sveikutes..jo siais laikais sukneles vestuvines brangios, o kai zinai ko nori tai yra daug lengviau is bet kur issirinkti, ar issinuomuot ar pasisiut, ar tiesiog nusipirkti..as tai nuovmausi ir bauvau labai patenkinta
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 15, 09:10)
as siuvuosi
man kainuos kazkur 700-800 lt. medziagos 400 lt ir pasiuvimas kazkur 300-400 lt 
O kur cia taip radai? Kokiame mieste? Sugunde tokia kaina ir tai, kad pasiuva pagal tavo norus :-)
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 17, 19:17)
man tai lievai, kai yra dizainerių darbar kopijuojamas - čia tas pats kaip pirkt turguj abibas ar adadas treningus...
ir šiaip neetiška
ir šiaip neetiška
O man tai visai normalu atrodo
Bet cia tik mano nuomone
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 17, 18:17)
man tai lievai, kai yra dizainerių darbar kopijuojamas - čia tas pats kaip pirkt turguj abibas ar adadas treningus...
ir šiaip neetiška
ir šiaip neetiška
Aš kai renkuosi suknelę renkuosi tikrai ne dizainerį ar jo vardą, o tiesiog suknelės modelį ir tikrai nesiruošiu mokėti tūkstančius tik už pavadinimą. Svarbiausia, kad tie žmonės ar firmos kurios siūna sukneles pagal dizainerių modelį nedėtų jū etiketės ir vietoj "San Patrick" nebūtų "Glan Patrick" ar "San Latrick" ir manau tikrai nieko tokio, kad merginos renkasi ne dizainerš o tik jų suknelių modelį. Tuo labiau kad kiekviena jaunoji dar tą suknelę gali pasikoreguoti pagal savo norus, tai jau nėra falsifikavimas ir ta sunknelė pasidaro originali...Visuose tuose adibas ir adabas ir yra jokingiausia, kad jei jau kopijuoji tai bent neiškraipinėk originalo...
Kiekvienas turi savo nuomone
ikisiu ir as savo trigrasi jums leidus
siuvuosi suknele pas siuveja, kaina su medziagom ir darbu gausis apie 500lt kazkur, kai tuo tarpu nuomos punktuose sukneles kaina 1800lt
ir siuvuosi pagal modeli is katalogo, aisku pakeista bus ir galutibiam variante issirutuliavo taip ,kad tik kelios detales bus is ten paimtos
ir nematau nieko blogo, jei yra naudojamasi kitu sukurtais darbais, nes net ir geriausi dizaineriai semiasi ideju is kitu
o be to ir siuvejai lengviau paaiskint ko tu nori, kai turi pvz kaip tas daiktas mazdaug turi atrodyti.
QUOTE(zvible @ 2008 08 23, 12:16)
ikisiu ir as savo trigrasi jums leidus
siuvuosi suknele pas siuveja, kaina su medziagom ir darbu gausis apie 500lt kazkur, kai tuo tarpu nuomos punktuose sukneles kaina 1800lt
ir siuvuosi pagal modeli is katalogo, aisku pakeista bus ir galutibiam variante issirutuliavo taip ,kad tik kelios detales bus is ten paimtos
ir nematau nieko blogo, jei yra naudojamasi kitu sukurtais darbais, nes net ir geriausi dizaineriai semiasi ideju is kitu
o be to ir siuvejai lengviau paaiskint ko tu nori, kai turi pvz kaip tas daiktas mazdaug turi atrodyti.
Teisingai
Labai pigiai tau suknele gausis - super
QUOTE(colliuke_ @ 2008 08 21, 08:54)
Aš kai renkuosi suknelę renkuosi tikrai ne dizainerį ar jo vardą, o tiesiog suknelės modelį ir tikrai nesiruošiu mokėti tūkstančius tik už pavadinimą. Svarbiausia, kad tie žmonės ar firmos kurios siūna sukneles pagal dizainerių modelį nedėtų jū etiketės ir vietoj "San Patrick" nebūtų "Glan Patrick" ar "San Latrick" ir manau tikrai nieko tokio, kad merginos renkasi ne dizainerš o tik jų suknelių modelį. Tuo labiau kad kiekviena jaunoji dar tą suknelę gali pasikoreguoti pagal savo norus, tai jau nėra falsifikavimas ir ta sunknelė pasidaro originali...Visuose tuose adibas ir adabas ir yra jokingiausia, kad jei jau kopijuoji tai bent neiškraipinėk originalo...
nu matai, vienos suknelės būna tik "su pavadinimu", o kitos iš tiesų ypatingos. Tai jei ta ypatinga yra nukopinama, tai dar labiau negražu...
Pvz mano suknelių LT buvo trys. Dvi iš viso (kartu su mano nupirktos) ir viena nuomota. Ir man būtų labai liūdna, jei tokių prasidėtų masinė falsifikatų gamyba.
Na dėl San patrik, gal tavo tiesos ir yra, nes jau kelinti metai ten masinė gamyba ant vieno kurpaliaus ir visos su jom teka. Bet vistiek manau kad originali san patrik bus kokybiškesnė nei san latrik ir kt. ir tas akivaizdžiai matosi kai matai originalią suknelę ir kopijuotą
Sveikutes 
pasisakysiu ir as. Po ilgu svarstymu, nusprendziau suknele siutis. Kadangi esu ne tradiciniu lietuvisku ismatavimu, tai pagalvojau, kad salonuose man nieko gero nepasiulys. Siuvausi suknele cia www.vamp.lt. Kainavo 2700 lt su veliumu. Bet zinau, kad gavau auksciausia aptarnavima, auksta kokybe ir viska atitaikyta butent man. Nuotraukele galesiu ideti po vestuviu
pasisakysiu ir as. Po ilgu svarstymu, nusprendziau suknele siutis. Kadangi esu ne tradiciniu lietuvisku ismatavimu, tai pagalvojau, kad salonuose man nieko gero nepasiulys. Siuvausi suknele cia www.vamp.lt. Kainavo 2700 lt su veliumu. Bet zinau, kad gavau auksciausia aptarnavima, auksta kokybe ir viska atitaikyta butent man. Nuotraukele galesiu ideti po vestuviu
QUOTE(Kadra @ 2008 08 24, 18:19)
Sveikutes 
Palyginus visai nebrangiai
Sveikinu
QUOTE(Archideja @ 2008 08 23, 14:44)
Teisingai
. Salonuose turbut seniai tokiu kainu nebera, o jeigu ir sutiksi - tai ne tik pilka, bet pajuodavusia sukne ir uzlopyta
Po vestuviu idek foto: idomu kaip atrodys suknele 
aga, labai pigiai, nes man siuva tokia mociute, pas kuria drauge kambari nuomojasi, tai kadangi pas ja gana daznas svecias tai ji mane pazista ir todel tokia kaina
Papildyta:
QUOTE(aiste20 @ 2008 08 23, 17:17)