Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

sveikutes..jo siais laikais sukneles vestuvines brangios, o kai zinai ko nori tai yra daug lengviau is bet kur issirinkti, ar issinuomuot ar pasisiut, ar tiesiog nusipirkti..as tai nuovmausi ir bauvau labai patenkinta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 15, 09:10)
as siuvuosi  ax.gif man kainuos kazkur 700-800 lt. medziagos 400 lt ir pasiuvimas kazkur 300-400 lt  rolleyes.gif

O kur cia taip radai? Kokiame mieste? Sugunde tokia kaina ir tai, kad pasiuva pagal tavo norus :-)
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 17, 19:17)
man tai lievai, kai yra dizainerių darbar kopijuojamas - čia tas pats kaip pirkt turguj abibas ar adadas treningus...

ir šiaip neetiška

O man tai visai normalu atrodo 4u.gif tai jeigu pvz as noreciau siutis suknele tai irgi rinkciausi is pavyzdziu kataloguose ar internete, o issirinktas variantas gali buti ir zymiu dizaineriu darbas smile.gif tai ir ten tas pats 4u.gif faktas vienas tai niekada nebus orginalas, o ir siunant galima kazka pakeisti pagal uzsakvo norus 4u.gif
Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 08 17, 18:17)
man tai lievai, kai yra dizainerių darbar kopijuojamas - čia tas pats kaip pirkt turguj abibas ar adadas treningus...

ir šiaip neetiška

Aš kai renkuosi suknelę renkuosi tikrai ne dizainerį ar jo vardą, o tiesiog suknelės modelį ir tikrai nesiruošiu mokėti tūkstančius tik už pavadinimą. Svarbiausia, kad tie žmonės ar firmos kurios siūna sukneles pagal dizainerių modelį nedėtų jū etiketės ir vietoj "San Patrick" nebūtų "Glan Patrick" ar "San Latrick" ir manau tikrai nieko tokio, kad merginos renkasi ne dizainerš o tik jų suknelių modelį. Tuo labiau kad kiekviena jaunoji dar tą suknelę gali pasikoreguoti pagal savo norus, tai jau nėra falsifikavimas ir ta sunknelė pasidaro originali...Visuose tuose adibas ir adabas ir yra jokingiausia, kad jei jau kopijuoji tai bent neiškraipinėk originalo...
Kiekvienas turi savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
ikisiu ir as savo trigrasi jums leidus ax.gif siuvuosi suknele pas siuveja, kaina su medziagom ir darbu gausis apie 500lt kazkur, kai tuo tarpu nuomos punktuose sukneles kaina 1800lt doh.gif schmoll.gif ir siuvuosi pagal modeli is katalogo, aisku pakeista bus ir galutibiam variante issirutuliavo taip ,kad tik kelios detales bus is ten paimtos lotuliukas.gif ir nematau nieko blogo, jei yra naudojamasi kitu sukurtais darbais, nes net ir geriausi dizaineriai semiasi ideju is kitu smile.gif o be to ir siuvejai lengviau paaiskint ko tu nori, kai turi pvz kaip tas daiktas mazdaug turi atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2008 08 23, 12:16)
ikisiu ir as savo trigrasi jums leidus ax.gif  siuvuosi suknele pas siuveja, kaina su medziagom ir darbu gausis apie 500lt kazkur, kai tuo tarpu nuomos punktuose sukneles kaina 1800lt doh.gif  schmoll.gif ir siuvuosi pagal modeli is katalogo, aisku pakeista bus ir galutibiam variante issirutuliavo taip ,kad tik kelios detales bus is ten paimtos lotuliukas.gif ir nematau nieko blogo, jei yra naudojamasi kitu sukurtais darbais, nes net ir geriausi dizaineriai semiasi ideju is kitu smile.gif o be to ir siuvejai lengviau paaiskint ko tu nori, kai turi pvz kaip tas daiktas mazdaug turi atrodyti.

Teisingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai pigiai tau suknele gausis - super 4u.gif . Salonuose turbut seniai tokiu kainu nebera, o jeigu ir sutiksi - tai ne tik pilka, bet pajuodavusia sukne ir uzlopyta verysad.gif Po vestuviu idek foto: idomu kaip atrodys suknele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 23 rugpjūčio 2008 - 12:45
idomu kiek tokia kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 08 21, 08:54)
Aš kai renkuosi suknelę renkuosi tikrai ne dizainerį ar jo vardą, o tiesiog suknelės modelį ir tikrai nesiruošiu mokėti tūkstančius tik už pavadinimą. Svarbiausia, kad tie žmonės ar firmos kurios siūna sukneles pagal dizainerių modelį nedėtų jū etiketės ir vietoj "San Patrick" nebūtų "Glan Patrick" ar "San Latrick" ir manau tikrai nieko tokio, kad merginos renkasi ne dizainerš o tik jų suknelių modelį. Tuo labiau kad kiekviena jaunoji dar tą suknelę gali pasikoreguoti pagal savo norus, tai jau nėra falsifikavimas ir ta sunknelė pasidaro originali...Visuose tuose adibas ir adabas ir yra jokingiausia, kad jei jau kopijuoji tai bent neiškraipinėk originalo...
Kiekvienas turi savo nuomone  mirksiukas.gif

nu matai, vienos suknelės būna tik "su pavadinimu", o kitos iš tiesų ypatingos. Tai jei ta ypatinga yra nukopinama, tai dar labiau negražu...
Pvz mano suknelių LT buvo trys. Dvi iš viso (kartu su mano nupirktos) ir viena nuomota. Ir man būtų labai liūdna, jei tokių prasidėtų masinė falsifikatų gamyba.

Na dėl San patrik, gal tavo tiesos ir yra, nes jau kelinti metai ten masinė gamyba ant vieno kurpaliaus ir visos su jom teka. Bet vistiek manau kad originali san patrik bus kokybiškesnė nei san latrik ir kt. ir tas akivaizdžiai matosi kai matai originalią suknelę ir kopijuotą
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

pasisakysiu ir as. Po ilgu svarstymu, nusprendziau suknele siutis. Kadangi esu ne tradiciniu lietuvisku ismatavimu, tai pagalvojau, kad salonuose man nieko gero nepasiulys. Siuvausi suknele cia www.vamp.lt. Kainavo 2700 lt su veliumu. Bet zinau, kad gavau auksciausia aptarnavima, auksta kokybe ir viska atitaikyta butent man. Nuotraukele galesiu ideti po vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 08 24, 18:19)
Sveikutes smile.gif

pasisakysiu ir as. Po ilgu svarstymu, nusprendziau suknele siutis. Kadangi esu ne tradiciniu lietuvisku ismatavimu, tai pagalvojau, kad salonuose man nieko gero nepasiulys. Siuvausi suknele cia www.vamp.lt. Kainavo 2700 lt su veliumu. Bet zinau, kad gavau auksciausia aptarnavima, auksta kokybe ir viska atitaikyta butent man. Nuotraukele galesiu ideti po vestuviu  biggrin.gif

Palyginus visai nebrangiai thumbup.gif Del aptarnavimo ir kokybes net neabejoju. Uz tokia kaina salonuose rastum grazesne, bet nenauja padeveta suknele doh.gif
Sveikinu 4u.gif Idek kada foto, labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 08 23, 14:44)
Teisingai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai pigiai tau suknele gausis - super 4u.gif . Salonuose turbut seniai tokiu kainu nebera, o jeigu ir sutiksi - tai ne tik pilka, bet pajuodavusia sukne ir uzlopyta verysad.gif  Po vestuviu idek foto: idomu kaip atrodys suknele smile.gif

aga, labai pigiai, nes man siuva tokia mociute, pas kuria drauge kambari nuomojasi, tai kadangi pas ja gana daznas svecias tai ji mane pazista ir todel tokia kaina ax.gif be to suknele bus gan paprasta, be jokiu "pribumbasu" biggrin.gif kai grisiu is meducio butinai idesiu foto mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste20 @ 2008 08 23, 17:17)
idomu kiek tokia kainuotu  g.gif

g.gif jauciu kad brangokai, nes reiktu visus tuos karoliukus issiuvinet rankom..be to klausimas ar rastum tokios medziagos kad taip lengvai ir graziai kristu suknele kaip kad foto. as kai ieskojausi sau tai nemazai pavargau kol radau tinkamas ir uz prieinama kaina unsure.gif reiktu su kokia siuveja pasitart tau smile.gif
Atsakyti
as savo suknele nusipirkau uz 1800 lt wub.gif
Atsakyti