QUOTE(barbarise @ 2008 12 27, 19:50)
Atsargiai, mergaites, su tom kinietiskom...viena pazystama is gariunu pirkos, sake labai pigi, atrode tikrai graziai (nieko neprikisi), bet sake kur tik imanoma buvo, visur dure, tryne, spaude vielos ir plastmases!
o del parsisiuntimu is ebay ir t.t. net nesimatavus...oj atsargiai...perbegus tiek salonu turbut nedrysciau to daryti...nebent suknute labai pigi ir negaila isleistu pinigeliu butu...
vienos pasakiskai ant pakabos ar manekeno atrode, o kai ismaukslinau, tragedija
daug priezasciu paskatino mane pirkti vestuvine suknele ( siuo atveju is kinijos): as suknele pirkau be jokiu lankeliu, o lengvute, todel ir nebijojau kad spaus; antra, uz tokia kaina, butu buve negaila ir ismesti , jei butu negrazi ar pan:) ir tokia pacia suknele as jau buvau matavusi salone tik ji kainavo 12 kartu brangiau, tj radau ta pacia sukneles modely kinijoj ir uzsisakiau
jei jau siustis suknute tj as siulyciau pirmiau salone susirasti patinkancia suknele( pasimatuoti), pasiziureti kokio ji dizainerio ir paprasciausiai meginti ieskoti pigesniu siuveju t.y. ebay ar dghate,com, juk lietuvoj laaaabai mazuma salonu turi originalias o nvisa kita juk siuvama- biznis yra biznis
beje uz sukneles patoguma negali buti garantuota net pasimatavusi salone. man pvz buvo patogi progine suknute su korsetu, o per diena tjp nuspaude, kad net 24.00val nesulaukus ( per drauges vestuves) nuejau persirengti
kaip sakoma, kas nerizikuoja- negeria sampano

pasirinkimo laisve