Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

SUPER SUKNELĖ... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gaila tu savo negali įkelt, labai įdomu būtų pažiūrėt. Gal kokią nuorodą turi kur ji yra?
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 04 29, 17:30)

Mes ištekam tą pačią dieną bigsmile.gif O suknelė tavo tai be galo graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 30, 08:48)
Mes ištekam tą pačią dieną bigsmile.gif O suknelė tavo tai be galo graži 4u.gif

Labai gera diena ženytis, net žvaigždės taip "sako". O dar + pagal tavo liniuotę galėsiu sekt kiek liko iki vestuvių.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 15:12)
na man neleidžia nukopinti ... tai negaliu įdėti.. na mano tokia visa siuvinėta, A formos, su šleifu prisegamu gale... na į tą rudą ar kakavinę nepanaši...  4u.gif
ir dar vestuvės rugpjūčio 9dieną... o tavo kada?

sveika,kiek pastebėjau nuomojies nuotakų namuose savo suknelę 4u.gif aš ir ten radau savo suknytę ir ją išsinuomavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monera: 30 balandžio 2008 - 15:03
Man tik vienas dalykas vestuvinėse suknutėse neramina. Paprastai jos būna sintetinės (mano irgi), nors brangios... O ne sintetinės tiesiog labai brangios. Pvz Pronuptijoj natūrali suknelė nepamenu kokios medžiagos, tokia nepūsta, gan tiesi ir su nedideliu šleifu kainuoja 8 t. ir jo nenuomoja. O sintetinės panašaus apibūdinimo kainuoja 3 - 5 tūkstančius (perkant). Kitų firmų turbūt irgi situacija panaši. Tai man keista kažkaip. Kartais paabejoju ar neplūsiu prakaitais tą dieną, vasara vis dėl to biggrin.gif biggrin.gif Bet po to pamastau, kad dauguma teka su tokiom...
Atsakyti
galvojau daugiau paklot teks ,bet 1500lt.ji tokia kokios ir norejau.super biggrin.gif
Atsakyti
jo būtent ten.. o kokia tavo suknelė... nors dar nežinau, dar turiu tarp dviejų apsispręsti... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 30, 21:21)
jo būtent ten.. o kokia tavo suknelė... nors dar nežinau, dar turiu tarp dviejų apsispręsti...  4u.gif  biggrin.gif

kiek žiūrėjau tai mano suknelės nėra jų puslapyje,o ant sutarties suknelė vadinasi SANTA lyg ir 4u.gif tarp kokių neapsisprendi? smile.gif
Atsakyti
Suknele as siunuosi-po keliu menesiu pamatysim rezultata.
Na pokolkas nieko blogo negaliu sakyti naujam salonui "Hestija" Kaune Barsausko g. ax.gif
kantriai mane konsultuoja...susirasom per skaipa kada atvyxtu , ji paraso,kad gavo nauju medziagu ir t.t.
Suknele kainuos 1800Lt + vyro kaklaskare, rankine, siek tiek medziageles prie puoxtes ir pagalvele ziedams baznycioje thumbup.gif
Atsakyti
Mano vestuves dar tik bus bigsmile.gif O suknele jau rezervavausi (nuomoje) uz 1500,00 Lt. I sia suma ieina zinoma pati suknele, nuometas, papuosalai, karuna plaukams smile.gif Tik svarkelis nuomojamas uz atskira ikaini, bet tai niekis, nedaug jis man atsieis smile.gif
Atsakyti
jau rodžiau jas puslapyje nuotakos suknelė... tai dar vis galvoju...
Atsakyti