Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

QUOTE(tikroji meile @ 2009 11 11, 21:25)
po puses metu manau jau pats laikas biggrin.gif

drinks_cheers.gif

ne anksciau schmoll.gif

pati esu pristacius pora ex'u anksciau... bet be reikalo...
Atsakyti
giminei pristatyt nemažiau kaip po metų, nėra kur skubėt su visais pažindint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 01 05, 23:30)
giminei pristatyt nemažiau kaip po metų, nėra kur skubėt su visais pažindint smile.gif

Na aišku su visa gimine nėra reikalo iškart pažindinti, bet su tėvais galima, juolab jeigu užsuki kažkur su juo ir tėvai būna ten smile.gif
Atsakyti
Manau, kad pirmiausia susipazindint su jo draugais, tada naturaliai su jo tevais, broliais, seserimis. o del gimines..nereikia skubeti.. juk zinot kaip paskui buna su tom babcem..supazindinsit anksti plepes, kad jis netinkamas ir pan. nesupazindinsit, snekes, kad koks mafijozas ir bijo supazindint.. lotuliukas.gif cia mano nuomone wub.gif
Atsakyti
na maniskio kadangi ketinimai buvo rimti tai su jo giminem susipazinom po 2m.su tevais po 1m.bet ir tai atsiklauses ar sutikciau susipazinti biggrin.gif ..kadangi buvau tikra del savo jausmu siam zmogui abejoniu nekylo mirksiukas.gif bet tas laiko tarpas sakyciau labai individuoalus,kam menuo daug o kam ir viso gyvenimo nepakanka unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis kazkaip greit mane pristate savo teveliams, po poros menesiu, o as kadangi buvau nusistacius be reikalo nieko i namus nesivesti tik ta vieninteli vos ne smile.gif tai mano teveliai daug veliau pamate, o su giminem beveik po poros metu parodem vienas kita smile.gif
Atsakyti
atsakant i temos klausima-tik tada,kai vaikinas yra tam pasiruoses.tiek pati nemegstu spaudimo,tiek savo artimam to nelinkiu.buni su zmogum,tai buni su juo,o su giminem pazindintis-pats nemaloniausias dalykas.gerai dar,kad tie gimines normalus ir paprasti,o jei kabliuku teieskantys,geriau jau isvis nereikia,kol nepersiaukles.
visada pirmiausia eisiu uz savo zmogu,ji palaikysiu,kad ir pries tevus,jei mano nuomone,jie bus neteisus.
niekada nesuprasiu ir nepateisinsiu tu vyru ar moteru,kurie daro spaudima savo antrosioms pusems ir kaip klouna stato ant pjedestalo "nu va cia mano burbuliukas" ir palieka kamantinejimams po to.aisku nuo zmoniu priklauso,taigi kalbu tik is savo varpines.
mano atveju,su vienu is tevu paprastam stiliuj susipazino po poros menesiu,na taip susikloste.o as su jo tevais po gero pusmecio.siaip ar taip,neverciu nei bendrauti,nei per sventes vaziuoti jei nenori pats.kazkaip taip yra,kad viskas gaunasi ala oficialiai,nu tai kam reikia tokiu pasirodymu.
nuvaziuojam,bulviu isimetam,labas kaip sekasi ir ramu,jokiu blevyzgojimu ir rankogaliu tampymu.
Atsakyti
mano nuomone tokia, kad pries kokias vestuves nebent... rolleyes.gif su seima tai taip, gali nors ir po menesio, bet su gimine pries kokias vestuves, nes jei netycia taip atsitiktu, kad supazindini, ir vat nesuejo jusu keliai-issiskyret, susirandi kita-tai poto apkalbos gali eiti blush2.gif blush2.gif
nors mano gimine jau pazista mano vaikina, kaip kad ir vaikino gimine jau pazista mane ax.gif mus jau laiko busimais vyru ir zmona 4u.gif
Atsakyti
Mane asmeniškai supažindino jau po mėnesiuko kažkur, jei ne mažiau, ir dar ne bet kur.. biggrin.gif O pakvietė į tėvelių vestuvių sukakties paminėjimą, iš pradžių maniau, kad ten kokia didelė šventė, o pasirodo, ten buvo tik jo krikšto tėveliai, brolis su žmona ir mes su jo tėveliais... bigsmile.gif Va tada tikrai buvau pamaloninta, kad į tą mažą artimųjų ratuką ir aš buvau įtraukta.. blush2.gif tai taip gavosi, kad ne tik su tėveliais bet ir dalim giminaičių pažįstama.. biggrin.gif Ir aš tikrai nesuprantu ko reikia bijoti einant susipažinti su tėveliais, gi nesuvalgys.. biggrin.gif Elkis normaliai, jauskis kur esi, su kuo bendrauji ir viskas bus gerai.. Juk čia tokie patys žmonės kaip ir kiti.. bigsmile.gif Dabar po pusantrų metų su jo tėveliais bendraujam tikrai nuostabiai. tongue.gif Tikiuosi taip bus ir toliau, ir nereikės po kiek laiko ieškoti paguodos temoje "anyta velnio pramanyta".. biggrin.gif bigsmile.gif Ir nepaisant to, kad jo mamytė tikrai nėra lengviausio charakterio, tiesiog reikia mokėti gražiai ir šiltai prieiti.. mirksiukas.gif O aš jį supažindinau gal po kokių 2 mėnesiukų, nes aš iš kito miesto, tai tėveliai, buvo atvykę, taip ir suvedžiau, ir irgi viskas buvo gerai. bigsmile.gif Taip, kad nėra čia ko pergyventi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 17, 23:40)
atsakant i temos klausima-tik tada,kai vaikinas yra tam pasiruoses.

Dėl spaudimo visiškai pritariu.. mirksiukas.gif Negalima žmogaus statyti, kaip kokio naujo įsigyto žaisliuko.. schmoll.gif
Atsakyti
na mes su B esam beveik metai kartu. as jo teti pamaciau jau po savaites gal, mat pasisiule jis man masina nuplaut pas save kieme biggrin.gif tai poto sake daug kalbos buvo pas ji giminej biggrin.gif na jo ir senelius jau zinau, ir tetas, dedes, zinoma jo tevus -visa tai per pusmeti ivyko, be jokiu ofiacialumu - tiesiog vaziuojam pro sali, ir uzsukam smile.gif jaudulio man didelio nebuvo, nzn net kodel biggrin.gif

bet va, jis tai vengia su mano seimyna susipazint g.gif jei tik kalba pakryspsta i ta puse, ar jei pasakau, kad tevai pas mane uzsuks (tevai kitame mieste gyvena) - tada net pas MB neatvaziuoja g.gif (mes nekartu gyvenam) nesuprantu, ar bijo jis ar kaip cia suprast ta jo toki elgesi? g.gif klausiau ar bijo, tai aisku, kad sake jog nebijo, kur jau jis prisipazins biggrin.gif doh.gif

ir va uz keliu savaiciu bus tecio gimtadienis, visi vaziuosim sveikint, ir nzn kaip cia su MB daryt g.gif tevai jau ir manes klausia, kada parvesiu parodyt g.gif
Atsakyti
sita tema ir man patapo aktuali, su draugu pazystami apie tris men. draugaujam apie du men. jis jau po poros savaiciu prasesi pas mane i svecius, nors zinojo kad bus ir tevai ir sese ir seses draugas ir dar mociute smile.gif
dabar kviecia mane pazintintis su savo sese, (seses dukrytes gimtadienis) man kazkaip per greitai cia viskas... g.gif ir nesuprantu ko jis taip skuba
Atsakyti
O aš išvis nemanau,kad yra labai didelis reikalas giminei draugą pristatinėt blink.gif ...na,jeigu pasitaiko tokia situacija kokia šventė ar pan. tai gerai tegul pamato dėdės,tetos,pusbroliai ir puseserės išrinktąjį,o jeigu ne tai manau nieko tokio jeigu išvis nepažįsta jo...galų gale ir kalbėjimo ir aptarinėjimo mažiau (čia kalbu apie tai,jogs kartais giminėj būna kokių tetų,kurios vos pamato ir iškarto puola apkalbinėt už akių ir aptarinėt nuo galvos iki kojų kavalierių)
Atsakyti