausineja kas kaip is kur ir kada tongue.gif pirmiausia as susipazinau su jo tevais didis.gif viskas per ta mano nagluma hihihi.gif nes jis juokais pasiule, as juokais sutikau, o galiausiai gavos kad nejuokais jau pas juosius vaziavom doh.gif lotuliukas.gif buvo praeje tik menuo laiko doh.gif
su maniskiais jis susipazino po 4 men draugystes, nes buvome pakviesti i vestuves blush2.gif wub.gif
Atsakyti
nzn ar cia yra koks nors limitas nuo kada reiketu pristatyti drauga giminiai. turejau du rimtus vaikinukus su , kuriais pradraugavau apie tris metus, bet nei vienas nebuvo pristatytas giminei apart mamos, dabar turiu trecia vaikinuka su kuriuo jau 2.6 metai kartu, pristaciau giminiai po puses metu. manau pristaciau nes jauciau , kad sitas yra vertas to be to pati kazkaip jauciuosi jog noreciau kurt ateiti su juo. nemanau akd reikia kiekviena pristatineti giminiai , kvailai atrodo
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2009 12 12, 03:08)
o ka daryt kai gyveni toli, tevai nezino kad susitineji su kazkuo, nors tarpusavy kalbama apie seimos kurima, tada kaip besuksi supazindinimas tampa priverstinai dirbtinis, - turi ispet, atsivezt, apnakvindinti. g.gif tada baisiausiai viskas sureiksminta gaunasi, nors norisi kuo naturaliau ir "neskausmingiau" doh.gif

Va va man taip yra.... tėvai net nežino, kad susitikinėju ir tas pažindinimas tikrai būtų nenatūralus, vos ne kaip savo būsimą vyrą atvežu, nors mes tiesiog draugaujam...
Atsakyti
man atrodo, kad tie terminai priklauso nuo seimos santykiu ir daugybes individualiu dalyku. svarbiausia, jusu paciu rysio smile.gif pavyzdiui, MB pas tevelius pasirode po keliu draugystes savaiciu ir viskas puikiai susikloste, visa gimine myli, vestuves greitai. o pries tai buves draugas po pusmecio atejes jokios kalbos nerado.
Atsakyti
kai jauti jog tau to reikia, ar jau nori pasidziaugti savo laime su namiskiais blush2.gif
juk sventes, gimtadieniais, tragedijos ir ligos, tai juk gyvenimas. smile.gif
Atsakyti
artimiausi giminaičiai mano draugą pamatė po kokių pusė metų draugystės, bet visi paskui sakė, akd galėjau ir anksčiau parodyt unsure.gif o man atvirkščiai- dar norėjosi įsitikint ar čia tikrai tas žmogus, akd jau visus pažindint...
Atsakyti