Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

mano suknelė kainuos 1500lt... surizikavau ir išsinuomavau.. tikiuosi bus tokia kokią ją matavausi, nes man ji labai patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 04 23, 12:26)
Sita suknele viena forumiete praeita vasara nuomavosi uz 1500 Lt  smile.gif

Na nezinau kiek klausiau salonuose Vilniuje, tai visur si suknele 3500 jeigu pirma karta nuomoja, ir 2400 jei antra. Bet ju ir pardavimo kaina uzsienyje daugiau negu 2000 g.gif
Atsakyti
dievuleliau, kokios kainos doh.gif negaliu net pagalvot, kad tokias sumas reiks isleist blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 23, 13:56)
mano suknelė kainuos 1500lt... surizikavau ir išsinuomavau.. tikiuosi bus tokia kokią ją matavausi, nes man ji labai patiko.  smile.gif

VIKTORY, pirma norejai siutis..kaip paskui nusprendei nuomotis? Kokia issinuomavai suknele?
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 04 23, 09:22)
Sveikos. Labai nereali suknelė, gal žinote nuomos kainą?

kai domejausi, Santos salone Vilniuje sitos sukneles nuoma buvo 1900 Lt... dabar maciau ja kabant vitrinoj Kaune, Ingridos salone smile.gif tik nesidomejau kaina, nes jau nebeaktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudija1 @ 2008 04 23, 18:52)
Labai geras pastebejimas ax.gif , nes salonai dvigubas kainas uzsideda, aisku jiems nuoma, atlyginimai ir t.t.  cool.gif . Aisku tai nera orginalai, bet ar kas nors mate ta pacia orginalia suknele Kauno ir kito miesto salone. Manau kad ne, nustebtumet jos daznai buna skirtingos. Ir kas pasakytu kuri orginali  rolleyes.gif  g.gif ?

Tikra tiesa thumbup.gif Sukneles tikrumu, originalumu, etiketemis ir 100% islaikymu iki vestuviu gali tiket tik naivuoles ir dar uz tuscius salonu pazadus permoket 2-3 kartus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 23 balandžio 2008 - 19:00
QUOTE(Archideja @ 2008 04 23, 19:59)
Tikra tiesa thumbup.gif Sukneles tikrumu, originalumu, etiketemis ir 100% islaikymu iki vestuviu gali tiket tik naivuoles ir dar uz tuscius salonu pazadus permoket 2-3 kartus...

Na nezinau kaip del naivumo, bet ar nauja suknele tai galima atskirti iskart tik pazvelgus i jos apacia, siuvinejima ir kitas detalias. O kas del to siuvimo tai kaip ir visu firminiu drabuziu siuviklose, siuvami modeliai is brangesniu medziagu - ir parduodami brangiau, o is pigesniu -pigiau smile.gif
Atsakyti
Archideja

na kažkaip sumasčiau kad tokios vistiek nepasisiųsiu, su siuviniais ir karoliukais ir dar su šleifu... gaila kad negalima nuotraukos įdėti.. iš nuotakų namų.... smile.gif
Atsakyti
noriu ir as pasisakyti apie originalias ir neoriginalias sukneles smile.gif pasakykit jus man, blondinei, kokia yra prasme nuomotis Maggie Sottero, San Patrick ar dar ten kokia suknele, kuri is tikruju nera nei Meggie Sottero, nei San Patrick? g.gif kazkaip cia tas pats, kaip Adidas kedai is turgaus biggrin.gif jei jau suknele nera originalaus gamintojo, tai kaip ja galima vadinti tokiu vardu? blink.gif
tarp kitko, ar salonas nuomoja originalias sukneles, ar tik ju kopijas, patikrinti labai paprasta - reikia tik gamintojo puslapyje pasiziureti, kas yra oficialus jo atstovai LT ir viskas aisku...
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 23, 23:15)
noriu ir as pasisakyti apie originalias ir neoriginalias sukneles smile.gif pasakykit jus man, blondinei, kokia yra prasme nuomotis Maggie Sottero, San Patrick ar dar ten kokia suknele, kuri is tikruju nera nei Meggie Sottero, nei San Patrick?  g.gif  kazkaip cia tas pats, kaip Adidas kedai is turgaus biggrin.gif jei jau suknele nera originalaus gamintojo, tai kaip ja galima vadinti tokiu vardu?  blink.gif
tarp kitko, ar salonas nuomoja originalias sukneles, ar tik ju kopijas, patikrinti labai paprasta - reikia tik gamintojo puslapyje pasiziureti, kas yra oficialus jo atstovai LT ir viskas aisku...

Teisingai. Kiek anksciau girdejau, tai tik Madonna Vilniuje yra kazkuriu sukneliu atstovas, kiti salonai uz milziniskus pinigus nuomoja siutas "poddelkas"
Papildyta:
QUOTE(tes69 @ 2008 04 23, 21:14)
Na gal but bet esu turejusi reikalu su siuvimu, tai nors ir kaip norietum vistiek nepasliepsi  kad jau buta taisyta smile.gif

Reiskia, nezinojai geru siuveju
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 04 21, 16:52)
kokia grazi  wub.gif

tes 69 žinok kaip aš dar 2007 žiemą ieškojau vestuvinės suknelės tai šią MJ salone Kaune būtų išnuomavę už 1600 Lt. Kaip supratau tau už nuomą moki 3500 Lt?
Atsakyti
Na mano suknyte, pagal savo pacios modeli ir issirin ktas medziagas kainuos nei daug nei mazai- apie 1500. medziaga- 800lt, siuvimas- 700lt. ax.gif Tiesa modeliukas- nesciajai.. blush2.gif
Atsakyti