Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(jolly @ 2008 04 24, 09:36)
tes 69 žinok kaip aš dar 2007 žiemą  ieškojau vestuvinės suknelės tai šią  MJ salone Kaune būtų išnuomavę už 1600 Lt. Kaip supratau tau už nuomą moki 3500 Lt?

jo moku tiek nes Vilniuje kiek buvau salonuose kitu kainu sioms suknelems tiesiog neradau g.gif
Atsakyti
as uz savosios nuoma ploju 1500lt, bet ji tiesiog pasakiska, siaip jos nuoma apie 2000lt atsieitu, tai sau leisti jau nebegaleciau, tad radau iseiti - nuvaziavau i mazesni miesteli ir gavau clap.gif
Atsakyti
na aš už tokią kainą ir Kaune radau, tai džiaugiuosi labai... bet šiaip jo mažesniuose miestuose kainos mažesnės ir suknelių neblogų būna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 23, 22:15)
noriu ir as pasisakyti apie originalias ir neoriginalias sukneles smile.gif pasakykit jus man, blondinei, kokia yra prasme nuomotis Maggie Sottero, San Patrick ar dar ten kokia suknele, kuri is tikruju nera nei Meggie Sottero, nei San Patrick?  g.gif  kazkaip cia tas pats, kaip Adidas kedai is turgaus biggrin.gif jei jau suknele nera originalaus gamintojo, tai kaip ja galima vadinti tokiu vardu?  blink.gif
tarp kitko, ar salonas nuomoja originalias sukneles, ar tik ju kopijas, patikrinti labai paprasta - reikia tik gamintojo puslapyje pasiziureti, kas yra oficialus jo atstovai LT ir viskas aisku...

lotuliukas.gif

Čia geras pastebėjimas. O aš tik dabar supratau kad ne visi originalias sukneles nuomojasi blush2.gif
Atsakyti
as suknute issinuomavau uz 1300 Lt, gana kukli,nepompastiska, taciau labai grazi, nepusta, visiskai nauja, ir iki mano vestuviu niekam neleis matuotis ir nuomotis. Taciau nuomavausi ne Vilniuje. 4u.gif
manau kokybe kaina atitiko, na ir be abejo galimybes rolleyes.gif kiekviena renkames pagal savo galimybes, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai pasakyta, būtent pagal galimybes ir figūros linkius... biggrin.gif
Atsakyti
žiauriai baisi ir spalva ta... sukėlimai tie man niekad nepatiko bet dar spalva viską labiau sugadina.
Atsakyti
VICTORY o kokią tu suknę išsirinkai ir kada tavo vesela?
Atsakyti
na man neleidžia nukopinti ... tai negaliu įdėti.. na mano tokia visa siuvinėta, A formos, su šleifu prisegamu gale... na į tą rudą ar kakavinę nepanaši... 4u.gif

ir dar vestuvės rugpjūčio 9dieną... o tavo kada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktory: 29 balandžio 2008 - 15:13
Mano liepos 19.
Atsakyti
suknelę jau išsirinkai ar dar neapsisprendi? bigsmile.gif
Atsakyti
http://fashionbride....02/balcanes.jpg
http://fashionbride....2/balcanes2.jpg

Mano šita.
Atsakyti