Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

as siuvausi ax.gif pasiuvimas kainavo 75 lt, plius medziaga iki simto ax.gif
Atsakyti
Sveikos, savo suknute pirkau uz 2400 lt...ir nei kiek nesigailiu smile.gif nuoma tiek pat dabar kainuotu tongue.gif
Atsakyti
mano suknele kainuoti turejo 3600,bet kadangi nuomos salonas uzsidarinejo, tai ta suknele pardave man uz 1800 lt thumbup.gif
Atsakyti
o as uz savaja suknele pirkau ir mokejau 450 lit, bet cia puse kainos man kainavo parsiuntimas 4u.gif
Atsakyti
mano sukneles pirkimo kaina yra 7000 Lt, naujos sukneles nuoma 3500, viena karta devetos 2500 smile.gif
Atsakyti
Atsargiai, mergaites, su tom kinietiskom...viena pazystama is gariunu pirkos, sake labai pigi, atrode tikrai graziai (nieko neprikisi), bet sake kur tik imanoma buvo, visur dure, tryne, spaude vielos ir plastmases!

o del parsisiuntimu is ebay ir t.t. net nesimatavus...oj atsargiai...perbegus tiek salonu turbut nedrysciau to daryti...nebent suknute labai pigi ir negaila isleistu pinigeliu butu...
vienos pasakiskai ant pakabos ar manekeno atrode, o kai ismaukslinau, tragedija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 12 27, 19:50)
Atsargiai, mergaites, su tom kinietiskom...viena pazystama is gariunu pirkos, sake labai pigi, atrode tikrai graziai (nieko neprikisi), bet sake kur tik imanoma buvo, visur dure, tryne, spaude vielos ir plastmases!

o del parsisiuntimu is ebay ir t.t. net nesimatavus...oj atsargiai...perbegus tiek salonu turbut nedrysciau to daryti...nebent suknute labai pigi ir negaila isleistu pinigeliu butu...
vienos pasakiskai ant pakabos ar manekeno atrode, o kai ismaukslinau, tragedija tongue.gif

daug priezasciu paskatino mane pirkti vestuvine suknele ( siuo atveju is kinijos): as suknele pirkau be jokiu lankeliu, o lengvute, todel ir nebijojau kad spaus; antra, uz tokia kaina, butu buve negaila ir ismesti , jei butu negrazi ar pan:) ir tokia pacia suknele as jau buvau matavusi salone tik ji kainavo 12 kartu brangiau, tj radau ta pacia sukneles modely kinijoj ir uzsisakiau smile.gif

jei jau siustis suknute tj as siulyciau pirmiau salone susirasti patinkancia suknele( pasimatuoti), pasiziureti kokio ji dizainerio ir paprasciausiai meginti ieskoti pigesniu siuveju t.y. ebay ar dghate,com, juk lietuvoj laaaabai mazuma salonu turi originalias o nvisa kita juk siuvama- biznis yra biznis mirksiukas.gif 4u.gif

beje uz sukneles patoguma negali buti garantuota net pasimatavusi salone. man pvz buvo patogi progine suknute su korsetu, o per diena tjp nuspaude, kad net 24.00val nesulaukus ( per drauges vestuves) nuejau persirengti doh.gif

kaip sakoma, kas nerizikuoja- negeria sampano drinks_cheers.gif pasirinkimo laisve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimita: 30 gruodžio 2008 - 18:10
Aisku ir kinietiska kinietiskai nelygu... tongue.gif
Tuo labiau jei suknute lengvute, be jokiu vielu ir dratu, tai ir as nebijociau smile.gif

Tai kaip supratau, parsisiusta suknute likai patenkinta? smagu girdet smile.gif o dydis ir visa kita tiko?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 10 03, 10:19)
Manoji kainavo 1100lt plius man pasiuvo ilga nuometa smile.gif
Bet esme ne kainoj pas mane buvo, o tame kad radau tokia suknele kokios ir norejau ir kad kitokios tokios sukneles kituose salonuose nebuvo..Na bent jau Kaune blush2.gif

Labai graži suknelė ir kaina super...
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 12 31, 01:36)
Tuo labiau jei suknute lengvute, be jokiu vielu ir dratu, tai ir as nebijociau smile.gif

Tai kaip supratau, parsisiusta suknute likai patenkinta? smagu girdet smile.gif o dydis ir visa kita tiko?

Labai pritariu šiai nuomonei . Beje garsių firmų suknelės siuvamos Kinijos Maggie Sottero taip pat. Bet ebay galima nusipirkti ir visišką š...... visko ir toj Kinijoj pridaro, ir atkreipkit dėmesį į išmatavimus nes ten matavimo vienetas ne toks kaip pas mus teko matyt merginą kuri nusiuntė savo išmatavimus ir gavo suknelę trim dydžiais didesnę. O dėl patogumo ne nuo lankų priklauso o nuo pasiuvimo labai svarbu kad pamušalinė medžiaga ( kur liečiasi prie kūno ) būtų iš natūralaus pluošto sekančiu atveju graužimo spaudimo ar kitokių nemalonių pojūčių neišvengsit.
Toj sritį turiu didelę patirtį todėl galiu sau leist patart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 12 30, 22:36)

Taip likau labai patenkinta, ir dydis atitiko ir medziaga tikrai gera, na, as nenusivyliau 4u.gif Anaiptol, net užsisakiau suknele antrai dienai, su parsiuntimu kainavo 200 litu- kokybe atitiko lukescius, dydis toks koky uzsakiau. Dar uzsakiau mergaitems, kurios metys gelytes, sukneles, tai dabar laukiu ax.gif
Atsakyti
as suknele siuvausi, siai dienai neaisku aks pigiau butu thumbup.gif
Atsakyti