Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(Netikra @ 2008 07 15, 19:17)
Sveikos, nuotakos smile.gif

Ar esat kazkuri pirkusi internetu suknele, gal galit parekomenduoti puslapi, nes net nezinau, kur ieskot, o labai noreciau SAVO sukneles, ne nuomotos. Ir uz uz protinga kaina. Kiek maciau , kai kur galima nusipirkti uz tiek, kiek LT nuoma butu, bet nezinau, ar saugu...

Is anksto aciu smile.gif

As savo suknele gavau is JAV. Tikrai uz gera kaina.Patarimas toms kurios pirks sukneles is JAV; as gavau suknele,bet nebuvo jokiu priedu,lanku ar pasijonio.Be to,mano suknele su sleifu,kuris neprisegamas.Kaip paskui suzinojau,jie ten nesega sleifu,todel teko man nest pas siuveja,kad prikabintu sleifa graziai mirksiukas.gif
Mano suknyte man kainavo 850lt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2008 07 16, 16:26)
As savo suknele gavau is JAV. Tikrai uz gera kaina.Patarimas toms kurios pirks sukneles is JAV; as gavau suknele,bet nebuvo jokiu priedu,lanku ar pasijonio.Be to,mano suknele su sleifu,kuris neprisegamas.Kaip paskui suzinojau,jie ten nesega sleifu,todel teko man nest pas siuveja,kad prikabintu sleifa graziai mirksiukas.gif
Mano suknyte man kainavo 850lt. wub.gif

Kokiu budu pirkai suknele internetu gal ?
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 07 16, 16:48)
Kokiu budu pirkai suknele internetu gal ?

ne,ne internetu.Tiesiog turiu gera zmoguti kuris gyvena Nju Dzersyje,taigi vyko ispardavimas vestuviniu sukneliu,tipo jau pasene modeliai 2006-2007metu.Tai manatsiunte foto,nes zinojo kad ieskau sau sukneles ir kad esu kvailo chrakterio,man butu isterija jeigu prasilenkciau su kita nuotaka kuri su tokia pat suknele lotuliukas.gif Taigi is visu foto issirinkau savaja.Man atsiunte pastu,teko ja ir patvarkyti sleifa,ir isvalyti-bet visvien manau kad ji verta daug daugiau nei as isleidau ant jos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uoj kaip fainai, kad turi tokia, kokios nori...
O nebuvo baisu, kad netiks ar nepatiks, kai pati apsirengsi? Nes man tai baisoka, kad gal ant manekenes atrodo ir graziai, o as uzsidesiu, ir busiu sau baisi smile.gif vis tiek kazkaip saugiau pirkt, kai jau gali matyt realu vaizda. galvoju, gal reiks pas kolege forumiete Daiva kreiptis, matau , kainos normalios... man irgi taip nesinoretu vilktis suknele, su kuria kazkas jau tuokesi arba neduok Dieve sutikt kur nors... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2008 07 15, 19:17)
Sveikos, nuotakos smile.gif

Ar esat kazkuri pirkusi internetu suknele, gal galit parekomenduoti puslapi, nes net nezinau, kur ieskot, o labai noreciau SAVO sukneles, ne nuomotos. Ir uz uz protinga kaina. Kiek maciau , kai kur galima nusipirkti uz tiek, kiek LT nuoma butu, bet nezinau, ar saugu...

Is anksto aciu smile.gif

pabandyk paziureti cia www.shopofbrides.com, www.peridress.com
as bandysiu parsisiusti
Atsakyti
Žiūriu visai neblogų suknelių už prieinamą kainą galima nusipirkti per ebay

http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting
Atsakyti
ir as gal prie jusu prisijungsiu, 4u.gif
ar padetumet uzsisakyti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 17 liepos 2008 - 15:16
QUOTE(Netikra @ 2008 07 16, 18:10)
O nebuvo baisu, kad netiks ar nepatiks, kai pati apsirengsi? Nes man tai baisoka, kad gal ant manekenes atrodo ir graziai, o as uzsidesiu, ir busiu sau baisi smile.gif vis tiek kazkaip saugiau pirkt, kai  jau gali matyt realu vaizda. galvoju, gal reiks pas kolege forumiete Daiva kreiptis, matau , kainos normalios... man irgi taip nesinoretu vilktis suknele, su kuria kazkas jau tuokesi arba neduok Dieve sutikt kur nors...  unsure.gif

Nezinau,kazkaip as ja pamaciau ir ji man patiko,buvo dar kelios kurios patiko,bet sitai teikiau pirmenybe.Zinau savo dydi pagal ju standartus,o ir nelabai pergyvenau jei bus kiek didele,nes jeigu nuomos punktuose matuojiesi suknele kuri tau ryskiai didele ir sako,kad pakoreguos-tai as maniau jeigu ka nesiu siuvejai ir pakoreguosim.Taigi man pasiseke teko tik sleifui prikabinima mastyti.
O siaip kai atsiunte foto,ta suknele buvo ant netikro manekeno ir taip dailiai tikrai neatrode kaip paskui as ja jau gavusi apsivilkau wub.gif
Aisku,ziurint kokiu dizaineriu tinklapius tai tikrai nebus ta suknele identiskai grazi kaip foto.Man labai patiko Maggie Sottero suknele "Mona Liza" na tinklapyje ji atrode zaviai ir nepakartojamai,na tiesiog karaliskai.Norejau tik jos ir nesvarbu uz kokia kaina,bet kai nuejau i nuomos punkta viena paskui kita kurios turejo ta suknele-tikrovej ji atrode visai kitaip verysad.gif va todel ir rizikavau savo sukne pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2008 07 16, 19:10)
O nebuvo baisu, kad netiks ar nepatiks, kai pati apsirengsi? Nes man tai baisoka, kad gal ant manekenes atrodo ir graziai, o as uzsidesiu, ir busiu sau baisi smile.gif vis tiek kazkaip saugiau pirkt, kai  jau gali matyt realu vaizda. galvoju, gal reiks pas kolege forumiete Daiva kreiptis, matau , kainos normalios... man irgi taip nesinoretu vilktis suknele, su kuria kazkas jau tuokesi arba neduok Dieve sutikt kur nors...  unsure.gif

o pas kokia cia forumiete daiva ir kokias ji sukneles parduoda ? blush2.gif

Afrodite69 ziaugiuosi kad jau susiradai savo suknute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 17 liepos 2008 - 16:56
QUOTE(ausryca @ 2008 07 16, 19:16)
pabandyk paziureti cia www.shopofbrides.com, www.peridress.com
as bandysiu parsisiusti

ausryca, aciu labai wub.gif tikrai situose saituose labai daug suknyciu, yra ir tokiu, kurias jau esu macius kitur, tik uz geresne kaina... super, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astjada @ 2008 07 17, 17:55)
o pas kokia cia forumiete daiva ir kokias ji sukneles parduoda ? blush2.gif

astjada,
paciam virsuj sito puslapio yra migle31 parasius apie tas sukneles, rasi smile.gif
Atsakyti
Buvau pribloksta apsilankiusi nuomos salonuose ir bazese (ten ejau kitu reikalu, bet vistiek uzmeciau aki) pamaciusi sukneles ir isgirdusi pardavimo/nuomos kaina... doh.gif

Kadangi mano pirma mintis buvo siustis suknele is ebay.com (siaip labiau linkusi i kinus is power seller, esancius ebay stores), tai labai ilgai persiuzinejau kokios kainos, kokie modeliai.. po visu susirinktu ziniu uzsukau i nuomos salonus (mazdaug po poros menesiu). Pigesniuose salonuose (bet nuomos kaina vistiek>800lt) kaba sukneles kurios yra/buvo siulomos ebay. Tokia pati situacija su bazemis, tik ten pirkti suknele iseina apytiksliai 200lt brangiau nei siustios is ebay.

As nekalbu apie salonus, kurie siuna patys arba nuoma yra labai brangi (gal ir verta, nebuvau dar uzsukusi - vestuves toli), bet susidare vaizdas, kad dalis salonu ir baziu (speju is gariunu) prekeiviu perka is tu paciu kinu, kurie siulo produkcija ebay.

PS: siuo metu dauguma ebay esanciu sukneliu galima isigyti uz maziau nei 200$ (kaina+siuntimas)
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 07 17, 17:55)

Aciukas wub.gif
Atsakyti