Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(evesunny @ 2008 05 29, 08:30)
Sveikos,
na ir sumas mokat uz sukneliu nuoma  blink.gif  As suprantu kad svajoniu ir visa kita, bet negi tikrai negaila uz vieno vakaro nuoma 5000 Lt pakloti?  ax.gif

drinks_cheers.gif Sutinku su tavim,del to ir pirkausi.Esu 100% isitikinusi,kad nuomodamos permokam vien uz tai,kad salonas turi moketi nuomas ir visokius mokescius,del to jiems ir reikia tas kainas taip iskelti.Gyvenau Anglijoj ne vienus metus ir lankiausi su drauge keliuose salonuose,ten tu paciu firmu sukneles gali nusipirkti uz 600-1200£, o mes cia tik uz nuoma tiek mokame. schmoll.gif
Atsakyti
ir isviso as kai abar palyginu kainas tai cry.gif norisi- lietuvoj kainos didesnes nei uzsienyje visko kas susije su vestuvem. pvz. ziurejausi nuometo tokiokokio noriu kaina lt 500lt. uzsienyje man ji atiduoda uz 300lt doh.gif . paradoksas kazkoks ir taip su viskuo verysad.gif
Atsakyti
O man atrodo,kad Lietuvoj dabar visi bando ispesti gero pinigelio matydami kokios populiarios pasidare vestuves.Pasiziurekit kiek salonu priviso ir vos keli tesiulo protingas kainas.
Papildyta:
QUOTE(pamaivax @ 2008 05 26, 21:47)
As irgi jau isitikinau,kad gerai paieskojus galima suknele rasti ir nusipirkti uz padoria kaina.Be to skirtumas tarp nuomos ir pirkimo tik 500-600lt,bet esu rami,kad ji tik mano ir man.Manau lietuviai jau po truputi zengia i prieki,juk net Rusijoje nera nuomu salonu,ten sukneles nuotakos perkasi, o cia mes mokam nerealius pinigus (4000-5000) tik uz nuoma ir manau daznai permokame.Uz savaja sumokejau 2300lt.,o kainos svyravo tarp 1500 ir 2500lt. Manau labai padoru,kaip jus manot?My Webpage,7 suknele is 2008 m.kolekcijos.

Tavo suknyte labai grazute ir manau uz labai protinga kainele,tokia panase kazkokiame salone maciau uz 2100 vien nuoma,o tu dar ir parduoti galesi po to uz koki 1000 mirksiukas.gif . Gaila,kad jie Klaipedoje,o gal jie uzsakytu ir is kitu miestu?
Atsakyti
QUOTE(klaudija1 @ 2008 04 23, 15:52)
Sveikos busimos nuotakos, jau kuris laikas uzsienio fabrikuose siuvame vestuvines sukneles salonams ir pagal individualius uzsakymus. Kainos iki tukstancio dvieju simtu litu. Taip pat siuvame svarkelius ir veliumus susidomejus rasykite az. Taip pat galite siulyti savo modelius. http://public.fotki.com/vestuvius/

Sveikos. Ieškau nuotakų, kurios galbūt naudojosi šiuo pasiūlymu. Būtų įdomūs atsiliepimai- ar pateisino lūkesčius ir pan. Be to, galbūt turite kontaktus. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
800 lt
Atsakyti
As taip pat sutinku su visomis cia rasanciomis, kad nuoma tai tikras pinigu plesimas. As pati pirkau suknele salone Vilniuje, suknele + veliumas (ne neriniuotas, o paprastas) + pasijonis man kainavo 3500lt. Suknele paprasta, bet mano nuomone labai elegantishka (is siu metu pronovias kolekcijos). Taigi manau, kad pirkt daug labiau apsimoka. Visu pirma, ji bus tik tavo ir niekieno kito nenesiota, o jei sugalvosi, pagaliau galesi ja parduot. Taip dar ir pinigeliu siek tiek gris.

Dar norejau pasidalinti ziniomis apie musu salonu kainas - viename salone man labai taiko vestuviniai bateliai, jie kainavo 330lt. Tie patys bateliai uzsienyje kainuoja 240lt. Beveik simtu litu pigiau. g.gif
Atsakyti
Aš tai kai rinkausi, apėjau daug salonų Vilniuje, patikusių suknelių nuomos kainos buvo apie 3000Lt g.gif . Aisku mokėčiau , bet radau gerą pasiūlymą siūtis suknelę, užsisakiau ir gavau savo grožį už 1500Lt thumbup.gif
Na taip, ne originali, nėra žymaus dizainėrio etikėtės, bet ar to tikri reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2008 07 11, 12:09)
Aš tai kai rinkausi, apėjau daug salonų Vilniuje, patikusių suknelių nuomos kainos buvo apie 3000Lt  g.gif . Aisku mokėčiau , bet radau gerą pasiūlymą siūtis suknelę, užsisakiau ir gavau savo grožį už 1500Lt  thumbup.gif
Na taip, ne originali, nėra žymaus dizainėrio etikėtės, bet ar to tikri reikia  bigsmile.gif

idejai paveiksliuka?
Atsakyti
Gal kas zinote kokios sukneliu kainos salone "Bohema" Kaune? smile.gif
Atsakyti
as siuvuosi ax.gif man kainuos kazkur 700-800 lt. medziagos 400 lt ir pasiuvimas kazkur 300-400 lt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, nuotakos smile.gif

Ar esat kazkuri pirkusi internetu suknele, gal galit parekomenduoti puslapi, nes net nezinau, kur ieskot, o labai noreciau SAVO sukneles, ne nuomotos. Ir uz uz protinga kaina. Kiek maciau , kai kur galima nusipirkti uz tiek, kiek LT nuoma butu, bet nezinau, ar saugu...

Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 15, 09:10)
as siuvuosi  ax.gif man kainuos kazkur 700-800 lt. medziagos 400 lt ir pasiuvimas kazkur 300-400 lt  rolleyes.gif

zinoma jau geriau siutis arba pirkti, nuomos kainos perdaug ispustos lotuliukas.gif as pirkau gariunuose uz 600 lt ir tikrai yra geru ir graziu sukneliu
Atsakyti